Kurdistan Son Dakika haberleri..

Mezopotamya'da Siyonist teröristler her dk. Saat 3 milyar insana operasyon üstüne operasyon yapıyorlar..
Bu haber 2022-09-16 07:27:33 eklenmiş ve 609 kez görüntülenmiştir.

TERÖRİST İSRAİL UYDUSU AMERİKA İLE

 

ANADOLU ve MEZOPOTAMYAYI

 

FİZİKİ İŞGAL İÇİN KUŞATMAYI

 

GİDEREK BÜYÜTÜYOR.. 

 

Siyonist-terörist israilin uydusuna dönüşen Amerika Güney Kıbrısa Silahlanma Ambargosu kaldırırken.. Adayı Silahlandırma Yeniden başlatırken.. Terörist İsrailde Hava savum sistemleri ile Kıbrıs rum kesiminin bir sömürgeleri olunu deklere ettiler..

 

ABD Dışişleri Bakanlığı, Güney Kıbrıs'a yönelik silah ambargosunu 2023 mali yılı için kaldırdıklarını açıkladı.

ABD Dışişleri Sözcüsü Ned Price, ülkesinin Güney Kıbrıs'a uyguladığı silah ambargosunu bir yıllığına kaldırdıklarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Haberin Devamı..

'Güney Kıbrıs, İsrail'den Demir Kubbe hava savunma sistemi almak için anlaşmaya vardı'

 

Haberin Devamı..

 

 

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI ..  

 

 

FİLİSTİNLİLERİN KURDİSTANA YERLEŞTİRİLMESİ TC REJMİNİN ASİMİLASYON POLİTİKASIDIR..

 

Filistin'in Erbil Başkonsolosu Nazmi Hazuri, Filistinlilerin Suriye Kurdistanına Rojava’ya yerleştirilmesi.. Filistin Yönetimin değil TC rejminin asimilasyon politikasının bir sonucudur.. Kurdler ve Filistinliler Yüzyıllardır soykırımcı siyonizmin soykırım hedefinde olan kardeş iki halk oldukları gibi, iki halkın da davası aynıdır.. Siyonizmin, siyonist-terörist israilin Mezopotamyadan sökülüp atılmasıdır.. Çünkü siyonistler filistini işgal ederken.. Sınırları olmayan terörist israilin temel hedefi tüm Mezopotamyayı yani Kurdistanı işgal.. Ardından dünyanın işgalidir.. Bu analmda Filistinlilerin ve Kurdlerin Kaderi birbirine sıkı sıkıtya bağlıdır.. Filistinliler sanılanın aksine ırk olarak Aryenlerle, Kurdlerle akraba bir halktır..

 

Filistinli Stratejisler, Kurdistanın –Mezopotamyanın bin yıllardır.. Filistinden katbe kat daha ağır bir işgal ve parçalanma altında olduğunu belirterek.. Filistinden Kurdistana Sor’a (azeri-ermeni-karabag).. Mezopotamya merkezde uyduruk ırk devletleri (tc-iran-syria-iraki..) Buradan Hindistan pakistan sınırlarına (Beluciler..), Afgan Peştunlar.. Kurdistan siyonist terörizimin faşist ulus devletler, dinli-dinsiz terör lejyon oyunları ile yüzyıllardır 1-2-3 değil en az 25 parçaya bölünmüştür.. Bu medeniyet coğrafyası Selahaddin Eyübinin, Osmanlının, Big Alexander’ın sınırlarını çizdiği coğrafyadır.. Parça parça edilmiş Kurdler tarihten silinmeye çalışlmıştır.. Bu siyonist terörist soykırım oyunları Kurdler ve Filistinlilere karşı bütün şiddeti ile hala sürmektedir.. Terörist israil ve uyduruk ırk devletleri var oldukça da bu saldırı giderek şiddetlenecektir.. Bu anlamda Kurdlerle –Filistinlilerin Kaderi birbirine sıkı sıkıya bağladır..

 

Haberin Devamı..

 

 

Siyonist teröristler her dk. Saat 3 milyar insana operasyon yapıyorlar..  Siyonist teröristler yine Şam hava alanını vurdu..

 

Filistinden kafkaslara faşist ulus devletlerle, dinli dinsiz terör lejyonları ile Meopotamya-Kurdistanı baştan başa saran gizli-açık-derin oyunlarla  işgal etmiş bulunan siyonist teröristler canları sıkıldığında:

 

TC –iran gibi faşist ulus devletlerde askeri-ekonomik darbeler, dolar kur operasyonları, gıda-tohum-tarım-toprakla oynama..

İçerdeki ajan kripto nüfusları ile vatandaşı çökertme için oyun üstüne oyun..

Suriye de gorulduğu gibi hem fiziki işgal hemde havadan kardan terörist saldırılarla istediklerini yapmaktadırlar..

 

TC den sürekli gemiciklerin gidip geldiği bu terörist rejimi besleyen TC devleti ile uyduruk diktatör arap rejimleri  hala 1,5 milyar müslümanı kandırıp-kullanıp  bu siyonist terörist yapıya yem yaparken..

 

Bu siyonist terörist  şebekeye devlet muamelesi yaparlarken.. İçerdende halkı vatandaşı nefessiz hale getirmek için hertür operasyonları yaparlarken..

 

İslam coğrafyasındaki faşist ulus devletler ve  arap diktatörlüklerinde ki muhalefet ise terorist siyonist israile tam uşakalık yapılmamasından yakınmaktadırlar..

 

1,5 milyar müslüman nüfus kendilerinin zan ettikleri devletler eliyle oyuncağa, soykırma açık koyun ve hayvan  sürülerine  çevrilirken.. Bu faşist-diktatör devletlerin patronu siyonist teröristler canları her sıkıldığında Filistin –mısırdan afganistana Mezopotamyada yüzyıllardır istedikleri operasyonları yapıyorlar..

Siyonist molla rejmi kendi komutanlarının (Kasım Suleymani), Kendi Bilim Adamlarının (Musinizade gibi) kordinatlarını bu siyonist teröristlere verip imha ettirirken..

TC rejmi ise araplaştırma politikası ile Mezopotamyayı tam teşekkülü siyonist teröristlere teslim için her oyunu sergiliyor..

 

Russian Halklar, Anadolu-Mezopotamyalı Halklar Asyadan Afrikaya siyonist teröristler ve bunlara uşaklık yapan faşist ulus devletlerle, dinli dinsiz terör lejyonlarına, bunlara uşaklık yapan kripto ajan nüfusa, yerli işbirlikçilerine yönelip bunların mınına koyup gömmedikçe.. Soykırım-kölelik-fakirlik-yoksulluk-yolsuzluk-gasp-tecavüz Afrikadan Rusyaya bütün halkların kaçınılma kaderi olmaktadır..

 

Terörist siyonist israille Osmanlıdan sonra kurulan faşist ulsu devletlerle diktatörlükleri haritadan silmedikçe..

 

Siyonist teröristler tüm yan bileşenleri ile Rusyayıda katarsak İslam dünyası Rusya.. Hergün her saat 3 milyar insana operasyon üstüne operasyon yapmaktadırlar..

 

Siyonist teröristler yine şam hava alanını vurdu..Tıklayınız..

 

HDP, KURDÇENİN SEÇMELİ DERS OYUNU TC REJMİNİN İNSANLIK SUÇU OLAN ASİMİLASYONU GİZLEME OYUNUDUR..

Haber Merkezi – HDP Eğitim Politikaları Komisyonu Eş Sözcüsü Gülistan Kılıç Koçyiğit, Türkiye’de anadilinde eğitim hakkının yasalar ve Anayasa eliyle engellendiğini belirterek, “Bugün AKP iktidarı seçmeli anadil mevzusuyla bu sürecin önünü kapatmaya ve aslında bu temel eğitim hakkı ihlalinin üzerini örtmeye çalışıyor.

 

HDP Sözcüleri, Kurdlere ve Kültürüne son 300 yıldır yapılan saldırının ana failleri Amerika-Terörist İsrail, Avrupa ve Ortadoğuda konuşlanmış siyonist terörist aile ve firmalardır.. Bu katil soykırımcılar usta manevralarla faşist-ulus devletleri,, dinli-dinsiz terör örgütlerini kullanrak yüzyıllardır kurdleri kurdistandan silmeye çalışmaktadırlar .. Kurtler bu katil soykıreımcıları deşifre edip inlerine girmedikçe.. Bunlar bu oyunlarına devam edeceklerdir.. Bizde bize uyduruk tc iran irak vs. saldırıyor zanetmeye devam edeceğiz..

 

HDP’li Koçyiğit: Anadilinde eğitim temel bir haktır, seçmeli dersle giderilemez..

Haberin Devamı..

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Konya'da iş adamlarıyla bir araya geldi..

Diyarbakır'ın Kurdistanın en hızlı büyüyen poartilerinden biri olan Hüda-Par Konyalı iş adamlrıyla bir araya geldi.. Suriyelilerin durumuna ilişkin konuşan HÜDA-Par lideri Yapıcıoğlu, “Haritayı açıp güney sınırlarından aşağıya doğru gittiğinizde Suriye-Irak, Suriye-Ürdün, Ürdün-Suudi Arabistan, Suudi Arabistan-Irak, Mısır-Libya veya Mısır-Sudan arasındaki sınırlara baktığınızda tamamının cetvelle çizildiğini göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

 

Huda-Par ve Kurdi STK’lar, Bu topraklarda tarih boyunca öteki olmadı. Son bir yüzyıldır siyon emperyalizmin çizdiği sahte suni sınırları ve alana döşedikleri faşist ulus devletleri Ortadoğulu haklar bu yüzyıl içinde  yerle bir edeceklerdir, bu katil soykırımcılardan işledikleri insanlık suçlarının hesabı sorulacaktır..

Filistinden Afganistana Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir siyasal yapılanma çıkmadan, adeletli bir rejim kurulmadan..  Suriyeli masum ve mazlumlarla aynı sofrayı aynı kaderi paylaşmaya devam edecğiz dediler..

 

SİLVANDA YEMEK FİRMASINDAN KURD ÇOCUKLARA BİYOLOJİK SALDIRI MI YAPILDI.. ?

 

Diyarbakır (DKM) – Diyarbakır'ın Silvan (Farqin) ilçesinde en az 50 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.. Yetkililerden hala bir açıklama yok..

Haberin Devamı

 

BOZDAĞ’DAN TUTUKLU VEKİL AYSEL TUĞLUKLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ..

NTV yayınında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

 

Cezaevinde bulunan ve kendisine demans teşhisi konmasına rağmen tahliye edilmeyen eski HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un durumuyla ilgili sürecin sorulması üzerine ise Bozdağ, konunun yarın yeniden değerlendirme yapılacağını, çıkacak kararın, kurumun takdirinde olduğunu söyledi.

 

Bekir Bozdağ, Bulgaristan’da tutuklanan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından emekli albay Mustafa Levent Göktaş ile Arnavutluk’ta tutuklanan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili ülkelere iade talebi gönderildiğini belirtti.

Haberin Devamı..

 

Önemli Not :

Kurdistan Son Dakika Haberlerinin tümü sitemizin sağ tarafında yer alan jkurdistan heberlei bölümünde yer almaktadır..  

 

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI ..  

 

 

 

ETİKETLER : Mezopotamyada Siyonist teröristler her dk. Saat 3 milyar insana operasyon yapıyorlar Filistin'inlilerin Rojavaya yerleştirilmesi hdp bir halkın ana dili seçmeli dil .. Hüda-Par sinrılarımız cetvelle çizenler bizi yönetiyorl
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA