Hizmetleri Sıralayan Başkan Türkan İddialı Konuştu

İlçesine hizmet getirmek için koşuşturduğu görülen ve nerede bir devlet ya da hükümet yetkilisi görse ilçesi için bir şeyler isteyen Iğdır'ın Tuzluca ilçesi belediye başkanı Türkan, "Tuzluca'ya doğal gaz getirmez isek bir daha aday olmayacağım."
Bu haber 2022-09-12 16:04:42 eklenmiş ve 643 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

Bu yıl Otuz beş bin metre kare kilitli parke döşeyen Tuzluca Belediyesi, 4,5 km sıcak asfalt döktü. 

Belediyenin girişimleri ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve SERKA'nın katkılarıyla SOGEP programı çerçevesinde Tuzluca Çalışan Kadınlar kooperatif binası yaptırarak, "Günümüz şartlarına uygun iki katlı binada kadınlar hem üretip hem de aynı mekânda el emeklerini satabilecekler."  Diyen Başkan Türkan Parklara ve yol kenarlarına 9 adet kamelya koyarak, İlçede Aşağı, Yukarı ve Yeni mahalleye birer taziye evi yaparak halkın hizmetine sundu.

İlçesine hizmet getirmek için koşuşturduğu görülen ve nerede bir devlet ya da hükümet yetkilisi görse ilçesi için bir şeyler isteyen Iğdır'ın Tuzluca ilçesi belediye başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, "Tuzluca'ya doğal gaz getirmez isek bir daha aday olmayacağım." diyerek doğal gaz müjdesi verdi.  

İlçenin yoğunluğuna göre belirli yerlere 15 adet hayrat çeşmesi yapılmasına ön ayak olan Başkan Türkan'ın Tuzluca'ya kazandırdığı en önemli hizmetlerden birisi ise Millet bahçesi, Seyir Tepesi-Bekir Usta'nın leziz mekanına Iğdır'ın yanı sıra Ağrı ve Kars'tan da ziyaretçiler geliyor.

Araç filosuna yenileri eklendi  

İhtiyaca cevap olacak bir itfaiye binası yapılarak bir adet yeni itfaiye aracı, bir arasöz, bir büyük çöp kamyonu, bir damperli kamyon, bir transit ile bir binek aracı araç filosuna eklendi.

Şu unutulmamalıdır ki, "Bir belediye Başkanı olarak alt yapı üst yapı, yollar, parklar her türlü sosyal tesisler yapabilirsiniz. Her hizmeti getirebilirsiniz. Ancak, fakir fukarayı, ihtiyaç sahibi öğrencileri ihmal edersen, kimsesizlerin kimi olmazsan, insanların sofrasına oturmazsan, insanlar sana, sende insanlara dokunmazsan, insanların mutluluklarını ve acılarını paylaşmazsan, insanlar senin yaptığın hizmetlere asla bakmazlar. Velhasıl hizmetlerden ziyade gönüllerde yer almayan seçim kazanamaz.” 

Büyükle büyük, küçükle küçük, deliyle deli, veliyle veli olabilen Başkan Türkan'ın Tuzluca’lının mutlu gününde mutluluğunu, acı gününde acısını paylaşıyor.  İnsanları incitmemek için özen gösterip Halkı için gecesini gündüzüne kattığı gözlemleniyor.

Bilindiği gibi Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Saadet Partisinden belediye başkanı seçildi daha sonra bu partiden istifa ederek bir müddet bağımsız kaldı. 'Daha sonra ilçeme hizmet lazım' Diyen Türkan, On Mart 2021 tarihinde AK Parti'ye geçti. Türkan'ın Parti rozetini AK Parti grup toplantısındaki törende Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan takmıştı. 

İhtiyaca cevap olacak bir itfaiye binası yapılarak bir adet yeni itfaiye aracı, bir arasöz, bir büyük çöp kamyonu, bir damperli kamyon, bir transit ile bir binek aracı araç filosuna eklendi

Tuzluca Çalışan Kadınlar kooperatif binası yapıldı

15 Adet hayrat çeşmesi yapılmasına öncülük edildi

Otuz beş bin kilitli parke döşendi

İlçede Aşağı, Yukarı ve Yeni mahalleye birer taziye evi yaparak halkın hizmetine sunuldu

Türkan'ın Tuzluca'ya kazandırdığı en önemli hizmetlerden birisi ise Millet bahçesi 

Seyir Tepesi-Bekir Usta'nın leziz mekanına Iğdır'ın yanı sıra Ağrı ve Kars'tan da ziyaretçiler geliyor

Parklara ve yol kenarlarına 9 adet kamelya koyuldu...

4,5 km sıcak asfalt yapıldı...

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA