DOĞULULAR-KARADENİZLİLER MEMET ALİ’NİN DÜĞÜNÜDE BULUŞTU..

Beykoz Kavacıkta bulunan Tarihi Van Kahvaltısı ile İstanbul Kebap Lahmacun salonlarının işletmecisi Mehmet Ali Taşdemir hayatını Samsunlu Pehlivan Ailesinden Şuheda Pehliven ile birleştirdi..
Bu haber 2022-09-12 13:44:57 eklenmiş ve 1492 kez görüntülenmiştir.

 

DOĞULULAR-KARADENİZLİLER  MEMET ALİ’NİN DÜĞÜNÜDE BULUŞTU..

 

Beykozlu Hemşerimiz Vanlı Kemal Taşdemir’in Kardeşi Mehmet Ali Taşdemir görkemli bir düğün töreni ile bekarlığa veda etdi.

 

Beykoz Kavacıkta bulunan Tarihi Van Kahvaltısı ile İstanbul Kebap Lahmacun salonlarının işletmecisi Vatansever Gençler Derneği İstanbul İl Başkanı Kemal Taşdemirin (X-1) kardeşi olan Mehmet Ali Taşdemir hayatını Samsunlu Pehlivan Ailesinden Şuheda Pehliven ile birleştirdi..

 

Düğün ve nikah törenine Doğu ve Güneydoğudan birçok kanaat önderi, Celali ve Sipki gibi birçok aşiretten bireylerin katılım gösterdiği düğüne, genç çiftin akrabalarının yanı sıra  Ak Parti İlçe  Başkanı Muhammet Hanifi Dilmaç, Parti YK Üyeleri, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir başta olmak üzere bölgemizden de birçok STK  ve STK temsilcisi katıldı.

 

GENÇ ÇİFTİN NİKAH TÖRENİNİ BEYKOZ BLD. BŞK. AYDIN KIYDI..

 

Genç Çiftin Nikah Törenlerini Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıyarken, nikah şahitliklerini ise Ak parti ilçe başkanı Hanefi Dilmaç, Ak part kadın kolları başkanı  Gaye zayıf, Burak karaçam, Onur yılmaz nikah şahitliğini yaptılar..

 

VANLI GENÇLER OYNADIKLARI ZEYBEK OYUNU İLE BÜYÜLEDİLER..

 

Nikah törenine geçmeden önce başkan Murat Aydın Damat Adayı Mehmet Ali Taşdemiri birdizi sınavdan geçirdi.. Samsun deyince aklına ne gelir, Van ve Samsun peki horon ve halayı oynayabilyormusun.. gibi onlarca soru. Ve başkan aldığı cevaplarla şok oldu..

 

Damat ustaca horon ve halayadan örnekler sergilerken Ak Parti İlçe Başkanı Dilmaçın sınıfı geçti demesinin üzerine nikah kıyıldı.. Taşdemir ailesi gençlerinin oynadığı zeybek oyunu ise akla zarar bir güzellik ve uzmanlıktaydı..

 

DÜĞÜNDEN KISA BİR İZLENİM..

 

Bu yıl çoğu düğün ve nikahta şahit olduğumuz gibi Doğu ve Güneydoğulu gençler, Kurd gençleri en çok Karadeniz bölgesinden evlilik yapmaktadırlar. Bu düğünde de Kardeniz ve Doğu Anadolunun akrabalık  bağları pekişirken.. Kurd kültürünün cihanşumul ırkçı olmayan üstün kültürüne de şahit olduk..

 

Horon ve halayların kardeşliğinde oynanan zeybek oyunu ile ülkemizde yeni TR olgusunun tüm bölgeleri nasıl aynı millet dönüştürdüğüne şahit olurken; milli hasletlerine bağlı imanlı gençliğin eski ırkçı-totemci TC’yi tüm hastalıkları ile yaşamları ile nasıl gömdüklerine şahit olduk. Düğün dernek etkinliklerinde Anadolu –Mezopotamya’da üst kimliğin sadece İslam olduğuna birkez daha şahit olurken gençliğimizin de dünyanın en donanımlı gençliği olduğu gerçeğini gördük..

 

Bir başka ifade ile Mısırdan Afganistana üst kimliğimizin İslam olduğuna bu kimlişğin ana merkezi ise Anadolu-Mezopotamya olduğuna ülkemizinde bu donanımlı gençlikle birlikte hızla ırk-dil-din-mezhep üstü Anadolu Birleşik Devletlerine dönüştüğüne birkez daha şahit olduk..

 

MEMET ALİ DÜĞÜN FOTO VİDEO TIKLAYINIZ..

 

DİPNOT X-1

KEMAL TAŞDEMİR Kimdir:

 

BEYKOZ İŞ STK DÜNYASININ EN ÖNEMLİ AKTÖRLERİNDEN BİRİ OLAN, GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE BEKARLIĞA VEDA EDEN MEHMET ALİ TAŞDEMİRİN ABİSİ KEMAL TAŞDEMİR KİMDİR..

 

Beykozlu Hemşerimiz Vanlı Kemal Taşdemir 1981 Van Merkezde Doğdu. 2004 yılında İstanbul geldi. Beykozda  Kavacıkta bulunan Tarihi Van Kahvaltısı ile İstanbul Kebap Lahmacun salonlarının işletmeciliğini yapmaktadır.

 

Van ve İstanbul başta olmak üzere birçok derneğe üye YK üyesi olan Taşdemir aynı zamanda Vatansever Gençler Derneği İstanbul İl Başkanlığını da yapmaktadır.

 

Sadece İŞ-STK alanında değil siyasal anlamda da önemli bir aktör Taşdemir, Beykoz  Ak parti ilçe yönetim kurulu üyeliği, İstanbul geneli Teşkilat başkan yardımcılığı görevlerini de ifa eden Taşdemir, geçen dönem yerel yönetim seçimlerinde 22. Sırada meclis üyesi adayıydı.

Taşdemir evli ve 3 çocuk babası..

ETİKETLER : Beykoz Kavacıkta bulunan Tarihi Van Kahvaltısı ile İstanbul Kebap Lahmacun salonlarının işletmecisi Mehmet Ali Taşdemir hayatını Samsunlu Pehlivan Ailesinden Şuheda Pehliven ile birleştirdi..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA