MURKALILARDAN BAYARAM HAVASINDA BİR PİKNİK ŞÖLENİ..

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) kurucu derneklerinden, federasyonun üyesi olan Murka (binbasar) Köyü Derneği geleneklsel piknik şölenini kaymak donduranda yaptı.
Bu haber 2022-09-12 10:56:47 eklenmiş ve 714 kez görüntülenmiştir.

 

MURKALILARDAN BAYARAM HAVASINDA BİR PİKNİK ŞÖLENİ..

 

Rahmetli Önder Aktürk’ün kurucu başkanı olduğu, 2000’li yıllarda kurulan, kendisine ait devasa güzel mülkü ile merkezi İstanbul Sefaköyde yer alan, aynı zamanda bölgemizin en önemli STK’şarından biri olan  Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) kurucu derneklerinden, federasyonun üyesi olan Murka (binbasar) Köyü Derneği geleneklsel piknik şölenini kaymak donduranda yaptı.

 

Sabah saatlerinden itibaren başlayan piknik şölenine Hoc-Fed baskanı Burhan Özer, Federasyona üye dernekler, Beykoz Ardahanlılar dernek başkanı Vural Çelik ve  YK üyeleri, Panig Derneği Bşk. Cengiz Demir ve YK üyeleri, Qora Derneğinden Hoc-Fed YK uyesi Devris Arslan  başta olmak üzere.. Piknik etkinliğine birçok stk başkan ve yönetimleri katıldılar..

 

Merkezi Beykoz’da bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür Derneği YK üyesi sanatçılarımızdan Kurbani Sural, Mehmet Kılıç, derneğin üyesi sanatçı İsmail Avcı ve birbirinden değerli santçılar piknikta sahne aldılar tek kelime ile hem müzik ziyafeti çektiler, hemde herkes halaya durdu..

 

AKTÜRK ve STK BAŞKANLARI MASALRI TEK –TEK ZİYARET ETTİLER..

 

Sabah saatlerinden itibaren piknik alanına gelen Murka Dernek Başkanı Fikret Aktürk ve Yönetimi hazırlıkları tamaladıktan sonra piknik alanına gelen Hoc-Fed başkanı Burhan Özer, diğer STK başkan ve yönetimleri ile, hem Federasyona, hemde Mka derneğine, özellikle eğitim alanına katkıları ile öne çıkan aynı zamanda Hoc-Fed YK üyesi, Bşk Yrd. İş Adamı Muhlis Aktürkle, alandaki hazirun ile birlikte masaları ziyaret ederek birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler..

 

Ziyaretlerin ardından başkan Aktürk Açılış konuşması yaparken, Hoc-Fed başkanı Burhan Özerde selamlama konuşması yaptı. Etkinlik müzük ve halaylarla devam ederken.. Derneğe katkıları olan üye ve iş adamları ile de hatıra fotografı çeken Murka Yönetimi hem katkıda bulnan, sponsor olan işadamlarına hemde tüm katılımcılara teşekkür ettiler.. Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız dediler..

 

MURKA ve NEBİOĞLU PİKNİKLERİ YAPILAMAYAN HOC-FED YAYALA ŞENLİĞİNİN RÖVANŞI OLDU..

 

Pazar günü Hocfed Üyesi Murka Derneği Kaymak Donduranda, yine Hoc-Fed Üyesi Nebioğlu Derneğinin  Kemerburgazda da benzeri bir piknik şölenine imza atmaları,  bu piknik şölenleri ile bu yıl bölgede yasaklar nedeniyle yapılamayan  Hoc-Fed Yayla Festivalinin açığını gideren; Hocvanlıları birbirleriyle buluşturan birer etkinlik olarak öne çıktılar. Katılımcılar bu güzel organizasyon nedeniyle hem dernekleri hemde federasyonu kutlayıp teşekkür ettiler..

 

BÖLGEMİZİN, ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ YAYIN ORGANI DOĞU MEDYA ETKİNLİĞİ BAŞTAN SONA TAKİP EDEREK SİZLERE TAŞIDI..

Ciddi tüm STK’ların etkinliklerinde olduğu gibi bu etkinlikte de Doğu Medya çekim ekibiyle baştan sona bu güzel etkinliği takip ederek sizlere taşıdı..

Doğu Medya Farkıyla Murka Derneği Piknik Şölenini sizilere taşıdı..

 

Murka Derneği Video ve Tüm Detaylar İçin

 

TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) kurucu derneklerinden federasyonun üyesi olan Murka (binbasar) Köyü Derneği geleneklsel piknik şölenini kaymak donduranda yaptı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA