VER COŞKUYU OYUNLARI İLE ÜLKEMİZİN İŞGALİ.. SON HIZ SÜRÜYOR..

VER COŞKUYU OYUNLARI İLE ÜLKEMİZİN İŞGALİ.. SON HIZ SÜRÜYOR..
Bu haber 2022-09-10 05:16:45 eklenmiş ve 2313 kez görüntülenmiştir.

 

VER COŞKUYU OYUNLARI İLE ÜLKEMİZİN İŞGALİ.. SON HIZ SÜRÜYOR..

 

VATANDAŞI HACZ EDİLMİŞ ÜLKEMDE İZMİR, 100. YIL COSKUSU.. VER COŞKUYU GÖTÜR MALI, SÖNDÜR HAYATLARI  OYUNLARI İLE ÜLKEMİZİN İŞGALİ.. SON HIZ SÜRÜYOR..

 

İzmir'de 100. yıl coşkusu! Kutlamalardan gelen görüntüler büyüleyici diye basına servis edilirken.. TC rejminde ise durum mide bulandırıcı..

100 yıldır, sömürge  TC rejminin  sahte kurtarıcı ve kurtuluş numaraları ile 80-90 milyon vatandaşı kandıran kullanan kaymak tabakalar, etki ajanları, edirneden ardahana bu numaralarına yüzyıldır kesintisiz devam ediyorlar..

 

İzmirdeki kurtuluş coşkusu numarasının aksine ülkemiz hücrelerine kadar içten ve dıştan işgal edilmiştir.. Vatandaş nefes alamaz bir hale çekilmiş bulunmaktadır.. Yerli-yabancı ihanet çetleri ülkeyi baştan başa işgal etmişlerdir. Siyonist amerika, terörist nato yunandaki üslerle edirne ve istanbula dayanırken.. İran –İsaril vb. siyon uyduruk terör rejimleri ülkemizi nasıl fizik işgal edecekleri yönünde terör lejyonları ile oyun oynarken..

 

Ülkemizde ise vatandaş esir alınmış kıpırdayamaz hale gelmiştir.. En basitinden 6 milyon kişi 2000 lira odeyecek gücü olmadığı için hacz edilip kıpırdayamaz hale çekilirken.. Bu rakamı 2000’den 10 bine çekersek rakam 20-30 milyonları bulacaktır..

Vatyandaş en basitinden hacz edilmiştir. Ajan hukuk büroları ile etki ajanları ile dört koldan sarılıp esir alınmıştır.. Vatandaş kıpırdayamaz hale çekilmiştir..

 

Edirne’den Ardahan’a vatandaşın evi, arazisi, hayatı, arası, ovası, tarımı, suyu yerli yabancı etki ajanlarınca kuşatılmış her bölgede az çok varlıklı aileler bin bir yöntemle çökertilerek bitirilmektedirler..

 

Özellikle doğu-güneydoğuda bir daha tohum vermeyen terörist İsrail tahıl tohumları kullanılarak vatandaşın gıda ve tarımı da bitirildi..

Rejim bu bitirmeyi yaparken.. Irkçı faşist kodlarını da ustaca kullanıyor, kimini din gazıyla, kimini ırk-mezhep gazlarıyla milyonları ustaca kullanıp hayatlarını söndürmektedir..

 

Bu konulara ara sıra iktidar partisi, hüda par, yeniden refah gibi 2-3 parti cılız bir şekilde dokunurken.. Ki bu dokunmaların ana nedeni de iktidarı chp-ipli bloka bırakmak istememeliden kaynaklanıyor..

 

Genel anlamda tc siyasal alanı iktidar ve muhalefeti ile niniler söyleyerek ülkemizdeki 300 yıllık derin siyonist işgali, siyonist çetlerin ülkemizi işgalini gizlemek için hertür oyunu en ince detayına kadar oynamaktadırlar..

 

İlktidar muhalefet fark etmez hırsızlık-yolsuzluk vatandaşın vergisine konma iç etme vatandaşı dilenci düşküne çevirerek hayatını bitirme tc de en önemli politika ve en önemli yönetme biçimidir..

 

Özetle yerli-yabancı ihanet şebekeleri ile  düşman 300 yıldır biz Anadolu-Mezopotamya halklarını kırıp soykırıma uğratıp ülkemizi herşeyimizi işgal etmişken.. Hayatlarımız kimliklerimizin bile bize ait olmadığı diktatör-soykırımcı bir tc rejmine haps ederken..

 

Uyduruk-sömürge tc rejminin bu sahte kurtuluş ve kurtarıcı numaralarında ne derece uzman olduğunun en önemli göstergelerinden biri de izmirdeki gibi kurtuluş numara ve oyunların ustaca vatandaşa yedirmeleridir..

 

Yani özetle rejim kuruluştan 2000’li yıllara  kadar  açık açık fiziki soykırımla, askeri darbelerle halkı düşürürken.. Günümüzde ajan hukuk büroları sahtekar siyaset –stk alanının oyunları ile ver çoşkuyu ile götür malı ile 80-90 milyonun hayatının hacz edildiği haytalarının ülkelerinin elinden alındığı bir sömürge tc gerçeği heryerde ve coşkuyu gazı ile ustaca gizlenmektedir..

 

Bu gazlar vatandaş iyice nefes alamaz hale çekilene kadar derin işgalci ajan yapı tarafından en ince detayı ile oynanmaktadır.. Örneğin şu anda milliyetçilik gazı ile efsunlanan iç anadoluda varlıklı aile çocukları içki fuhuş kumarla düşürülüp bu ailelerin arazi ev hayatları haciz oyunları, ajan hukuk büroları oyunları başta olmak üzere binbir oyunla bitirilirken..

Ülke geneli bu derin işgal güçleri çay ocaklrından cami cemaatlerine mahallere heryere kendi kriptolarını yerleştirerek kimi vatandaşı trafik kazası süsü, kimini çay çorbasına ruhunun duymayacğı kimyasal-biyolojik bir maddeyi,, kimine ise durumuna göre adeta bir futbol maçı gibi Siyonist terörizim ülkemizde vatandaşın haytını söndürmek ve elinden almak için  artık 24 saat gözetlemektedir, gözetim altında tutmaktadır. Özetle 80-90 milyon kendi ülkesinde esir alınmıştır. Ülke vatandaş için giderek hapishanye ve tımarhaneye dönüşürken..

TC siyasal-stk alanı hala bizi tuluş ninnileri ile avutma ve kandırmaktadırlar.. Ve bu konudaki uzmanlıkları dünyada benzeri yok ..

 

Yani tc de post modern işgale evrilen kurtarıcı-kurtuluş oyunları ve coşkuyu götür malı da aşıp ver coşkuyu al haytalarını ve ülkelerini elinden siyasetine dönüştü.. Halkta hala bu sömürge rejmin siyaset ve stk alanının kendilerini kurtaracağı beklentisi içinde farkında olmadıkları esir alınmış hayatları ve hapis cezalarının biteceğini zan ediyor..

 

Yüzyıldır bizi 80-90 milyonu derin işgal oyunları ile soykırıma uğratan siyon-kapital çetleri deşifre edip mınına koymasak.. Onlar bizi kurtarmaya ver çoşkuyla haytalArımızı söndürmeye ülkemizi işgale bütün güçleri ile devam edeceklerdir..

 

Bütün bu oyunların mimarlarından biri olan katil kraliçe dünyayı terki selat edip şu anda öbür tarafta.. Ve varın halini siz düşünün.. Sınırlı yaşamın olduğu dünyamızda sınırsız oyunlar nereye kadar.. 

 

ETİKETLER : VER COŞKUYU OYUNLARI İLE ÜLKEMİZİN İŞGALİ.. SON HIZ SÜRÜYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA