HDP KURDLER NEZDİNDE ÇİZİLMEMEK İÇİN 6’LI MASAYI ÇİZDİ..

HDP KURDLER NEZDİNDE ÇİZİLMEMEK İÇİN 6’LI MASAYI ÇİZDİ..
Bu haber 2022-09-08 22:12:54 eklenmiş ve 3202 kez görüntülenmiştir.

 

HDP  KURDLER NEZDİNDE ÇİZİLMEMEK İÇİN  6’LI MASAYI ÇİZDİ..

 

Kurdlerin soykırımının mimarı olan bir Soykırımcı Rejim TC rejmi. Rejim irdelendiğinde Müslümanların ve Kurdlerin soykırımı üzerine kurulmuş kurgulanmış bir rejim.  Ve bu rejmin ana direği CHP. Kurd halkı kendi adlarına ortaya çıkan, yada Kürt partisi denilen HDP’nin CHP yakınlaşmasını kesinlikle tasvip etmediği gibi..

 

İYİ Parti de CHP gibi ülkemizi 300 yıldır derinden ele geçiren derin işgalcilerin günümüzdeki en önemli projesi. Bu partinin başkanının da 90’larda Kurdlerin nasıl soykırımına imza attığını çilerler, agarlar, tc derin yapıları ile pkk gibi terör lejyonlarını  ortaklaşa kurd ve turk halkını gençliğini nasıl dağda ve ovada biçtiğini artık  sağır sultan bile biliyor.. Ki bu devletler ve örgütler eliyle vatandaşı soykırıma uğratma ki bazen ırk, bazen din, bazen mezhep, bazen sağ-sol gibi jargonlarla son 300 yıldır kesintisiz sürüyor..

 

Türkü-ye, malı-ye, belediyeyi –ye gibi uyduruk komik kelimelerle kurulan ingiliz projesi bir sömürge tc  gerçeğini Ak Parti kuruluş yıllarından belli bir süreye kadar dile getirdi.. Maalesef günümüzde ise akp adeta chp ye dönüşerek chp nin altı okuna devleti kutsallaştıran bir dört ok (tek vatan tek dil tek bayarak tek millet vs. ) ekleyerek Türkiye’nin en Büyük tarih uzmanlarından biri olan Dr. Bekir Tankın ifadesi ile 300 yıllık tc kurulum sürecinde bizleri Allahu Ekberden TC ekbere getirerek kendisine destek veren milyonlarca Kürdü, Türkü- Müslüman’ı, devrimci demokrat yurtsever vatandaşları hayal kırıklığına uğratmaya başladı..

 

Özetle istisnalar dışında tc siyasi partileri hala sömürge kutsal tc ayak ve oyunları ile 80-90 milyon vatandaşın aklıyla alay ederken..

 

Seçimin kaderini belirleyecek olan Kurdlerin  İktidar kanadında hala Ak Partiden büyük bir beklenti içinde oldukları, HDP’nin  %6-7  lik oyunun enaz  iki katı Kurdün Ak Partide olduğu ülkemizin en önemli gerçeği..

 

Muhalefet kanadında ise Kurdlerin sıcak baktığı 2-3 parti var.  Bunlardan

1.     Hüda Par –Doğu Güneydoğuda her geçen gün tabanı artıyor, büyüyor. Bu büyüme giderek Türkiye metropollerine de kaymaya başladı..

2.     Ahmet Davutoğlunun  Gelecek Partisi

3.     Bubacanin Deva Partisi

Özettle Türkiye gerçeklerinden yola çıktığımızda Kurdlerin tartışmasız 1. Partisi her halukarda ak parti, ak partiyi ise hdp takip ediyor.. Türk basını medyası (ki Türklerle alakası olmayan dünya basınını yönlendiren 12 ailenin sahibi olduğu siyonist algı basını..) sürekli hdp yi cilalyıp algı yaparken..  Kurdler içinde bu algının aksine bir karşılıkları yok.. Bnu da HDP’ye karşı geliştirlen hukusuzluklardan net anlıyoruz.. Halk kılını bile kıpardamıyor.. Çünkü HDP yi yukarda vurguladığımız gibi rejmi değiştirme dönüştürmede samimi olmadıklarını halk gördü..

 

Ve Kurdlerin kayyum atamaları, hdp vekillerin tutuklanması vb. olaylarda sokağa çıkmaması ise hdp yi 2017  seçimlerinde 80-90 vekil aldığında Demirtaşın CHP’nin gazına gelerek  Erdoğan için “Seni başkan yaptırmayacağız” çıkışıydı. .

Bu çıkış Kurdler açısından rejmi değiştirme iddiası ile orataya çıkan bir yapıya karşı olunca açıkçası hayal kırıklığı yarattı.. O gündür, bu gündür Kurd halkında hdp ye karşı öfke giderek artamaya ve büyümeye başladı..

HDP’nin var olmasının tek şartı var TC rejmini direkt hedefine koyan gerçek bir muhalefet.. 6lı masaymış 5 li 15 li  masyamış halk bunları ne takar, nede yer..

Bu anlamda şeytanın uşaklığını simgeleyen 6 lı masa giderek tarumar olurken..

HDP de aynı akıbete uğramamak için ilk defa Kurdlerin beklediği bir çıkış yaptı..

Kurdlerin katliamına imza atan bir ip ile aynı masada olmayacağını beyan ederek doğru bir hamle yaptılar..

Burada Kurd halkının hdp den beklediği bir tek poltika var soykırımcı –inkarcı tc rejminin tarihten silinmesi.. Soykırımların hesabının sorulması.. Aksi Kurdler kendileri adına ortaya çıkan tüm sahtekarları yerle bir ettikleri gibi adı sanı ne olursa olsun oyun yapanı yerle bir ederler..

 

Hangi parti bu gerçeği kabul ederse, buna göre politikas belirlerse 100 yıldır soykırıma uğrayan vatandaş ve halk onları takip eder ki.. Ak Partiyi 22 yıldır iktidarda tutan ana gerçekte budur.. Yani rejim karşıtlığıydı.. Erdoğan rejim karşıtlığından tutuklanmıştı.. Rejmi değiştirecek bir lider olarak baş tacı edildi. Bu gerçekten dolayı halk kitleler ak partiyi takip ettiler.. Şayet buda oyun çıkarsa .. TC nin ne iktidar partileri nede muhalefeti halktan kurtulmayacak.. Halk onları da tc ile birlikte tarihe gömecek..

 

Ülkemizin ana sorunu 300 yıllık siyonist –terörist derin işgal sorunudur, ülkemizin ana sorun çetleşmiş mafayalaşmış yapıların halka çökme sorunudur. 300 yıldır Anadolu-Mezopotamya halkları soykrıma uğratılmakdır.. Halk Anadolu Birleşik Devletleri gibi herkesi kesimi kapsayan ırk-dil-din-mezhep-izim üstü bir siyasal irade, siyasal yapılanma beklentisi içindedir.. Bu ihtiyaca cevap verilmediğinde kuıtsal faşist devlet oyunları devam ettiğinde .. Önümüzdeki yıllarda sadece tc de değil dünya genelinde aklın alamayacağı gelişmelerin olacağına hep birlikte şahit olacağız.. Faşist tüm ulus devletler dinli-dinsiz terör lejyonları ile birlikte patır patır dökülecekler..

 

İŞTE HDP Lİ VEKİLİN SÖZLERİ..

 

CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine İYİ Parti lideri Meral Akşener "HDP'nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz" sözleriyle tepki göstermişti. Bu sözleri eleştiren HDP'li vekil Ebru Günay, "Akşener'in işi HDP'ye konum belirlemek değil. Halk seni çevirdiğin karanlık işlerden tanıyor. Senin bu ülkeye vaat ettiğin tek şey 90'ların karanlığıdır. Hiçbir HDP'li zaten senin olduğun masaya gelmez." dedi.

 

 

ETİKETLER : HDP KURDLER NEZDİNDE ÇİZİLMEMEK İÇİN 6’LI MASAYI ÇİZDİ..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA