TERÖRİST İSRAİL’DEN KURDİSTANA OPERASYON ÜSTÜNE OPERASYON..

TERÖRİST İSRAİL’DEN KURDİSTANA OPERASYON ÜSTÜNE OPERASYON..
Bu haber 2022-09-07 07:44:25 eklenmiş ve 2449 kez görüntülenmiştir.

TERÖRİST İSRAİL’DEN KURDİSTANA OPERASYON ÜSTÜNE OPERASYON..

 

Sınırları olmayan terörist israil Rojava (Suriye’yi)  canı istediği gibi bombalarken.. Dünde Halep Uluslar arası hava alanını vurdu. İnsanları katl etdi. Hava alanında hayatı durdur.

 

Terörist israili kuran siyonist soykırımcı sergerdeler, dierekt saldırmadıkları  ulaşamadıkları direkt vuramadıkları  Kurdistanın diğer parçalarını da (İrak-TC-İran-Kurdistana Sor (ermenian-karabagiazeriyan) gibi Kurdistanın diğer coğrafyalarını da faşist ulus devletlerle-dinli-dinsiz terör lejyonları ile yüzyıllardır operasyon sahasına çevirmiş bulunmaktadır..

 

Osmanlı ve çarlığın yıkımının akabinde Mezopotamya –Kurdistanı Filstinden Kurdistana Sora parça oarça yapan siyonist terörizim, bunula da yetinmeyerek Kurdler başta olmak üzere Mezopotamya halklarını tarihten silek için yüzyıldır bütün kurdistanı  operasyon sahasına dönüştürmüş bulunmatadır..

 

Rus-Türk-Kurd-Fars-Arap…  halklar uyanıp kendi efemine devletlerine, terörist israilin uşağı olmuş devletlerine.. bu terörist devlete karşı neden harekete geçmediklerini sorgulamayana kadar, Filistinden Rusya derinliklerine halkları devletleri derinden ele geçiren siyonist sergerdeleri ve yerli işbirlikçilerini çözüp mınına koymadıkaça bu siyonist terörizim Filistinden Rusyaya -Çine tüm halkları düşürene kadar saldırılarını hem giderek artıracak, hemde hava-su-yiyecek içecek, gıda genom.. akla gelen gelmeyen hertür saldırı yöntemi ile bu halkları yok etmek için, köleleştirmek, tarihten silmek için ne gerekiyorsa yapacaktır..

 

Haber Merkezi – Suriye Halep Uluslararası Havalimanı’nın İsrail uçaklarınca hedef aldığını duyurdu, SOHR saldırıda 3 kişinin öldüğünü 5 kişinin yaralandığını duyurdu.

 

İsrail'in Halep Uluslararası Havalimanı ve çevresini hedef alan hava saldırılarında 3 kişinin öldüğünü, 5 kişinin de yaralandığı bildirildi. İsrail Halep havaalanını bir hafta içerisinde ikinci kez hedef alıyor.

 

Suriye, Halep Havalimanı'nın İsrail tarafından vurularak hizmet dışı kaldığını duyurdu.

 

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberinde, Halep il merkezinin doğusundaki havalimanına yerel saatle 20.16'da İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendiği ifade edildi.

 

Patlama seslerinin duyulduğu kaydedilen haberde, pistin zarar görmesi nedeniyle Halep Havalimanı hizmet dışı kaldığı ifade edildi.

 

 Suriye İnsan Hakları Gözlemevi (SOHR) kaynakları, İsrail'in Halep Uluslararası Havalimanı ve çevresini hedef alan hava saldırılarında 3 kişinin öldüğünü, 5 kişinin de yaralandığı bildirdi.

 

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi kaynakları, havalimanı ve çevresini hedef alan 6 İsrail füzesinin havalimanı pistinde ciddi hasara yol açtığını ve pistin hizmet dışı kaldığını, havalimanı yakınlarındaki bir deponun tahrip edildiğini doğruladı.

 

İsrail'in 2022 yılında Suriye topraklarını 24’üncü kez hedef alıyor.

ETİKETLER : TERÖRİST İSRAİL’DEN KURDİSTANA OPERASYON ÜSTÜNE OPERASYON..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA