Adını Veysel Alagöz Yapan Högır Evinde Bulunamadı

Alagöz'ün sosyal medya hesaplarında HDP lehine yaptığı paylaşımlardan dolayı bölücü ve yıkıcı faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturmalar açıldığı belirtiliyor
Bu haber 2022-08-09 12:35:32 eklenmiş ve 2266 kez görüntülenmiştir.

DKM-Iğdır

Güvenlik güçleri tarafından muhalif kimlikleri ile öne çıkan Alagöz ailesinin evine sık sık baskınlar düzenleniyor. Daha önce 8 Mayıs tarihinde de evlerine baskın yapılmış şahıs evinde bulunamamıştı. 

HDP’nin etkinliklerinde katalizör görevi yürüten Alagöz ailesinden Veysel Alagöz, Gürcistan’da eğitim gördüğü ve PKK militanlarından "Högır'in adının kendisine verildiği, Alagöz'ün HDP'ye katıldığı öğrencilik yıllarından sonra 'Högır Veysel Alagöz' olan adını 'Veysel Alagöz' olarak değiştirdiği belirtildi. 

Son zamanlarda ise yürütülen soruşturmalar çerçevesinde ifadesine başvurulmak için arananlar arasında ismi geçen Veysel Alagöz'ün sosyal medya hesaplarında HDP lehine yaptığı paylaşımlardan dolayı bölücü ve yıkıcı faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturmalar açıldığı belirtiliyor.  Veysel Alagöz'ün en son 8 Ağustos 2017 tarihinde Türkiye'den Gürcistan'a gittiği öğrenildi.  

Bu kapsamda zorla adliyeye getirilme kararı verilen Alagöz’ün ikametinin bulunduğu Iğdır Söğütlü mahallesinde yer alan evlerinde ve bulunabileceği muhtemel yerlere belirli aralıklarla yapılan baskınlardan bıkan aile son derece muzdarip.  

Güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlarda ikametinde ve kalabileceği muhtemel adreslerde bulunamayan Veysel Alagöz'ün örgüte katılmış olabileceği ya da yurtdışına kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

 
 
 
ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA