BEYKOZ ARDAHANLILARDAN ETKİNLİK ÜSTÜNE ETKİNLİK..

BEYKOZ ARDAHANLILARDAN ETKİNLİK ÜSTÜNE ETKİNLİK..
Bu haber 2022-09-01 09:19:48 eklenmiş ve 2151 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILARDAN ETKİNLİK ÜSTÜNE ETKİNLİK..

 

Merkezi Beykoz’da Bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos Ay’ı boyunca yaptığı etkinliklere Eylül ayında ara vermeden devam ediyor..

 

Ağutos Ay’ında birçok etkinliğe, ziyaret imza attığımız gibi.. Eylül AY’ında da siyasi parti-stk-esnaf ziyaretlerimize ara vermeden devam ederken..

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR ZİYARETLER

 

FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

Beykoz Soğuksu merkezde ise dernek merkezimizi için tuttuğumuz 3 katlı binanın tadilatına başladık..

 

Beykoz Ardahanlılar olarak, bir taraftan Siyasi partiler, STK esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken diğer yandan Eylül Ayında 16 Eylül Tarihinde Beykoz çayırında yapılacak olan yöre tanıtım günlerine ise son hazırlıklarımızı tamamlayarak hazırlanıyoruz..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği STK ruhuna uygun bir şekilde ötekinin olmadığı herkese, kesime eşit yaklaşımı politikası ile HDP’den MHP’ye, Beykozda bulunan tüm bölge STK larını ayırımsız ziyaretlerden esnaf ziyaretlerine sürekli alanda olan bir dernek olarak öne çıktı..

 

Ağustos Ayında devam eden ziyaretler Eylül Ayının ilk günlerinde de Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı Vural Çelik ve yönetimi Beykoz Saadet Partisi, Beykoz MHP, Beykoz Gelecek partisi İlçe teşkilatlerını ziyaret ederek tanışma, Beykoz sorunları ile ilgili görüş alış verişinde bulundular..

 

BEYKOZ AYAĞA KALKTI..

 

Bekoz Ardahanlılar olarak Beykoz Derneklerbirliği, Beykoz Muhtarlar Birliği, Beykoz Meclis Üyeleri Derneğinin Beykozla ilgili yapılan önemli bir toplantısına da  katıldık. Beykoz tarihinde birilk olan bu büyük STK hareketi Beykoz’un 1980’lardan günümüze, imar sorunlarından yapılan hırsızlık ve yolsuzluklardan.. Beykozun boşaltıı projesine son 30-40 yılı mercek altına alan bir STK oluşumu doğuyor..

 

Burada da gördüğümüz fotoğraf Beykozda Beykozluların, Beykoz için her alanda harekete geçtikleri gerçeğiydi.. Beykozdan sermaye lehine kimsenin Beykoz halkını beykozdan söküp atamayacağı gerçeğini gördük..

 

Tek kelime ile Beykoz ayakta, önemli bir yürüyüşe imza atmanın arifesinde.. Toplantıda imar sorunlarını çözme vesilesi ile birsürü hırsız-namussuzun nasıl servetlerine servet kattıkları, 80’lardan beri Beykozun nasıl boşaltılmaya çalışıldığı.. Beykozu soyan birçok hırsızın Beykozu nasıl terk ettiklerini, servetlerine servet, rantlarına rant, devletin, halkın arsa arazisini nasıl zimmetlerine geçirdikleri.. Yalandan devrimci-cici söylemde bulunup, gözüküp  Beykozluları sürekli pazarlamayı meslek edinmiş siyaset-stk zübüklerini deşifre.. Velhasıl hepsi yargılanacak ve hiçbirinin peşini bırakmayacağız dediler.. 

 

Giden hırsızların yerine yeni hırsızların Beykozu binbir oyunla pazarlamaya çalıştıkları..

 

Ve hiçbirşey eskisi gibi olmayacak, Beykozun son 20-30 yıllık soygun, vurgun ve tala STK’lar olarak, Beykoz halkı olarak ortaya çıkaracağız, hesabını soracağız dediler..

 

BEYKOZ ARDAHANLILARDAN PEŞ –PEŞE SİYASİ PARTİ-STK-ESNAF ZİYTLERİ ZİYARETLER TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : Tek kelime ile Beykoz ayakta önemli bir yürüyüşe imza atmanın arifesinde..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA