TC REJMİ HEPİMİZİ KAZ KUŞ GİBİ AVLIYOR, KAZ-KUŞ GİBİ HARCIYOR..

TC rejmi ajan-kripto derin işgal aktörleriyle vatandaşı bizleri 300 yıldır kaz-kuş gibi avlıyor, soykırıma uğratyıyor.. yüzyıllardır süren bu soykırım plan-proje ve operasyonunu görmedikçe kölelik ve soykırım kaderimiz olmaya devam edecektir..
Bu haber 2022-08-31 12:15:23 eklenmiş ve 2182 kez görüntülenmiştir.

TC REJMİ HEPİMİZİ KAZ KUŞ GİBİ AVLIYOR, KAZ-KUŞ GİBİ HARCIYOR..

 

Hemşerilerimize, ülke genelinde yapılan operasyonlsara baktığımızda, TC rejmi 80-90 Milyon vatandaşı, Hepimizi Kaz-Kuş gibi Avlıyor; kaz-kuş gibi harcıyor ve 300 yıldır bizleri kesintisiz soykırıma uğratıyor..

 

Bölgemiz özelinden ülke geneline TC rejmi ajan-kripto derin işgal aktörleriyle vatandaşı bizleri 300 yıldır kaz-kuş gibi avlıyor, soykırıma uğratyıyor.. yüzyıllardır süren bu soykırım plan-proje ve operasyonunu görmedikçe kölelik ve soykırım kaderimiz olmaya devam edecektir..  Bu gerçeği birkaç örnekle, analiz yazı ve haberlerle açıklamaya çalışalım..

 

 

Haberin fotoğrafları,

haberin foto galerisi..

tıklayınız..

 

 

 

Bölgemizden başlayalım..

 https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/ed55854c51.png

Korkmaz Karaca, Türkiyenin en büyük metropolu İstanbulda bir tekbirgün ciddi hiçbir STK ve federasyonda görmedik. STK’lara gelip ülkemizin nasıl bir derin işgal altında olduğunu, bizlerin vatandaşın nasıl bir sarmal altında olduğunu ruhu bile duymadı.. Düşürdüler..

 

Sezgin Baran Korkmaz, Küresel sermayeyi ülkemize çekerek, organize ederek ülkemiz ekonomisine bin ordunun yapamayacağı katkıları yaptı, holdingleşti..

Korkmaz’da STK alanı ve halkla birlikte yürümediği için hem derin işgal rejmi TC, hemde TC’yi kendi sömürgesi yapan Amerika gibi iki devletin siyon-kapital sermaye ve firmalrının ikisinin birden saldırısını yedi.. Ablukaya aldılar, tutukladılar ki aynı firmalar Afrikadan asyaya devletleri, dinli-dinsiz terör lejyonlarını, nato gibi terörist örgütleri kullanarak hergün ülkeleri coğrafyaları, Ukraynada görüldüğü gibi cici oğlanları zeleneskyleri ile dünyayıyakıp yıkmaktadırlar ..  Korkmaz bu büyük fotoğrafı görmediği için halk-vatandaş ve STK alanı ile yürümedi. TC nin ve diğer ülklerin çetleşmiş yapıları ile hareket ederek ülkemizi 300 yıldır derinden işgen küresel, yerel, ulusal çetelerin eline düştü..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/c28b3c7557.jpg

Thodex'in kurucusu Ardahan’lı  Faruk Fatih Özer Arnavutluk'ta yakalandı.. Kripto para ve yazılım üzerine bir beyin olan Faruk Fatih Özer, TC’deki derin işgal çetelerinin kullşandığı en büyük yemlerden biri oldu.. Kullandılar, ablukaya aldılar, şimdi bütün hayatını zindana çevirecekler..

 

Özer, 300 yıllık sömürge, soykırımcı TC rejmini çözseydi.. Yapacağı en doğru hamle halkla, STK’larla birlikte Thodex yada benzeri bir firmayı kurar, belkide kripto para piyasasının dünyadaki en büyük firmalrından birine imza atabilirdi..

Hemşerilerimize yönelik yukardaki örneklerde vurgulamaya çalıştığımız gerçek Alleme-i Cihan da olsanız içinde çıktığınız toplum geriyse, STK alanı geriyse, içinde yaşadığı ülkeyi tahlil etmede, çözümleme yapmada geriyse.. Siz bir hiçsiniz..

 

Ülkemizde TC’nin 300 yıllık derin işgal tarihine baktığımızda, Anadolu ve Mezopotamya yüzyıllardır tam bir soykırım cenderesi altında.. Ve beyin olan yerli-milli olan her firma iş adamı harcanırken.. Üstdüzey siyasetçiden güvenlikçiye vatandaşa, bürokrata  yüzbinlerce faili meçhul, on milyonların ise soykırımına imza atılmıştır..

 

Buradan son bir ayda TC geneli yaşanan olaylara geldiğimizde .. Ülkemizin nasıl derin bir igal altında olduğu açıkça ortaya çıkmaktadır..

Gaziantep ve Mardinde trafik kazası süsü verilerek, yerden ve uydulardan müdahale edilerek onlarca vatandaşımız katledildi..

 

TRAFİK KAZASI DEĞİL, İKİ AŞAMLI TERÖR SALDIRILARI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/d5e4fd0765.jpg

Gaziantep Mardin’de Meydana gelen iki trafik kazası çok ince planlanmış birer  terör saldırısı..

İki kazada önce ufak birer kaza 3’ er, 4’er  ölü.. Ardından asıl saldırı yapılarak hedef kitlenin imhası gerçekleştirilmiştir..

Kaza zadelere müdahale için gelen hedef kitle ve kalabalık oluşunca yola yağ dökmeden tutun yerden ve uydulardan müdahale ile araçlar kontrolden çıkarılıp intihar bombacı görevini gördüler..

Gaziantep ve Mardin Derik’te meydana gelen kazalar.. Mevcut bilim-teknoloji istihbarat örgütlerince kullanılarak içerdeki ve dışarıdaki ihanet çetelerinin yerden ve uydulardan da müdahale ile gerçekleştirdikleri profesyonel bir terör saldırısıdır.

Bir nevi amerikadaki ikiz kule saldırısı gibi.. terörist abd-ingiltere- israil istihbaratlarının uzman olduğu bir alan..  Buna benzer diğer terör saldırıları İranlı bilim adamı Muhsinizadenin  katl edilmesinde de kullanılmıştı.. Rejim, iç-dış ihanet çetleri terörist israil ve Amerika ile ortaklaşa gerçekleştirmişti..

Eğer yazılım, bilim, uydu teknoloji yerdeki bağlantıları çözecek altyapı yeti yeteneğiniz yoksa bu terörist saldırıyı çözme şansınız da yoktur..

TC  devleti bir sömürge olduğu içinde  bu yönlü sınır bilimi ilgilendiren konular halka taşınmaz.. Aksine halk kitlelerini sağ-sol,din-mezhep-ırk-ırkçılık gazları ile uyutma siyaseti ile kitleler sürekli ölüme yatırılır..

Doğu Medya olarak butür tehdit ve tehlikleri halka vatandaşa ve dünyaya taşıdığımızdan.. 1 aydır siber saldırı yiyor.. sitelerimize haber giremiyoruz..  Bizi saldırılardan ne  kollayacak bir devlet nede sorunlarımızı çözecek bir stk bile yoktur.. Yani tc vatandaşı kadar savunmasız ve çaresiz 2. Bir vatandaş kitlesi dünyanın hiçbir ülkesinde yok..

Bu konuyu aydınlatacak bilim-teknoloji ve istihbari yetenek  bilgi Rusya ve Çinde mevcut..  Ülkemizde ise vatandaşı ölüme yatırma gazları TC muhalefetinin ana işi çünkü toptan vatandaşı düşürme projeleridirler.. Rejimin bir sömürge olduğunu ana politikasının 300 yıldır Anadolu –Mezopotamya halklarını yok etmek olduğunu bırakın söylemeyi gizlemek için her numarayı yapıyorlar..

 

TC’DE DERİN İŞGAL, KURDLER’DE GİZLİ YAHUDİLİK-ERMENİLİK..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/7baaed66df.jpg

Doğu Medya’da sık-sık işlediğimiz konuların başında faşizim, faşist ulus devletler, dinli-dinsiz terör lejyonları ile bunların patronları küresel kapitalist soykırımcı aile ve firmalar gelmektedir..

 

Covid -19 diye adlandırdıkları insanlık tarihi boyunca var olan griptir, küresel kavatlar, küresel soykırımcı-soytarı aile ve firmalar, faşist ulus devletlerin de patronları olduklarından ilaçlarını satmak, dünyayı soymak.. vs  hedefleri için grip’in adını Covid-19  yaparak bütün insanlığa karşı büyük bir psikolojik-biyolojik küresel bir saldırı harekatına dönüştürdüler.. Grip aşısı ömür boyu 1 tane yeter, sadece grip değil hertür hastalığa karşı en büyük ilaç vücudunuzu güçlendirmektir,  vücudunuzu güçlendirmeniz lazım.. Ülkemiz ve dünya küresel soykırımcı soytarıların işgalinde olduğundan ve milyarlarca insan uyuduğundan.. Bunlar insanlığa dilediği operasyonu yapıyorlar ve insan soyun sıfırlamak gezgenden silmek köleleştirmek ana hedefleri..

 

Yüzyıllardır dünyayı işgal eden küresel çetelerin insanlığa yaptıkları saldırılar, insan soyunu sıfırlamak için yapılan saldırıların adeta sonsuz saldırı metotları ile çoğalmıştır..

 

Hava-su-yiyecek-içecek silaha dönüştürülmüştür. Gezegen boyutunda insan soyu obez, düşünmeyen, sakat, hastalıklı beyinsiz sürülere çevrilmektedir..

Hedef halklar coğrafyalarda halklar açıkça soykırıma açık hayvan sürülerine çevrilmişlerdir..

İnsanlığın dünyamızın maddi-manevi değerleri madenleri gıdaları silah, ilaç, bilişim, gıda-genom,  firmalarının küresel katillerin kasasına kar olarak akarken..

Dünyamız iklim krizi, insan soyunun sıfırlanması, soykırımcı kartellerin insan soyunu faşist ulus devletle, dinli dinsiz terör lejyonları ile esir alma arenasına dönüşmüş bulunmaktadır..

Nükleer konvansiyonel biyolojik (virüs saldırıları) yanı sıra eko sistemle, enerji alanlarına müdahale ile deprem ve iklim olayı başta olmak üzere her şeyle oynayarak  her şey afet ve silaha çekilmiş bulunmaktadır..

 

Ortadoğuda-Mezopotamyada yüzyıllardır soykırım oyunları aleni sürerken.. Günümüzde ise Rusya Federasyonu, Russian halklar terörist nato, siyon kapitalin cici oğlanları zelneskylerle kuşatılmış, ukrania, polonia vs rusyanın kücük birer vilayetleri olan tüm coğrafyalar nato terör örgütünün operasyon sahasına dönüşmüş bulunmaktadır.. 

 

Siyonist-soykırımcı soytarıların insan soyuna karşı geliştirdikleri oyunlarını Doğu Medya (www.dogukultur.com)  gibi insanlığı, özgürlüğü ve hakkı-adaleti temel alan yayınlarımızda halka ve dünyaya, yerelden evrensele taşıdığımızdan doğu medya neredeyse rutin olarak ayda bir siber saldırıya maruz kalmaktadır. Yılın her ayı yapılan  siber saldırılar sonucu sitelerimiz günlerce açılmazken.. açıldığında ise kodlarla oynanması sonucu  haber giremiyoruz.. Bilindiği gibi dünya basını da terörist nato vb. örgütler gibi belli terörist-siyonist-kapitalist soykırımcıların tekelinde ve güdümündedir..

 

Rusya Federasyonunda yer alan Sputnik gibi, Anadolu-Mezopotamyada yer alan Doğu Medya gibi birkaç istisna yayın  dışında dünya genelinde basın yayın 10-12 siyonist soytarı aile ve firmanın elindedir.

 

Bunlar haber yapmazlar, siyonist-kapitalist soytarıların insan soyunu düşürmesi için sürekli algı yaparlar.. Ama bu algılar tutmayacak yakın bir gelecekte algıların merkezi  Amerika  yıkılacaktır.. 

 

Çünkü bu siyonist-kapitalist çeteler sahtekarlıkla sahte elektronik oylarla seçimi Tump’tan aldılar ve bu vatandaşın tekrardan başkan olmaması ve önünün kesilmesi için saldırmaktadırlar.. Amerikan halkı bunu yemez.

 

Bunların abd si yıkılacak.. Amerika tüm Amerika kıtasını kuzey-güney Amerika’yı da kapsayan bütün halkların tek ulus olduğu büyük bir kıta federasyonuna dönüşecektir..

 

Rusya’da kendi illeri olan Doğu Avrupadan Gürcistana kadar irili ufaklı tüm yapıları bünyesine katacak Asyanın en büyük federasyonu olacağı gibi Mısırdan Rusya Hindistan Pakistana Osmanlının külleri üzerinden Büyük İskenderin (Big Alexander) haritası yeniden hayat bulacak, İnsanlığın Medeniyet nüfusunun olduğu bu harita  Anadolu Birleşik Devletleri olarak Federasyonlaşacaktır..

 

İşte TC deki derin işgal çeteleri Amerika daki gibi, Asyada Rusyanın sarılması gibi, kıta federasyonlarına giden yolları tıkamak, dünya konfederasyonu oluşumunun önünü kesmek için Big Alexander  haritasını, Osmanlının kendi küllerinden doğuşunu engellemek için hertür saldırı ve operasyonu yapmaktadırlar, yapacaklar, uyduruk muhalefetle sesiz darbe oyunları ile başarmazlarsa şu anda Yunanistan’dan oluşturdukları üslerden  açık saldırıya geçecekler.. Çünkü Doğu Avrupa halkları, balkanlarda Anadolu Birleşik devletleri federasyonuna el birliği ile katılacaklar..

 

Özetle Ortadoğu’da Mezopotamya’da Terörist israilden uydurk tc iran azeriyan ermniyan ırakiyan syrian, misriyan, afaganiyan sürüsüne bereket sahte ırk devletlerinin tarih olmasını engellemek için her tür operasyon yapılacaktır..

 

Ama Osmanlı ve Çarlığın gölgesi dahi bu faşist ırkçı işgali faşist uls devleti ve beslendiği tüm terör lejyonlarını şimdiden yerlebir etmeye başladı..

 

KURDİSTANDA YAHUDİLİK-ERMENİLİK-TURKLUK-ARAPLIK-FARSLIK.. FAŞİST IRKÇI OYUNLAR..

 

Dünyanın Birlemiş Milletleri,Dünyanın Medeniyet Nüfusu Kürdleri Derin Faşist-Irkçı Oyunlarla Tarihten Silmeye Çalışıyorlar..

 

Buradan Kurdlere geldiğimizde Ortadoğu-Mezopotamya’da faşist ırkçı devleti kabullenmeyen en büyük millet Kurdler. Big Alexander haritasının gerçek medeniyet nüfusu ve sahibi.. Bundan dolayı Çarlık ve Osmanlının yıkılışından sonra Kurdler bir sabah uyandıklarında baba-ana başka bir ülkede, ev başka bir ülkede arazi tarları başka bir ülkede kaldı.. Tarihten silinmeye çalışıldılar..

 

Kurd kelimesi ırktan ziyade bilgileği, derinliği kapsamaktadır. Irk olarak turk-fars-arap-türkmen-kafkas,ermeni-rum-rus halkları belculeri Afgan peştunlardan gurcilere , buradan Rumları Yahudileri Ermenileri kapsyan adeta dünyanın birleşmiş milletleri bir ırk..Tarih boyunca zora düşen kavimlerin sığınağı, barbar nüfusların medenirme labaratuvarı,   tufanların bitttiği insan soyunun varlığını devamını sağlayan ana medeniyet coğrafyası.. Kısacası insanlığın ataları.. 

 

Günümüzde de görüldüğü gibi dara girenin gelip içinde var olduğu  medeniyet nüfusudur.. Soykırımcı siyon –kapital kurdün bu cihanşumul kapsayıcılığını tarihten silmek için Mezopotamyayı parçalamakla yetinmediler.. Her kurd aile ve aşiretine dalarak.. senin deden ermeni rum rus yahudi tırk oyunları ile kurdleri aile içinden yıkmaya geçtiler..

 

Yüzyıllardır cahil kalan kitlerlerde Mısırdan Pakistana kim olduklarını bilmediklerinden bu yemlerle hep zehirlendiler.. Ama günümüzde insanlık kurdlerin dünyanın sigortası olduğunu, medeniyet nüfusu olduğunu insanlığın ataları olduğunu kavrayarak Kurdlerin etrafında toplanmaya başladılar.. İnsanlık şunu net gördü.. Mezopotamya ve kurdler düşerse tüm dünya ve milletler düşecek.. Kurdler Sumer tabletlerinden kutsal metinlere yeryüzüne in ilk insan soyu olduğunu insanlığın doğuş yerine saldırsının tüm insanlığın yok edilişi olduğunu giderek kavramaya başladılar.. Tek cümle ile ifade edersek mezopotamyaya dalıp medeniyet nüfusu kurleri teihten silmeye çalışan.. siyuonist soykıtrımcı kapital sergerdler an itibarı ile Amerikalıyı da rusuda çinliyide tarihten silmek için operasyon üstüne operasyon yapmaktadır.. Tarih boyunca olduğu insanlık çıkışı yine mezoptamyadan bulmaya başladı..

 

Doğu Medyaya siber saldırı yapıldığından, tc rejmi hala siyon kapital çetlerin devleti olduğundan gücümüz yetmediğinden, her alanda ülkemiz derinden işgal edildiğinden..   şimdilik sosyal medyadan bu doneleri size ulaştırıyoruz..

Ülkemizde vatandaşa yapılan gerçek saldırılara çözüm getirecek ne bir siyasi parti ne dernek ne stk mevcut değildir.. Önümüzdeki yıllarda bu derin işgal tüm halk kitleleri tarafından giderek ayyuka çıkacak.. Bu uyanışı engellemek için fetö ile saldırdılar tutmadı.. Şimdi başka yol yöntemlerle saldırıyorlar bunlarda tutmayacak..

Burada halkın siyaset-stk alanı başta olmak üzere başlarındaki davr süerini geri timesi, yaklaşan kıyametleri ve tehlikeleri kendilerine taşıyan doanımlı insanlrla hareket etmesi örgütlenmesi bu aşamada hayati önemdedir..

En basitinden siber ve diğer saldırı biçimleri ile bizler (aydınlar gerçek bilgi üreteneler, milli manevi hasleti olan, yurtsever ırkçı olmayan  her vatandaş) ablukaya alınırken.. Bu derin işgalin farkında olmayan Vatandaşın evi arazisi hayatı da abluka altında.. Ve bunlara çözüm getirecek örgütlenmeler hala sıfır düzeyinde.. Hala halk kurtarıcı modları ile uyutulmaya çalışılmaktadır.. Basit bir örnek vererek bitiriyoruz: Bulunduğunuz semtte parti-purti, ırk-din-dil-mezhep takmadan temsilcinizi seçecek STK anlayışına ulaşınca sizinle kimse oynamaya gücü yetmeyecektir..

Mısırdan doğu avrupa sınırlarından Hindistan Pakistan sınırlarına biz dünyanın birleşmiş Miletler ve medeniyet nüfusuyuz bu bilinçle örgütlenmeye geçtiğimizde coğrafyamıza döşenen tüm ırkçı yapılar birbir kartondan kaleler gibi çökecektir.. Sizi aileniz< içinde ırk-din yemleri ile kandırıp düşürenler sizinle hedef kitleyi yediğinde babanızda olsa bilin ki sizi de yiyecektir bu kavat ve bu bilinçle örgütlenmeye geçin..

Çağımız dünyamızın -uzayın canlı cansız yaşamın emrinde olduğu insanın insana canlı cansız yaşama oyun yapmadığı bütün insanlığın tek millet-dünyanın tek devlet olduğu dünya konfederasyonu çağıdır. Bu gerçeğe göre insanlık örgütlenmelidir. Küresel soytarı soykurmcı ları ablukaya alarak etkisiz hale getirmelidir. Aksi bunlar insan soyunu sufurlayana kadar durmayacaklardır.. Bundan dolayı insanlık kıta kıta örgütlenerek harekete geçmelidir..

 

Önemli Not:

Irk-Dil-Din-Mezhep Parti hafifliklerini aşıp Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir siyasal çıkışta birleşmesek.. TC rejmi hepimizi 300 yıldır olduğu gibi 7 sülalesi ile Anadolu –Mezopotamya halklarını gömmeye devam edecektir..

 

 

 

 

BASINDAN KONU İLE ALAKALI HAERLER.. 

 

Gaziantep Kaza

"20.08.2022 tarihinde Gaziantep-Nizip Otoban yolunda, Nizip´e 10 kilometre kala bir binek aracın uçuruma yuvarlanması sonucu trafik kazası meydana gelmiştir. Trafik kazasına müdahalede bulunan itfaiye, 112 ambulans ve polis araçları ile olay anında orada bulunan İhlas Haber Ajansı haber ekibine ait aracın emniyet şeridinde bekledikleri esnada kaza yerine 400 metre mesafeden zikzaklar çizerek 150 metre kala devrilen yolcu otobüsünün kayarak araçlara çarpması sonucu ikinci bir kaza daha meydana gelmiştir. Kazalarda toplamda 3 sağlık görevlisi, 3 itfaiye personeli, 2 ajans muhabiri ve 7 yolcu olmak üzere 15 kişi hayatını kaybetmiş, 31 kişi yaralanarak Nizip ve Gaziantep´te bulunan çeşitli hastanelere kaldırılmıştır. Olaya 15 adet ambulans, 1 UMKE timi ve 48 personel müdahalede bulunmuştur. Saat 19.15 itibariyle yaralanan vatandaşlarımızdan 6´sının durumu ciddiyetini korurken 12 vatandaşımızın tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir. Kazanın meydana gelişi ile ilgili soruşturma sürmektedir."

 

Mardin kaza

 

Gaziantep'te 16 kişinin öldüğü kazanın ardından bir acı haber de Mardin'den geldi. Derik ilçesinde freni patlayan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Olay yerinde kısa zamanda büyük bir kalabalık toplanırken, arkadan gelen freni boşalan başka bir tır ise bu kalabalığın arasına daldı. Kameralara anbean yansıyan feci olayda, ortalık bir anda savaş alanına dönerken 19 kişi hayatını kaybetti, 6'sı ağır 26 kişi yaralandı.

Gaziantep'te 16 kişinin can verdiği, 21 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın bir benzeri Mardin'in Derik ilçesinde meydana geldi. İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

 

Tartıştığı kadın canından etti: Komisere silahlı saldırı

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/61488551f5.png

Sancaktepe'de bir kadın, otomobilde tartıştığı komiseri silahla öldürdü, kaçan şahıs yakalandı.

İstanbul Sancaktepe'de otomobilin içinde tartıştığı komiseri silahla vurarak öldüren, ardından da olay yerinden kaçan kadın, polis ekiplerince yakalandı. Kadının, Komiser Aytığ'ı başından vurduğu öğrenildi.

 

1 HAFTA SONRA YENİ GÖREV YERİNE GİDECEKTİ

Olay, Sancaktepe'de gece saat 03.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Beykoz'da görev yapan komiser Sinan Aytığ (32) bir otomobilde Aynur A. (35) isimli kadın ile beraber bulunduğu sırada aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Aynur A. ruhsatsız olduğu öğrenilen bir tabanca ile Aytığ'ı başından vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan Aynur A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sinan Aytığ'ın Beykoz'da görev yaptığı ve tayininin çıktığı Van'a 1 hafta sonra gitmek üzere hazırlık yaptığı öğrenildi. Aytığ'ın cenazesi memleketi Bitlis'e gönderildi.

 

Yukardaki örnekleri binlerle çoğaltabiliriz.. Ortaya çıkan tek gerçek ülkemizin ve vatandaşın çokbüyük bir derin işgal ve soykırım saldırısı altında olduğu gerçeğidir..

Vatandaşın TC rejminin gerçek karekterini görmemesi neticesinde vatandaş kaz-kuş gibi kırılmaktadır..

 

Ülkemizi derinden işgal eden çeteler milyar dolarlar harcayarak  kurdudurdukları proje muhalefet partileri ile vahşi soyırımcı kapitalin ana projesi chp vb. yapıları çözemeyerek.. ülkemizin gündemini ak parti ve erdoğan düşmanlığına indirgeyerek vatandaşa ve ülkemize  karşı yapılan saldırıları ustaca gizlemektedirler..  Halk vatandaş bu proje siyaset alanına, derin işgal kripto ajanların siyasal partilerine  bel bağlayarak darbe üstüne darbe almaktadırlar..

Ülkemizde vatandaşın ekseriyası borç batğına çekilmiş, ajan hukuk bürüoları tarafından esir alınmış, vatandaşın, evi, arazisi, malı-mülkü, canı elinden alınıyor.. Uyduruk tc siyaseti muhalefeti ölümcül tm gerçekleri ustaca gizleyerek.. Soykırımcı TC rejmini yedinden ısıtıp 80-90 milyon vatandaşa yedirmek için operasyon üstüne operasyon yapmaktadır..

 

Özetle halkla, STK alanı ile birlikte yürünmedikçe.. Vatandaş ülkesinin nasıl ir saldırıtında olduğunu çözemiyorsa.. İster holndig olun, ister tcde en üst düzey bürokrat-siyasetçi.. Ne olursanız olun rejim 300 yıldır sizi-bizi kaz-kuş gibi avlıyor ve kırıyor..

 

Yani halkı vatandaşı büyütmeden, halkı-vatandaşı STK alanını yetkinleştirmeden çıktığınız her basamak çürüktür.. Burunüstü moka dşmek ise kaçınılmaz olmaktadır..

Doğu Medya olarak bu ölümcül bilgileri size taşırken.. Rejmin nasıl görünmez ölümcül çemberlerle bizi kuşattığını ruhunuz bile duyömayacağı gibi.. Bu kopukluk ve farkında olmama herkesi ve kesimi ülkemizi derinden işgal eden çetler için kolay bir av yapmaktadır..

Bundan dolayı STK’lar ve halkla yürünmedikçe.. Halk-Vatandaş güç yapılmadıkça herkes burun üstü moka batacaktır..

 

6-7 YIL SONRA OĞLUNUN KEMİKLERİNİ TORBA İLE TESLİM ETTİLER..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/c7fa969327.png

Dinli-Dinsiz terör lejyonları ve faşist ulus devlet insanlığımızı nasıl yok ettiğinin de resmi de, oğlunun kemiklerini babasına kutu içinde teslim edilmesi ile ortaya çıktı..

Diyarbakır Barosu, oğlunun kemiklerini babasına kutu içinde teslim eden savcıyı HSK’ya şikâyet etti.

 

Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'ta Yakalandı..

 

Sedat Peker'in yolsuzluk ağı iddiaları ve Sezgin Baran Korkmaz olayıyla gündeme gelen Korkmaz Karaca, sağlık sorunlarını ileri sürerek hem Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyeliğinden hem de AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığından istifa ettiği gün kaçak bir Ardahanlınında yakalandığı haberi geldi.

 

İçişleri Bakanlığı, kırmızı bültenle aranan kripto para borsası Thodex'in kurucusu firari Ardahan’lı Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'ta yakalandığını bildirdi.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Çuçi'nin sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu firari Özer'in Arnavutluk'ta Vlora'da yakalandığını ve kimliğinin biyometrik sonuçlarla teyit edildiğini ilettiği belirtildi.

 

Açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığınca Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesi işlemlerine başlandı" bilgisi paylaşıldı.

 

NİSAN 2021'DE YURT DIŞINA KAÇMIŞTI

 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kullanıcıların Thodex adlı kripto para borsasındaki hesaplarına erişemediği ve şirket sahibinin yurt dışına kaçtığı yönündeki ihbar üzerine 22 Nisan 2021'de resen soruşturma başlatılmıştı.

 

Bu kapsamda şirket sahibi şüpheli Faruk Fatih Özer'in 20 Nisan 2021'de yurt dışına çıktığı belirlenmişti.

 

Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Özer'in de arasında bulunduğu çok sayıda şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

 

Özer hakkında, Interpol tarafından 23 Nisan 2021'de kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Thodex'in firari CEO'su Ardahanlı Faruk Fatih Özer yakalandı

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan Ardahanlı Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'un Vlora kentinde yakalandı. İçişleri Bakanlığı, Özer'in Türkiye'ye iadesi işlemlerine de başlandığını açıkladı. Ardahan Hoçvanlı Fatih Özer'in 3 ayrı suçtan 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor.

 

THODEX SORUŞTURMASI

 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, kripto paranın ne olduğu, Bitcoin'in yasal statüsü, kripto borsalarında nasıl işlem yapıldığı ve borsalar arasındaki farklılıklar anlatılıyor.

 

Thodex isimli şirketin 400 bin lira sermaye ile firari sanık Faruk Fatih Özer tarafından kurulduğu anlatılan iddianamede yer verilen MASAK raporunda, Thodex platformunun müştekileri iş ve işlemleri nedeniyle hileli davranışlarla aldattığı kaydediliyor.

 

MASAK raporunda, sanık Faruk Fatih Özer'in hakimiyeti altındaki 3 ayrı hesaptan 253 milyon 714 bin 909 lira karşılığı kripto varlık transfer edildiği vurgulanarak, bu transferlerin önemli bir kısmının sanıklar Cem Uzunoğlu, Faruk Fatih Özer ve Zuhal Özer'in ticari merkezi Malta'da bulunan Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcısı nezdinde yer alan kripto varlık cüzdanlarına transfer edildiği vurgulanıyor.

 

İddianamede, bu suçlar sebebiyle 356 milyon liralık zarar oluştuğuna yer veriliyor.

 

İSTENEN CEZALAR

 

İddianamede firari Faruk Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 21 sanık hakkında, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme", "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından 12 bin 164'er yıldan 40 bin 562'şer yıla kadar hapis cezası isteniyor.

 

 

KORKMAZ KARACA İSTİFA DİLEKÇESİ..

 

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca yayınladığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

Korkmaz Karaca istifa metninde şu ifadelere yer verdi:

* Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile 2018 Ekim ayından bu yana, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi, olarak görev yapıyorum. Görev sürem boyunca TC. Hazinesinden tek kuruş maaş, araç, yakıt v.s almadım.

* 19 Mart 2022, 22 Mart 2022, 20 Mayıs 2022 tarihlerinde 2 ay içinde çok ağır 3 kalın bağırsak ameliyatı geçirdim. Yaşanan süreçte 2021 Haziran ayından itibaren, çeşitli iddialara muhatap oldum.

* Özellikle geçtiğimiz hafta; Mine Tozlu Sineren isimli şahısla hiçbir buluşmam ve çıkar talebim olmadığı halde ve daha da önemlisi bu şahıs benimle bir çıkar ilişkisi kurmadığını ilan ettiği halde, devam eden sosyal medyadaki ahlaksız trol linçine farklı bir tepki vermek istiyorum.

* Dünyalar güzeli kızım ve eşime kadar varan bu linç artık sağlığımı tekrar tehdit eder hale geldi. Bu sebeplerle Cumhurbaşkanlığındaki görevimden istifa ediyorum.

* AK Parti’nin ve sayın cumhurbaşkanımızın 2023 yolculuğunda tüm gücüm ile sade bir nefer olarak mücadele etmeye söz veriyorum.

* Yıllarca özel sektör yöneticisi Ve yatırımcısı olarak halen de devam ettiğim nazik mücadelemi elbette sürdüreceğim.

* Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu kimse engelleyemeyecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

Sezgin Baran Korkmaz'ın ABD'ye iadesi kesinleşti

KAYNAK,SBK HOLDING

Avusturya Adalet Bakanlığı'nın, SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın ABD'ye iade edilmesi kararı kesinleşti. Korkmaz Cuma günü ABD'ye teslim edilecek.

 

19 Haziran 2021'de Avusturya'da gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz halen Wels kentinde tutuklu.

 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Wels Savcılığı basın biriminden Savcı Silke Enzlmüller, Korkmaz'ın tutuklu bulunduğu Wels'den hafta içinde Viyana'ya, Cuma günü de ABD'ye iade edilmek üzere uçağa bindirileceğini söyledi.

 

Türkiye ve ABD tarafından hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan Korkmaz'a ilişkin Wels Mahkemesi, Ağustos 2021'de Türkiye'nin; Mart 2022'de de ABD'nin iade talebini kabul etmişti.

 

Avusturya Adalet Bakanlığı, 15 Haziran'da Korkmaz'a yönelik isnat edilen suçların ilkinin ABD'de işlenmiş olması ve bu ülkedeki mağdur sayısının fazlalığı gerekçesiyle iade önceliğini bu ülkeye tanımıştı.

 

İstanbul 10. Asliye Ceza Mahkemesinde 17 Mayıs 2020'de Korkmaz ve üçü yabancı uyruklu 10 kişiyle, bu kişilerle bağlantılı "malen sorumlu" şirketler hakkında "ABD'den haksız kazançla elde edilen mal varlığı değerini aklama" suçundan hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşmasında mahkeme, Korkmaz'ın yokluğunda tutuklanmasına hükmetmişti.

 

Avusturya'da Sezgin Baran Korkmaz hakkında Türkiye'ye iade kararının ardından ABD'ye iade kararı da çıktı

ABD'de savcılık, Sezgin Baran Korkmaz'ın Türkiye'deki mal varlıklarına el konulmasını istedi

Sezgin Baran Korkmaz, SBK Holding ve iş ilişkileri hakkında neler biliniyor?

ABD'de Sezgin Baran Korkmaz iddianamesi üzerindeki gizlilik kararı kalktı: İddianamede neler var, hangi suçlamalar yöneltiliyor?

Türkiye ve ABD tarafından aranan Korkmaz, 19 Haziran'da Avusturya'nın başkenti Viyana'ya yaklaşık 250 kilometre mesafedeki bir kasabada ABD'nin talebi üzerine emniyet güçlerince gözaltına alınmıştı.

 

Önce başkent Viyana'ya getirilen Korkmaz, daha sonra yakalandığı Wels'e gönderilmiş, burada 5 Temmuz 2020'de yapılan duruşmada tutukluluk halinin sürmesine hükmedilmişti.

 

Amerikan yargı makamları Korkmaz'a, "kara para aklama", "yanıltıcı beyan vermek suretiyle soruşturmayı karartma/engelleme" ve "ABD'de 2018 yılından bu yana tutuklu olan Jacob Ortell Kingston'u yanıltmak suretiyle kendisinden 6 milyon dolar para almak" suçlamaları yöneltiyor.

 

Utah'ta yürütülen soruşturmada, "Amerikan Vergi Dairesi'ni (IRS) dolandırmak ve dolandırıcılık yoluyla elde edilen paraları aklamakla suçlanan" Kingston kardeşler ve Lev Aslan Dermen'in (Levon Termendzhyan) vergi bağlantıları ve paraları nasıl akladıkları inceleniyor.

 

 

ETİKETLER : TC REJMİ HEPİMİZİ KAZ KUŞ GİBİ AVLIYOR KAZ-KUŞ GİBİ HARCIYOR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA