DÜĞÜNÜ-DERNEK, ETKİNLİKLERİMİZDE GELENEKLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞIYOR –YAŞATIYORUZ..

DÜĞÜNÜ-DERNEK, ETKİNLİKLERİMİZDE GELENEKLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞIYOR –YAŞATIYORUZ..
Bu haber 2022-08-29 10:37:54 eklenmiş ve 2161 kez görüntülenmiştir.

DÜĞÜNÜ-DERNEK, ETKİNLİKLERİMİZDE GELENEKLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞIYOR –YAŞATIYORUZ..

 

Pazar günü Öztürk-Avşar, Deli ve Çepni Aileleri örnek düğün törenlerine imza attılar..

 

Anadolu-Mezopotamya dendiğinde insanlığın medeniyet nüfusunun çekirdek yapısı, insanlık medeniyetinin doğum noktası akla gelir..

 

Bu noktada insanlık tarihi kadar eski olan dinlerden geleneklere herşeyi halk yada halklar (Kurdi Nüfus) faşist ulus devletlerin, yada onların alana döşediği tarikatlardan, dinli-dinsiz terör lejyonlarının ve onların patronları vahşi küresel kapital firmalarının algı-kanun-zor olgularına göre değil kendi orijinal olgu ve kültürlerine göre ortaya koymaktadırlar..

 

Din alanından devlet alanına kadar, akla gelebilen her alana sızan ajan-kripto yapılanmaların insan sağlığı, aklı, beyni, anatomisi, dini-inancı her şeyiyle oynadığı çağımızda Kurdi nüfus hem dini vecibelerini , hemde insani beşeri vecibelerini mükemmel bir şekilde ortaya koyarak vahşi kapitalin tüm yemlerini, insanı sıfırlayan tüm saldırılarını inanç ve gelenekleri ile mükemmel bir şekilde boşa çıkarmaktadırlar..

 

İnsan soyunun sıfırlanmaya çalışıldığı, insanda kadın-erkek ayırımının ortadan kaldırılmaya çalışıldığı, insan soyunun silinmeye çalışıldığı çağımızda Anadolu-Mezopotamyalılar neslin devamı için gerçek dinin ve gerekse onbinlerce yılların derinliğinden gelen üstün geleneklerinden bu saldırıları boşa çıkararak tüm insanlığa örnek olmaktadırlar..

 

DÜĞÜN VİDEO ve FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Mimoza Catering Firmasından Şerif  Öztürkün oğlu Ömer Öztürkün düğününde, Bahçelievler’de Mimar Sinan Camiinde yapılan düğün töreninde, Avşar ve Öztürk ailelerinin düğünlerinde dini vecibelerimize uygun bir düğün töreni icra edilirken..

 

Ardahanlıların ve Karadenizlilerin akrabalıklarının pekiştiği Deli ve Çepni Ailelerinin düğününde ise Horonlardan halaylara kardeş Anadolu-Mezopotamya kültürü ve geleneği en iyi şekilde yansıtıldı.. 

Eyüp-Alibeyköy bölgesinde icra edilen Deli ve Çepni Ailelerinin düğününde deyim yerindeyse yer yerinden oynadı, izdiham yaşandı.. 1000-2000 kişilik salon doldu taştı, metrelerce takı kuyruğu oluşurken..

 

Sırdan halktan bir vatandaşımız olan Cengiz Deli’nin nasıl büyük bir kanaat önderi olduğunu, toplumsal anlamda ne kadar büyük bir karşılığının da olduğunu görmeye başladık..

 

Düğünlerimizde –Etkinliklerimizde birbirinden güzel etkinliklere imza atılırken.. Kuşkusuz bu gelişmelerin temelinde sağlam bir dernekçilik yatmaktadır.. Pazar günü yapılan düğünlere, Xeskar, Sıxırpet-Bebereg dernekleri başta olmak üzere Hoc-Fed üyesi dernekler başta olmak üzere bölgemizden, Karadeniz bölgesinden onlarca STK da yer alarak toplumsal anlamda üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdiler..

Özetle ülkemizde Ak Parti ile birlikte giderek rayına oturan STK alanı sayesinde din bezirganları, din-diyanet-devlet- toplum alanına sızmış olan kripto ajan yapılanma giderek deşifre olurken.. Toplumsal alanda da su akar yolunu bulur misali ne devleti, nede devlet dışı dizayn edici güçleri şeyine takmayarak 300 yıllık sömürge tc rejmi ve tüm oyunları giderek bozulmakta.. Rejim giderek ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yapılanmaya;  sömürge TC tüm ayakları ile yıkılırken..  Rejim Giderek Anadolu Birleşik Devletlerine dönüşmektedir..

 

 

ETİKETLER : DÜĞÜNÜ-DERNEK ETKİNLİKLERİMİZDE GELENEKLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞIYOR –YAŞATIYORUZ..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA