MACRON’DAN SÖMÜRGECİLİĞE GÜZELLEMELER..

MACRON’DAN AFRİKA’DA SÖMÜRGECİ-SOYKIRIMCI FRANSA ve İNGİLTEREYE GÜZELLEMELER..
Bu haber 2022-08-27 08:09:59 eklenmiş ve 1807 kez görüntülenmiştir.

 

MACRON’DAN AFRİKA’DA SÖMÜRGECİ-SOYKIRIMCI FRANSA ve İNGİLTEREYE GÜZELLEMELER..

 

Fransa ve İngiltere gibi soykırımcı-sömürgeci ülkelerin en büyük gelir kaynakları  sömürü –soykırım oyunları ile elde ettikleriydi..

Günümüzde dünya Siyon Kapital Amerika-İsrail-Fransa-İngiltere çizgisinden çıkmaya tek kutupluluktan çok kutupluluğa, insanlık dünya konfederasyonuna doğru hızla yol almaya başlarken..

Soygun-soykırım, gasp yalan talanla dünyayı işgal eden siyon-kapital emperyal güçler firmaları, devletleri, dinli-dinsiz terör lejyonları ile, fetö-moon-evangal.. gibi tarikatları ile çöküşe geçtiler..

Bu soykırımcı vahşi kapital için kara kış yaklaşıyor.. Dünya halkları bunları hızla deşifre etmeye ve ablukaya almaya başladılar..

Rusyanın bir ili olan Ukraynayı derinden işgal eden, Rusları içerden vurmaya çalışan  siyon Zelenesky gibi cici oğlanlardan biri olan Macron da yaklaşan sonlarını uzatmak için Afrikada emperyalizimin soykırımcı soyguncu gaspçı yüzünü gizlemek için Fransa-ingiltereye güzellemeler yaparken..

 

Rusya-Çin-Turkey gibi bu ağın dışına çıkan küresel soykırımcı vahşi kapitali ablukaya alan ülkelere ise saldırıya geçti.. Bunlar sizi sömürüyor, biz kurtarmaya geldik.. Niçin afrikaya gittiği belli yaklaşan kara kışta çürümüş Avrupa demokrasi ve rejimlerinin yıkılışını geciktirme.. Ama nafile.. Karakış artık kara kıtadan afrikadan, güneşin batmadığı avrupaya yöneldi.. Çünkü bu rejimler yüzyıllardır Avrupa halklarını VAHŞİ KAPİTALİZMİ GİZLEYEREK, DEMOKRASİ NİNNİLERİ UYUTTULAR. Avrupalıları insan olmaktan siyon-kapitalin kimliksiz kölelelerine, üretim ve düşünden kopararak siyon kapitalin hizmetçilerine çevirip çürüttüler, büyük metropolleri büyük mezarlıklara çevirdiler.. Ve Avrupa uyanıyor.. Kendilerini yüzyıllardır uyutan sermaye ve faşist ulusu devletin mınına koymaya hazırlanıyor.. Karakış siyonist-terörist israilden uydu uyduruk tc-iran vb. gibi devletlerle Amerika, avrupadaki tüm faşist ulus devletler için hızla yaklaşıyor..

 

Basından macron afrika ziyareti..

 

Afrika'ya ziyarette bulunan Macron'dan Rusya-Cin-TR'ye suçlamalr: El altında Fransa düşmanlığı yapan ağlar var

 

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye menşeli ağların Afrika'da Fransa düşmanlığı ve Fransa karşıtı propaganda yürüttüğünü ileri sürdü. Afrikalı gençlerin Fransa karşıtı fikre kapılmamaları çağrısında bulunan Macron, "Türkiye, Rusya ve Çin'de, aktivizm, neo-kolonyal ve emperyalist ajandaları olan ve el altında Fransa düşmanlığı yapan ağlar var. Tek bir düşman var, Fransa. Bunda hepsi birleşiyor" diye konuştu.

 

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cezayir'in başkenti Cezayir'deki Saint-Eugene Hristiyan ve Yahudi mezarlığına ziyarette bulundu. Burada gazetecilere açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı, inkar edilse de 5 yıldır Afrika kıtası ve gençliğine yönelik yeni bir politika yürüttüğünü söyledi. Macron, Fransa'nın Afrika'ya yönelik geçmişi nedeniyle eleştirildiğini ancak zaman alsa da kıtada ülkesine yönelik güven inşa edeceklerini savundu.

 

"TÜRKİYE, RUSYA VE ÇİN MENŞELİ FRANSA DÜŞMANLIĞI YAPAN AĞLAR VAR"

Fransa meydanı boş bıraktığı için ülkesine yönelik muazzam bir manipülasyon yürütüldüğünü, Fransa'nın bu nedenle hedefe konulduğunu savunan Macron, "siyasal İslamcı" aktivistlerin Fransa düşmanlığı yaptığını ve bunu yaydığını iddia etti. Macron, ayrıca, " Türkiye, Rusya ve Çin'de, aktivizm, neo-kolonyal ve emperyalist ajandaları olan ve el altında Fransa düşmanlığı yapan ağlar var. Tek bir düşman var, Fransa. Bunda hepsi birleşiyor." diye konuştu.

 

Afrika'ya ziyarette bulunan Macron'dan Türkiye'ye küstah suçlama: El altında Fransa düşmanlığı yapan ağlar var

 

"AFRİKALI GENÇLERİN FRANSA KARŞITI FİKRE KAPILMALARI DOĞRU DEĞİL"

Fransız Cumhurbaşkanı, Afrikalı gençlerin kendisine sorunları basitçe açıklaması gerektiğini ve Fransa karşıtı fikre kapılmalarının doğru olmadığını belirtti. Macron, "Belki de atalarınızın ve ebeveynlerinizin mücadelesi buydu ama şimdi Afrika'da size (Fransa hakkında) mesnetsiz şeyler öğretiliyor. Yanlış." ifadelerini kullandı. Sorunların karşılıklı konuşarak aşılacağını savunan Macron, kendisinin Afrika'yı sömüren ailelerden ve nesillerden birine ait olmadığını ancak bu meseleyi çözmeye çalıştığını anlattı.

 

CEZAYİRLİLERE VİZE KONUSUNDA ESNEK KOŞULLAR

Cezayirli mevkidaşı Abdulmecid Tebbun ile Cezayir vatandaşlarının Fransa'ya yasal yollarla girmesi için daha esnek koşulların sağlanması konusunda anlaştıklarını söyleyen Macron, yasa dışı göçle mücadele konusunda da Cezayir yönetimiyle ortak iradeyi paylaştıklarını vurguladı. Macron, öte yandan ikili ilişkilere katkı sağlayan sanatçılar, sporcular, girişimciler ve siyasetçilerin yanı sıra fertlerinden birinin çifte vatandaşlığı bulunan ailelerin Fransa'ya girişi için kolaylık sağlanması konusunda anlaştıklarını söyledi.

 

Afrika'ya ziyarette bulunan Macron'dan Türkiye'ye küstah suçlama: El altında Fransa düşmanlığı yapan ağlar var

 

FRANSA'NIN CEZAYİR GAZI İHTİYACI

Öte yandan, Cezayir'in Avrupa'ya yönelik gaz akış kapasitesi kararını memnuniyetle karşıladığına değinen Macron, Fransa'nın enerji çeşitliliğinde gazın yüzde 20'lik dilime sahip olduğunu, Cezayir gazının ise bu oran içinde yüzde 8-9'u kapsadığını aktardı.

 

FRANSA'NIN CEZAYİR GAZI DİLENMEYE GİTTİ İDDİALARI

Macron, Fransa'nın Cezayir gazı dilenmeye gittiği iddialarının doğru olmadığını savunarak, halihazırdaki gaz stoklarının yüzde 90 seviyesinin üzerine çıktığını anımsattı. "Görüyorsunuz, Cezayir gazının, durumu değiştirebilecek konumda olduğu ülkelerin durumunda değiliz." diyen Macron, Cezayir gazı hususunda İtalya ile rekabet halinde olmadıklarını ifade etti. Macron, Cezayir'in ulusal enerji şirketi Sonatrach ile Fransız TotalEnergies arasındaki ortaklığı daha da sağlamlaştırmak istediklerini belirtti.

 

"KİM BAŞA GELİRSE GELSİN İNGİLTERE, FRANSA'NIN DOSTU OLACAK"

Öte yandan, İngiltere'nin başbakan adayı Liz Truss'ın, kendisine yönelik yorumunu değerlendiren Macron, kim başa gelirse gelsin İngiltere'nin Fransa'nın dostu olduğu gerçeğini değiştirmeyeceğine işaret etti. Macron, İngiliz yöneticilerin yaptığı küçük hatalara rağmen Fransızlar ve İngilizlerin dost iki ulus olduğunu savundu.

 

Cezayir, 15 Temmuz Cuma günü "2022 sonuna kadar İtalya'ya 4 milyar metreküplük ilave doğal gaz pompalama kararı aldığını ve gelecekte bunun 6 milyar metreküpe ulaşacağını" duyurmuştu.

ETİKETLER : MACRON’DAN AFRİKA’DA SÖMÜRGECİ-SOYKIRIMCI FRANSA ve İNGİLTEREYE GÜZELLEMELER..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA