AMERİKANIN KAHPELİĞİNİ AMERİKAYA YEDİRDİLER..

Çarlık ve Osmanlı birlikte hareket ederek siyonist-soykırım yayılmacılığı gezegen bazında, dünya bazında ki derin işgali tarihe gömmeye başladılar..
Bu haber 2022-08-09 07:26:22 eklenmiş ve 2010 kez görüntülenmiştir.

 

AMERİKANIN KAHPELİĞİNİ AMERİKAYA YEDİRDİLER..

 

Çarlık ve Osmanlı birlikte hareket ederek siyonist-soykırım yayılmacılığı gezegen bazında, dünya bazında ki derin işgali tarihe gömmeye başladılar.. Gezegen Çapında Rublenin en değerli para olma özelliği tüm dünyaya yayılmaya başladı.. 

 

Abdulhamid Han Gemisi, Ruble’nin hızla giderek yeni dünya parası olmaya başlaması.. Soykırımcı siyonistlerin sömürgesi Amerikanın uykusunu kaçırmış bulunmaktadır..

 

Son 300 yıldır siyon soykırımcı vahşi kapitalin, vahşi katillerin güdümünde olan ülkemiz ((Xyz-1)) ile  Ak Parti iktidarı ile birlikte bu derin işgali hızla kırmaya başladılar..

 

Buda ülkemiz açısından inanılmaz başarıları beraberinde getirmeye başladı.

Kendi madenlerimizi kendimiz çıkarıyoruz..

 

Türkiye giderek dünyanın en büyük enerji koridoru oluyor..

Türkiye giderek dünyanın en büyük ekonomileri arasına gidiyor..

İnsanlık Dünya Konfederasyonuna kayarken.. Ekonomi-siyaset ve yönetim başkenti giderek İstanbul Oluyor..

Velhasıl ülkemizde inanılmaz gelişmeler yaşanıyor..

Yakın bir gelecekte bu diktatör, faşist ırkçı soykırımcı tc rejmi de tarih olacak.. Çöpleri, putları, totemleri ile bu siyon-kapi tc sömürgesi de gömülecektir..

Yerini Anadolu Birleşik Devletleri (ABD) alacak.. ABD olarak ülkemiz tarihi misyon ve mirasına sahip çıkarak bu coğrafyada bu coğrafyanın halklarına dayatılan tüm soykırım oyunlarını sahiplerine yedirecektir..

 

Dipnot:  Ülkemiz, ((Xyz-1)) :

Doğu Medya olarak yayın politikamız gereği  ülkemiz kelimesi ile Mısır, Filistin, Doğu Avrupa’dan, Kafkasları içine alan Hindistan sınırlarına dek uzanan 2-3 milyar insanı, Kurdi Nüfusu kapsayan Mezopotamya Coğrafyasını ve Medeniyetine vurgu yapıyoruz.. Bu Medeniyet coğrafyasının gerçek sınırlarını Medlerin torunu Büyük İskender (Big Alexsander) tarihte çizerken, bu insanlık medeniyetinin son temsilcileri ise Osmanlı Devleti olarak kabul ediyor, İngiliz Sömürgesi olan Mezopotamya’nın parçalanması üzerine kurulan sahte suni sınırlarla döşenen Turki-Ye, Kurdi-ye, Arabı-ye, Farsı-ye, Ermeniyi-ye, terörist israil gibi siyon-kapitalin alana döşediği uyduruk faşist –ırkçı-soykırımcı devletlerin hiç birini de tanımıyor ve red ediyoruz..

Ülkemizin gerçek adı Anadolu Birleşik Devletleri (ABD) dir. Bu medeniyet coğrafyasının sınırları ise Afrika içlerinden Hindistan sınırlarınadır..

İşte ABD  halkları giderek bu gerçeği kavradıklarından, siyonist soykırımcı derin işgali çözdüklerinden.. Buna göre politika geliştirdiklerinden gelecekte dünya medeniyeti, yönetimi, politikası yine tarih boyunca olduğu gibi Mezopotamya’dan bu medeniyet nüfusu tarafından belirlenecektir..

 

Haberler…

 

AMERİKA ÇÖKÜYOR..

Türkiye ve Rusya arasındaki rubleli anlaşmaya Amerika'den ilk tepki

"Müttefikleri, Rusya'ya olan enerji bağımlılığını azaltmak için enerji kaynaklarını çeşitlendirmeye yönelik adımlar atmaya teşvik etmeye devam ediyoruz"

 

Türkiye ve Rusya arasında ruble üzerinden yapılan anlaşmaya ABD’den ilk tepki geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin yasadışı Rus varlıkları için güvenli bir liman haline gelmemesi yönünde çağrıda bulunurken “Şu ana kadar Türkiye'de yasadışı Rus parası olduğuna dair bir kanıt yok gibi görünüyor” dedi.

 

Bloomberg HT’den Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar’ın sorularını yanıtlayan ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Soçi’deki görüşmesi sonrası varılan Ruble’li anlaşmaya ilişkin görüşlerini bildirdi.

 

Açıklamada, "Türkiye'nin Rusya'nın saldırganlığı karşısında Ukrayna'nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne güçlü desteğini ifade ettiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya'nın eylemini 'kabul edilemez' olarak nitelendirdiğini hatırlatmak istiyoruz" dendi.

 

Türkiye'yi yasadışı Rus varlıkları veya işlemleri için güvenli bir liman haline gelmemeye çağırdıklarını da belirten ABD Dışişleri Bakanlığı, "Verileri dikkatle izliyoruz ve şu ana kadar Türkiye'de yasadışı Rus parası olduğuna dair bir kanıt yok gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

 

"Müttefikleri, Rusya'ya olan enerji bağımlılığını azaltmak için enerji kaynaklarını çeşitlendirmeye yönelik adımlar atmaya teşvik etmeye devam ediyoruz" diyen ABD Dışişleri Bakanlığı, uzun vadede enerji güvenliğini artırma çabalarına yardımcı olmak için Türkiye ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

 

Erdoğan ve Putin’in Soçi’deki görüşmesinin ardından açıklama yapan Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Türkiye’yle gaz tedarikinin konuşulduğunu, ilk aşamada Rus Rublesi üzerinden ödenmesine karar verildiğini açıklamıştı.

 

Erdoğan da Soçi dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada anlaşmayla ilgili, "Soçi ziyaretinin bir güzel tarafı da şu oldu; Sayın Putin’le ruble üzerinde mutabık kaldık. Ruble noktasında bu alışverişlerimizi yapacağımız için o da tabii Türkiye-Rusya arasında mali noktada ayrı bir güç kaynağı olarak Rusya’ya ve Türkiye’ye inşallah kazandıracak." ifadelerini kullanmıştı.

 

ABDULHAMİT HAN GEMİSİ GÖREVE HAZIR..

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han göreve başlamaya hazırlanıyor. Gemi, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle görev yerine uğurlanacak. Teknik donanımı ve fiziki özellikleriyle dikkati çeken 'Abdülhamid Han' hidrokarbon arayacak.

Fatih, Yavuz ve Kanuni'nin ardından Abdülhamid Han da göreve hazır.

 

Türkiye’nin 4'üncü sondaj gemisi, Mavi Vatan'da hidrokarbon arama çalışmalarına güç katacak.

 

Mersin'in Taşucu Limanı'nda son hazırlıklar tamamlandı.

 

Abdülhamid Han sondaj gemisi, yarın (9 Ağustos) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle görev yerine uğurlanacak.

 

'Abdülhamid Han' gemisine ismi yazıldı, göreve hazır

Geminin özellikleri

 

Teknik donanımı ve fiziki özellikleriyle dikkati çeken gemi 238 metre uzunluğunda, 42 metre genişliğinde.

 

200 mürettebatı bulunan gemi, 12 bin 200 metreye kadar sondaj yapabiliyor. Gemide helikopter pisti de bulunuyor.

 

Türkiye’nin Mavi Vatan'daki gücüne güç katacak olan geminin ilk görev yerinin Doğu Akdeniz olması bekleniyor.

ETİKETLER : Çarlık ve Osmanlı birlikte hareket ederek siyonist-soykırım yayılmacılığı gezegen bazında dünya bazında ki derin işgali tarihe gömmeye başladılar..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA