NEDEN KERBELA, NEDEN HAZRETİ HUSAYİN..

İslam Tarihinde Hz. Osman, Hz. Hüseyinden 1000 kat daha kötü bir şekilde katl edildi.. Neden Hiç Hz. Osman, Hz. Ali ve diğerleri anılmıyor, sürekli Hz Hüseyin kılıçlarla piyeslserle, vahşeti çağrıştıran kanlı sahnelerle anılıyor.
Bu haber 2022-08-07 19:56:43 eklenmiş ve 2657 kez görüntülenmiştir.

NEDEN KERBELA,  NEDEN HAZRETİ HUSAYİN..

 

İslam Tarihinde Hz. Osman, Hz. Hüseyinden 1000 kat daha kötü bir şekilde katl edildi.. Neden Hiç Hz. Osman, Hz. Ali ve diğerleri anılmıyor, sürekli Hz Hüseyin kılıçlarla piyeslserle, vahşeti çağrıştıran kanlı sahnelerle anılıyor..  

 

Alevilik, İran kaynaklı Şialık, Sunilik, Vehabilik.. İslam Dünyasında Mezhepler ekseriya siyonistlerin filisdtinden Afganistana.. Kurdleri, Arapları, Farsları ve Türkleri düşürme, soykırıma uğratma aracına dönüştürülmüştür..

 

Yapılacak en doğru hareket bütün mezhepleri yasaklamak.. İnsanların dinlerini kaynağından öğrenmeye yönlendirmektir..

 

Günümüzde mezhep ve tarikatlar dini takip etmekten ziyade siyonist kapitalistlerin halkları-ülkeleri düşürme işgal etme araç ve siyasal hareketlerine dönüşmüş bunmaktadırlar.. Şialık, Fetö, Moon, Evengalizim, Vehabilik.. Hepsi dünya siyon kapitaline küresel soykrımcı aile ve firmalara çalışan araçlardır..

 

Siyon Kaptalin Ortadoğu da bu konudaki en büyük Truva atı yalandan azılı düşma gördüğü siyonist iran rejimidir..  

Bu konuda vb. birçok konuda Mısırlı Araştırmacı Gazeteci-Yazar ve aynı zamanda tarihci, Ortadoğu İslam Dünyasının siyasi tarihinin önemli uzmanlarından biri olan Sabır meşhurun

 

 

NEDEN HZ. HÜSEYİN.. VİDEOSU İÇİN

 

TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

ETİKETLER : İslam Tarihinde Hz. Osman Hz. Hüseyinden 1000 kat daha kötü bir şekilde katl edildi.. Neden Hiç Hz. Osman Hz. Ali ve diğerleri anılmıyor sürekli Hz Hüseyin kılıçlarla piyeslserle vahşeti çağrıştıran kanlı sahnelerle anılı
Diğer DİN KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA