ARDAHAN BAL FESTİVALİ ON BİNLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlulunda katıldığı Ardahan Bal Festivali 10 binlerin katılımı ile gerçekleşti..
Bu haber 2022-08-07 19:48:14 eklenmiş ve 2365 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN BAL FESTİVALİ ON BİNLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ..

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlulunda katıldığı Ardahan Bal Festivali 10 binlerin katılımı ile gerçekleşti..

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ardahan Bal Festivaline katılmadan önce Kars ve Artvin’de bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu. İmamoğlunun Kuzey Anadolu turu adeta bayram havasında karşılandı..

 

KESKİN SAHTE-KALİTESİ  BAL İMAJI ARDAHAN BALIYLA TARİHE KARIŞACAK..

 

Doğal-Organik Tarım ve hayvancılığın Serhadın olmasa olmazı olduğunu belirten Şişli Bld. Başkanı Muammer Keskin, Kafkas Arı Irkıyla , organik bal üretimiyle Ardahan dünyaca tanınacaktır dediler..

 

Kafkas Arı ırkının, Ardahan'da arıcılığı zirveye çıkaracağını belirten Başkan Keskin "Devletin Ardahan ve çevresini Kafkas Arı ırkı gen bölgesi olarak ilan edildikten sonra, büyük bir gelişmeler yaşandı balın coğrafi tescil belgesi  alınmasına vesile oldu. Şimdi Bal üreticisini teşvik etmenin yollarını aramak lazım. Kafkas Arı ırkının üretimini hızlandırmak için projeler hazırlanmalı. Bu projelerin hayata geçmesi için devlet destek kapılarını aralamalıdır. Buradaki destek hem yörenin kalkınmasına katkı sunacak, hem Türkiye'nin dışarıya ihraç ettiği kalitesiz bal imajını bitirecektir..

 

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere federasyonlar, STK lar, Siyasetçiler, Belediye başkanları onbinler bu yıl Ardahan akın ettiler..

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU, Şişli Belediye Başkanı Muammer KESKİN 05-06-07 Ağustosta 19. Ardahan Bal festivalin katılımlarının ardından Ardahan İçin Yapılan Otogarın açılışını yaptılar..

 

Bu yılki Festivalde ulusal yerel birçok sançtı, ozan, dengbej yer aldı. Deyim yerindeyse on binler birlikte halaya durdular..

 

ARDAHAN BAL FESTVALİ

ONBİNLER HALAYA DURDU,

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

ARDAHAN BAL FESTİVALİ

KİMLER NE KONUŞTU

VİDEO TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlulunda katıldığı Ardahan Bal Festivali 10 binlerin katılımı ile gerçekleşti..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA