BEYKOZ BELEDİYESİNDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE ÖLÜM TUZAĞI..

Yüzlerce Suriyeli Göçmen Beykoz Belediyesi Kadın Güvenlik Görevlisi A.İ. yi linç ederek öldürmeye çalıştılar.
Bu haber 2022-08-04 10:44:01 eklenmiş ve 2553 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ  BELEDİYESİNDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE ÖLÜM TUZAĞI..

 

Yüzlerce Suriyeli Göçmen Beykoz Belediyesi Kadın Güvenlik Görevlisi A.İ. yi linç ederek öldürmeye çalıştılar.

 

Geçen Salı günü (02-08-2022) Elmasburnu Tabiat Parkı Plajının tahsis edildiği  Suriyeli kadın göçmenler Beykoz Belediyesinin tek olarak görevlendirdiği Kadın Güvenlik Görevlisi A.İ. yi akşam saatlerinde arabalara binmeye çalışırken linç etmeye çalıştılar.. Dolan arabaya doluşmamaları, bir sonraki arabayı beklemeleri gerektiğini söyleyen kadın görevliye birlikte saldırdılar..

 

Yüzlerce göçmenin saldırısına maruz kalan güvenlik görevlisi kendisini mutfağa kitleyip  “Saldırıya uğruyorum hayati tehlikem var”  demesine rağmen ne Beykoz belediyesinden ne zabıta birimlerinden, nede güvenlik amiri yada birimlerinden, emniyetten tek bir kişi yarım için sevk edilmedi..

 

Linç girişimi ile karşı karşıya kalan güvenlik personelinin ağır bir şekilde darp edildiği gibi, burnunun karıldığı, Suriyeli göçmenlerin saldırısına maruz kalan Beykoz belediye çalışanı A.I’nın darp raporu aldığı ve Beykoz belediye başkanı ve Beykoz belediyesi hakkında dava açtığı gelen bilgiler arasında..

 

Kadın görevlinin saldırıya uğraması, yardım gönderilmemesi, belediye başkanı başta olmak üzere güvenlik birim-amir vb. kimseye ulaşılmamsı Beykoz belediyesinin güvenlik elemanı A.I’ya ölüm tuzağı hazırladığı şüphesini de beraberinde getirirken, tc rejmi kimin devleti, kimlere hizmet etmektedir sorusunu da beraberinde getirmektedir..

Elmasburnu Tabiat Parkı plajı, istisnalar dışında halka açık bir yer olmaktan ziyade belli başlı elit grupların, kriptoların, kripto nüfusun. halkın vergilerini iç etmede uzmanlaşan hırsız-arsızların faydalandığı bir alana dönüşmüş bulunmaktadır.. (Rejimle ilgili analiz haberimiz için Alttaki Dip Not –X-1 bknz..)

 

Elmasburnu Tabiat Parkı plajı nerede kime hizmet veriyor..

 

2020 YILINDA Beykoz belediyesi tarafından revize edilerek hizmete açılan Beykoz Riva’da bulunan Elmasburnu Tabiat Parkı, Beykoz Elmasburnu Plajı Haftada 4 gün sadece kadınları, diğer günlerde ise aileleri ağırlayacak şekilde hizmete açılmıştı..

 

Beykoz Riva’da revize edilerek tekrar vatandaşların hizmetine sunulan Elmasburnu Tabiat Parkı'nın plajı, haftada 4 gün sadece kadınları ağırlayacak. Diğer günlerde de aileleri ağırlayacak olan Elmasburnu Plajı, kadınları ağırladığı günlerde sadece kadın personellerle vatandaşlara hizmet verecek. Tekrar hizmete açılan Elmasburnu Tabiat Parkı ve Mesire Alanı revize edilerek hizmete açılmıştı..

 

(Dip Not –X-1 bknz..)

TC REJMİ 300 YILLIK KURULUM SÜRECİNDEN GÜNÜMÜZE VATANDAŞI İMHA EDEN, SOYKIRIMA UĞRATAN BİR DERİN İŞHGAL REJİMİDİR..

 

Bilindiği gibi TC rejmi bir din devleti değil, 300 yıldır siyon kapital çetelerin işgal ettiği biz milyonları kaz-kuş gibi soykırıma uğrattıkları bir sömürgedir. Bu sömürge rejimde en üst düzey siyasetçi güvenlikçiden alttaki vatandaşa yüzbinlerce insan faili meçhul yapıldığı gibi, hiçbirinin de faili yakalanmamaktadır. Rejim 200-300 yıldır, sağ-sol, kürt-türk, din-mezhep oyunları ile yüzyıllardır Anadolu –Mezopotamya halklarını kırmaktadır..

 

Günümüzde faşist ulus devletin eksik kaldığı yerde ise Marshall planlarında görüldüğü gibi yiyecek içecek hava su silaha dönüştürülerek vatandaş imha edilmektedir.. Faşist ulus devlet aygıtına ek olarak günümüzde dinli-dinsiz terör  lejyonları, uydulardan ve yerden müdahalelerle, trafik kazası süsü ile, biyolojik-kimyasal saldırılarla.. akla hayale gelmeyen 1001 çeşit saldırı yöntemi ile vatandaş imha edilmektedir.. 

 

Değiştirilmesi dahi teklif etmenin yasak olduğu diktatörlük anayasası ile yönetilen sömürge tc sisteminde  devlet üst düzeyinin anır-ahır kabirlerde yerlere kadar eğildiği-yatırıldığı bu putçu-totemci sistem sanki bir din devletiymiş numarası ile erkek güvenlik görevlisi alana girilemez oyunu ile vatandaş A.I resmen ölüme terk edilmesi siyaset bilimi açısından da ilginç bir örnek teşkil etmektedir..

 

İşin ilginç yanı ise iktidar partisi bu sistemi değiştireceğim derken, 20 yıldan fazladır halkın ölümüne desteğini alırken.. İktidar giderek rejmin en sağlam bekçisi ve tetikçisine dönüşürken… TC muhalefeti ise ülkemizi yüzyıllardır derinden işgal eden siyon kapital yerli-yabancı gruhların finanse ettiği ayırımsız bu diktatör-sömürge tc rejmini atatürük-atakürütçülükle yeniden dizayn etmek için 24 saat vatandaşın beynine saldıran kripto etki ajanlrı tarafından yönetilmektedir..

 

Bu diktatör rejmin addan anayasaya kadar değiştirilmesi gerektiğini bu sömürge rejimin yıkılması gerektiğini hiçbir siyasi parti stk halka-vatandaşa taşımadığı gibi.. Rejimle ilgili güzellemeleri basını, yerel kamu yönetimleri ile hala halka yedirmeye, 24 saat halkın beynine saldırmaktadırlar..

 

Burada Beykoz özeline geldiğimizde devlet-yerel yönetimler.. 2016 Fetö Terör örgütü kalkışmasında darbeye ilk darbeyi vuran yurtsever Beykoz halkını Beykozdan söküp atmak, Beykoz halkını düşürmek  için şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle halka saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar.. Belediye başkanı Murat aydın Beykozdan Beykozluları söküp atmak, kripto nüfus ve ensesi kalınlara Beykoz’u peşkeş çekmek için,  Beykoz halkını, Beykozluları Beykozdan söküp-atmak, sürmek-göndermek için bir figüre, bir aktöre dönüşmüş bulunmaktadır.. 80’lardan itibaren Beykoz açık-aleni boşaltılmaktadır. Toplu ulaşım alanında buraya ne metro-metrobüs.. hiçbir çalışma yapılmadığı gibi Beykozluların beykozdan atılmaları için rejim şeytana papucunu ters giydiren derin oyunlarla Beykoz halkını sarmış bulunmaktadır.. Şimdi Beykozdaki STK lara bakın hcbiri bu konulara değinmez.. Halkı uyutma ve ölüme yatırma temel politikalarıdır.. Beykoz halkının 1. Öncelliği başkan diye derneklerini ele geçiren kriptoları yönetimleri tesbit edip ekarte etmelerinde yatmaktadır..

 

Sadece Beykozda değil ülkemiz genelinde halk iktidar muhalefeti ile mevcut siyasal sistemi çöpe atmalı, hiçbirini takmamalı, artık halk kendi belediye başkanını vekilini kendi seçmeli.. Bu sömürge-diktatör rejim bir an önce Anadolu Birleşik Devletlerine dönüşmeli. Irk-dil-din- mezhep üstü sivil bir anayasa yapılmalı.. Halka gerçekleri taşımtüm STK yapılanmalrını halkın çöpe atması gerekmektedir..

 

Ülkemizi topraklarımızı 300 yıldır derinden işgal eden siyon kapital çetelerle, yüzyıldır kurtarıcı diye bizlere yutturulan ihanetçileri yargılama dönemine geçmeliyiz.. Aksi bu tc rejmi 80-90 milyon vatandaşı siyasi, iktisadi, kültürel, sağlık.. her alanda herkesi ve kesimi 7 sülalesi ile hastalıklı, sakat bireylere dönüştürerek imha etmektedir..

 

Bizim Doğu Medya gibi gerçekleri halka sansürsüz taşıyan basını da 90’lardan beri ablukaya alan tc rejimi iktidarı –muhalefeti ile gram ilan vermeyerek çökertmek için ne gerekiyorsa onu yapmaktadır.. TC rejimi biz gerçek gazetecileri, aydınları hayvanların dahi yaşayamayacağı koşullara çekerken.. Bırakın göçmenleri herkesim ve ırktan..halkın desteği olmasa açlıktan ölme ve telef olma ihtimalimiz ise %100 yüz..

 

İşte bu eğilmez-bükülmez yayın çizgimiz Doğu Medya’yı küresel bazda dünyanın en önemli, en değerli basın yayını konumuna çekmiştir.. Rusya, Çin, Afrika, Amerika, Avrupa, Asyaya bütün kıtalarda insanlığını kaybetmeyen insanlar, iyi sermaye.. firmalar, istihbarat..  Doğu Medyaya bakarak  yön ve yollarını tayin etmeye bakarken.. Siyon-soykırımcı kapital ise yayınımızın insanlara ulaşmaması için küresel bazda hertür saldırıyı yapmaktadır.

 

Medyamızın yüzlerce gönüllü çalışanı ile tanıttığı bir insan-firma yapı kısa zamanda küresel bazda en öne çıkarak ekonomik aşmazı kısa zamanda aşarken.. vatandaşa hayati önemde ekonomik katkı sunarak vatandaşın düşürülmemesi için canımızı dişimize takıyoruz.. (Detaylar için tıklayınız..) Sahtekar din-vatan-millet edebiyatçılarının aksine Doğu Medya hem bilgi bakımından, hemde vatandaşa ekonomik destek bakımından dünyada benzeri olmayan bir yayın..

 

Bu örnekleri vermemizin ana nedeni TC rejmi insanın, iyi olanın, sorgulayan, düşünen.. her şeyin düşmanı bir rejim.. Bu rejimi düşürmedikçe bu rejim hepimizi 7 sülalelimizle düşürmektedir..

BEYKOZ  BELEDİYESİNDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE ÖLÜM TUZAĞI..

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TYIKLAYINIZ..

 

BEYKOZ  BELEDİYESİNDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE ÖLÜM TUZAĞI..

ETİKETLER : Yüzlerce Suriyeli Göçmen Beykoz Belediyesi Kadın Güvenlik Görevlisi A.İ. yi linç ederek öldürmeye çalıştılar.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA