DUHOK SALDIRISI SİYON-KAPİTAL BİR SOYKIRIM SALDIRISIDIR..

Saldırıda ABD-Avrupa-Terörist İsrial-Mollalı Siytonist İran ile dinli –dinsiz terör lejyonları benzer açıklamalar yaparken.. Kurdi STK’lar ise saldırıyı rutin bir siyonist soykırım operasyonu olduğunu..
Bu haber 2022-07-27 06:29:16 eklenmiş ve 2090 kez görüntülenmiştir.

DUHOK SALDIRISI SİYON-KAPİTAL BİR SOYKIRIM SALDIRISIDIR..

 

Kurdistan Duhok Kentinde 20 Temmuz 2023 Akşam saatlerinde bir tatil köyüne yönelik gerçekleştirilen saldırıda en az 9 sivil hayatını kaybetmiş, 23 kişi de yaralanmıştı.

 

Irak yönetimi saldırıyla ilgili Türkiye'yi suçlarken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da suçlamaları reddederek "TSK'dan aldığımız bilgiye göre sivillere yönelik bir saldırımız olmamıştır" ifadelerini kullanmıştı.

 

Saldırıda ABD-Avrupa-Terörist İsrial-Mollalı Siytonist İran ile dinli –dinsiz terör lejyonları benzer açıklamalar yaparken..

 

TR Disisleri Bakanı Cavusoglu İse: TSK’nın sivillere yönelik bir saldırısı yok. TR’deki kamu otoriteleri, güvenlik uzmanları, olayın emperyalist –siyonist devletlerle onların maşası dinli-dinsiz terör lejyonlarının ortak bir operasyonu olduğunu..

 

Anadolu-Syria-Irak-İran Kurdleri ve Kurdi STK’lar ise saldırıyı rutin bir siyonist soykırım operasyonu olarak nitelendirerek.. İster devletler, isterse terör örgütleri olsun saldırı Kurdistana yüzyıllardır aynı merkezlerden yapılmaktadır dediler..  siyonizmin “ Altında gölgelenebilecekleri bir ağaç kalmayıncaya kadar Kurdistanı Yakıp Yıkın..” siyonist planın yüzyıllardır devam eden soykırım oyun ve operasyonlarından biri olduğunu, 400-500 yıldır siyonizim devletler ve örgütler eliyle Mezopotamya’yı operasyon coğrafyası yapmıştır, Mezopotamya’da Kurdleri tarihten silmek için operasyon üstüne operasyon yapmaktadır. Bu operasyonlar sonucu Anadolu-Kurdistan-Mezopotamia ve Ortadoğudaki tüm hazinler ve kaynaklar terörist israile abd-avrupa-çin, tc-iran gibi ülkelerdeki siyonist şatolara-terörist şatolara akmaktadır.. Siyonist soykırımcılar bizden gasp ettikleri ile servetlerine servet katarken.. Günümüzde ise oluşturdukları küresel firmalarla tüm insan soyunu gezegenden silmeye yönelmiş bulunmaktadırlar.. 

 

Kurdistan’a Mezopotamia dayatılan soykırım oyunları kominizim-kapitalizim oyunları ile Rusyaya dayatıldı.. Günümüzde siyonist-terörist nato örgütünün direkt rusyayı hedefine koyması Kurdistana dayatılan soykırım oyunlarından dünyada hiçbir halkın kaçamayacağı gerçeğini de net ortaya çıkardı.. Rus halkı Ukrayna polanya vs gibi kendi illerini almadıkça buralardaki uyduruk devletleri yıkmadıkça, dünyanın gıda ambarlarını kontrol etmedikçe, Siyonistleri tesbit edip ekarte etmedikçe.. bir yüzyıl sürmez Rusları da tarihten silerler..  

 

TR’de İse Ciddi STK’lar ve Terör Uzmanları da aynı şekilde saldırının siyon kapital bir saldırı olduğunu, kurdi STK’larla hemfikir olduklarını belirttiler..

 

İşte O açıklamalr..

 

İşte kirli provokasyonun perde arkası! Türkiye'nin Suriye'ye yapacağı büyük harekat öncesi...

 

Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Irak'ın Duhok ilindeki kirli provokasyonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Provokasyonun amacının Türkiye'nin yapacağı büyük harekâtın önünü kesmek olduğunu ve aynı zamanda Türkiye'nin yürüttüğü temiz süreci kirletmek olduğunu belirten Başbuğ, "Suriye'de yapılacak olan harekat bütün dünya tarihini etkileyecek bir harekat." ifadelerini kullandı.

 

Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, bölücü terör örgütü PKK'nın Irak'ın Duhok kentine düzenlediği saldırıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

"TÜRKİYE'NİN YAPACAĞI BÜYÜK HAREKÂTIN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR"

 

Basında yer alan haberlere göre, Başbuğ, "Provokasyonun arkasında ABD, PKK ve Avrupa'nın diğer emperyalist devletleri var" diyen Coşkun Başbuğ, "Burada amaç Türkiye'nin yapacağı büyük harekatın önünü kesmek ve aynı zamanda Türkiye'nin yürüttüğü temiz süreci kirletmek." ifadelerini kullandı.

 

"TÜRKİYE'YE KARŞI BİR CEPHE OLUŞMASINI İSTİYORLAR"

ABD'nin bu mantıkla hareket ettiğini, 'Siviller katlediliyor' yalanıyla Türkiye'ye karşı dünyada bir cephe oluşması için çaba sarf ettiğini belirten Başbuğ, şu ifadeleri kullandı:

 

"Bu oyun daha önce de oynandı. Duhok'ta askeri üssümüz basıldı. Sivil kıyafet giydirilmiş teröristler sözde yürütülen harekatları, operasyonları protesto ediyor yalanıyla sırf Mehmetçiği kışkırtmak için kazma küreklerle askeri üs bölgemize geldiler. Fakat Mehmetçik tuzağa düşmedi. Orada ambulanslar, araçlar yakıldı. Havaya uyarı ateşi açıldı. Olay tuzağa düşülmeden bastırıldı.

 

Aynı bölgede ikinci deneme. Amaç TSK'nın ve Türkiye'nin yürüttüğü mücadeleyi lekelemek aynı zamanda büyük harekatın önünü kesmek."

 

"İRAN VE RUSYA, ABD İLE AYNI AĞZI KULLANDI"

İran'ın başkenti Tahran'daki zirvede, İran ve Rusya'nın harekat konusunda ABD ile aynı ağzı kullandığına dikkat çeken Başbuğ, "Burada zirveden bağımsız, büyük harekatın önünü kesecek provokasyon yapılan. Onun da zamanlaması şöyle manidar... Zirveden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan çok net mesajlar verdi. Zirveden sonra bizim geri adım atmamızı bekliyorlardı. Cumhurbaşkanı o adımı atmadı. Tam tersi 'Kararlıyız yapacağız' dedi. O yüzden bu olay gerçekleşti. Burada birbirinden bağımsız işliyor olaylar fakat amaç aynı: TSK ve Türkiye'yi durdurmak." ifadelerini kullandı.

 

"AYNI ANDA DÜĞMEYE BASIP TÜRKİYE'Yİ SUÇLADILAR"

Coşkun Başbuğ, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

 

"Aynı anda hem PKK'nın haber siteleri ABD'nin güdümündeki siteler ve Avrupa'nın başkentleri. Hepsi doğrudan bir mekanizma gibi çalışarak düğmeye bastılar ve Türkiye'yi suçladılar. Tamamı yalan, tamamı gerçek dışı. Burada şunu görmekte fayda var; Avrupa'da Fransa, Almanya, İngiltere; Rusya, İran ve ABD Türkiye deyince tek bir bloğu oluşturabiliyorlar. Bir araya gelebiliyorlar.

 

Küresel aklın hedefi Türkiye'yi Suriye'de durdurmak. Çünkü Suriye'de yapılacak olan harekat bütün dünya tarihini etkileyecek bir harekat. ABD'nin bölgeden tasfiyesi demek ABD'nin sonu demek.

 

Dolayısıyla biz bu harekatı yapacağız. Yaptığımız zaman belki de Yunanistan'la çatışma noktasına geleceğiz. Öylesine kritik bir harekat. O nedenle sürecin sonunda Türkiye'nin kazanacağını bildikleri için şimdiden durdurmanın yollarını arıyorlar."

 

ETİKETLER : Saldırıda ABD-Avrupa-Terörist İsrial-Mollalı Siytonist İran ile dinli –dinsiz terör lejyonları benzer açıklamalar yaparken.. Kurdi STK’lar ise saldırıyı rutin bir siyonist soykırım operasyonu olduğunu..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA