AKTAŞ SINIR KAPISINDAN REKOR İHRACAT..

Uyduruk TC rejmi yavaş-yavaş tarihin çöp sepetine doğru giderken bu topraklarda çağın en büyük federasyonu, Anadolu Birleşik Devletlerinin duğum süreci de başladı..
Bu haber 2022-07-19 17:39:13 eklenmiş ve 2188 kez görüntülenmiştir.

 

AKTAŞ SINIR KAPISINDAN REKOR İHRACAT..

 

Uluslararası taşımacılık açısından Anadolu-Mezopotamya’dan, Kafkaslara, Ön Asya’ya, Asya’ya açılan tarihi İpek Yolu Güzergahı üzerinde yer alan Çıldır Aktaş Gümrük kapısında rekor üstüne rekor kırılıyor..

 

Uyduruk TC rejmi yavaş-yavaş tarihin çöp sepetine doğru giderken bu topraklarda çağın en büyük federasyonu, Anadolu Birleşik Devletlerinin duğum süreci de başladı..

 

Tarihi ipek yolunu değiştirmek, Ardahanlıları çaktırmadan cezalandırmak isteyen lobilerin Karadeniz bölgesine yaptığı yolların çürüklüğü ki geçenlerde dağlar kopup tırları kâğıt gibi ezmişti;  kışın çığ, yazın heyelandan geçilmeyen bölgelerde yolların ölüm saçması..  ((ARTVİNDE MEYDANA GELEN HEYELAN TIRLARI KAĞIT GİBİ EZDİ GECTİ..))

 

Ukrayna-Rusya savaşı sonucu Deniz Ticaretinin de Karaya kayması ile birlikte Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'nda yoğunluk üst seviyelere çıkmaya başladı.

2020'de 36 bin olan TIR geçişi,

2021'de 48 bin 103

  2022 yılının ilk 5 ayında ise bu sayı 51 bin 496

TIR geçişi ile rekor seviyeye ulaştı.

İlahi adalet bu olsa gerek. TC rejmi yüzyıldır Serhadı Kuzeydoğu Anadolu’yu bir taraftan boşaltıp göçe zorlarken, Ardahan başta olmak üzere Serhad illerini de çökertiyordu.  Bu çökertme ve soykırımcı derin TC oyunları Rusya-Ukrayna Savaşı ve Artvin-Karadeniz doğasının isyanı ile tersine döndü..

İnsanlığın bin yıllarını ticaret yolu ait olduğu güzergahtan tarihi şanına yakışır bir şekilde giderek büyümeye başladı..

2023 ‘te Sömürge TC rejmi döneminin bitmesi; diktatör soykırımcı rejmin yerine Anadolu Birleşik Devletlerine geçilme sürecinin de AK Parti ile hayata geçmesi.. Serhad’la oynamayı tersine çevirdiği gibi.. Ardahan başta olmak üzere Serhad İlleri giderek Kuzeydoğu Kürdistanın-Kurdistana Sor’un (uyduruk ermenistan-azeriya-karabagiyan) Kafkasların, Ön Asya ve Asyanın en önemli ticaret –bilim-ekonomi kültür şehirlerine de dönüşmeye başladılar..

Bu gelişmeyi engellemek için fetö damarı Serhad illerinde cirit atarken, puta tapıcılarda put-totem, gölge oyunları ile Ardahanlıların beyinlerini kitlemeye çalışıyorlar.. 

 

Tarih boyunca olduğu gibi Serhadlılar siyon-kapital soykırım oyunları yerli-yabancı ihanet şebeklerine hem yedirecek, hemde 300 yıllık saldırının hesabını soracaktır..

 

Anadolu-Mezopotamyalı Halklar Filistinden Afganistana sahte suni sınırlarla ortaya çıkarılan tc-iran-irak-syria-ermnia-azeria terörist israil hepsinin mınına koyup tarihe gömeceği gibi ırk-dil-din-mezhep-sınır üstü Anadolu Birleşik Devletleri siyasal yapılanması bu yüzyılla önümüzdeki hayta geçerek soykırımcı siyonizmin 500 yıldır Ortadoğulu halklara vurduğu darbeler son bulacağı gibi soykırımcılar 7 sülaleleri ile de hesapa çekileceklerdir..

 

TC vb faşist rejimlerin beynini yıkadığı vatandaşımız şu anda algılamıyor olabilir ama Dünyamız Dünya Konfederasyonuna kayarken.. Dünyanın en önemli yönetim merkezlerinden biri, başkentlerinden biri İstanbul, TC yerine Kurulacak Olan Anadolu Birleşik Devletleri Federasyonu ise Afrikadan Asyaya geleceğin en büyük federasyonlarından biri olacak..  Ülkemiz batıyor, bitiyor diyenleri şeyinize takmayın.. Bölgenin üc büyük halkı Ruslar-Kurdler Farslar uyandılar. Önce buuydurk ırkçı rejimleri terörist israille gömecekler Ardından Rusya Federasyonu Anadolu Federasyonu ile her alanda stratejik işbirliğine gidecektir.. Uyduruk TC vatandaşı İl-il, bölge-bölge.. yüzyıllardır bizi derinden işgal eden siyonist soykırımcı çeteleri deşifre ve ekarteye yönelmeli, istisnalr dışında mevcut siyasal yapılara-basına vs. güvenmemeli onların yemlerini yememelidir..

 

ETİKETLER : Uyduruk TC rejmi yavaş-yavaş tarihin çöp sepetine doğru giderken bu topraklarda çağın en büyük federasyonu Anadolu Birleşik Devletlerinin duğum süreci de başladı..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA