ARTVİNDE MEYDANA GELEN HEYELAN TIRLARI KAĞIT GİBİ EZDİ GECTİ..

ARTVİNDE MEYDANA GELEN HEYELAN TIRLARI KAĞIT GİBİ EZDİ GECTİ.. Şeytani bir akıl Karadenize hizmet diye Doğa ile oynayarak Karadenizlileri gömüyor..
Bu haber 2022-07-01 06:22:48 eklenmiş ve 366 kez görüntülenmiştir.

 

ARTVİNDE MEYDANA GELEN HEYELAN TIRLARI KAĞIT GİBİ EZDİ GECTİ..

 

Artvinde meydana gelen Heyelanda Tırlar Kağıt parçaları gibi ezilip paramparça oldular. Bölgeden gelen ilk haberlere göre ölü ve yaralılar var..

TC rejmi her şeyle oynadığı gibi doğal ulaşım yolları ile de oynayarak  vatandaşın canına malına kast etmeye devam ediyor..

 

Binyılların Tarihi İpekyolu Güzergahı dururken.. Karayolu ulaşımının Ardahan-Cildırdan  Artvin tarafına kaydırılması siyasi ayak oyunları ile doğaya müdahale  yılda onlarca ölü milyarlarca zarara neden olmaya başladı..

İnsanların Bin yılların tarihi ipek yolu güzergahından başka yönlere kaydırılması, kısaca doğa ile oynanması hergeçen gün felaketlere neden oluyor..

 

Aynı felaketleri meydana gelen sellerde de gördük.. Dere yataklarının yerleşime açılması Karedenizlilere felaket üstüne felaket olarak döndü..

 

Şeytani bir akıl Karadenize hizmet diye Doğa ile oynayarak  Karadenizlileri gömüyor..  

 

Karadenizde Çok büyük bir felaket daha var. Karadenizin uyduruk siyasetçileri ve STK'ları gizliyor şu anda Karadenizde icra-iflas-hukuk oyunları ile TC rejmi vatandaşın arazilerini de vatandaşın elinden alıyor.. TC ayak oyunları ile icra-iflasa düşürülen vatandaşın 3-4 bin dönümlük arazisini 3-4 cep telefonu fiyatına yüz bin liranın vatandaştan alıyorlar.. Bu ölümcül siyonist politika şu anda ülkemizin hertarfında saat gibi işliyor. Rejim içindeki kripto ajan güç iklim krizini biliyor ve kriptao ajan nüfusa ülkemizi el değiştiritiyor.. Devlet gibi basın yayında işgal altında olduğundan stk ve siyasette de halkı kandıran kriptolar baş köşeleri kaptığından ülkemizi geneli vatandaş dönen oyunları bırakın görmeyi ruhu duymuyor.. Kısaca rejim şeytani tüm metotlarla vatandaşı gömüyor. uyduruk stk siyaset ve basın ve rejim yüzünden vatandaşın haytı arazisi ülkesi .. herşeyi vatandaştan alınıyor.. Vatandaşı uyandıracak uyduruk stk siysetten kurtaracak bir örgütlenmeye ve ciddi stklara ihtiyaç var.. Her bölgede vatandaşlar acilen bu yöçnlü örgütlenmeye geçmeliler.. 

 

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen heyelanda ölü ve yaralılar var. TC kamu –yerel mercileri yine yukarda vurguladığımız gerçeği es geçerek rutin haberlerle Karedenizlilere örülen tuzağı kader-mader vs diye gecistirecekler..

 

TC rejminin Anadolu Birleşik Devletleri Olması, Her İlin Kendi Dernek Federasyonu olması ve illerin kendi belediye başkan ve vekillerini seçmesi gerekmektedir..

Yoksa bu TC 80-90 milyon vatandaşı paket edene kadar durmayacaktır.. Hele bu uyduruk muhalfet partileri bir öne gecerse bizi daha büyük felaketler bekliyor..

 

ETİKETLER : ARTVİNDE MEYDANA GELEN HEYELAN TIRLARI KAĞIT GİBİ EZDİ GECTİ.. Şeytani bir akıl Karadenize hizmet diye Doğa ile oynayarak Karadenizlileri gömüyor..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA