IĞDIR AMERİKAN KİDS MEZUN OLUYOR...

Programda konuşan sınıf öğretmeni Necla Aycan, “Çocuklarımı minicik kalplerinde taşıdıkları sevgi ve gözlerindeki ışıltıyla tanıdım. onlara sevgimle ana kucağı olmaya çalıştım. Onlarda bu sevgimin karşılığını verdikler. Mutluluğu birlikte paylaştık. “dedi
Bu haber 2022-06-23 08:35:04 eklenmiş ve 2422 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

2021-2022  Eğitim – Öğretim döneminin bitimine sayılı günler kala Iğdır Amerikan Kültür KİDS Anaokulu öğretmeni Necla Aycan ve diğer hocalar  tarafından hazırlanan “Yıl Sonu Gösterisi ” yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Iğdır Amerikan Kids Okul bahçesinde   yapılan yıl sonu gösterisi velilerden tam not aldı. Yılsonu gösterilerinde minik öğrenciler bir yıl boyunca yapılan çalışmaları gurur verici bir tabloyla gösterirlerken ve şirinlikleriyle izleyenlerin büyük ilgisini çektiler.

Programda konuşan sınıf öğretmeni  Necla Aycan,  “Çocuklarımı minicik kalplerinde taşıdıkları sevgi ve gözlerindeki ışıltıyla tanıdım. onlara sevgimle ana kucağı olmaya çalıştım. Onlarda bu sevgimin karşılığını verdiler. Mutluluğu birlikte paylaştık. “dedi.

Konuşmanın anaokulu öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan gösteriler izleyenlerden bol bol alkış aldı. Öğrenciler giymiş oldukları kep ve cübbe ile velilerinden büyük alkış aldı. Öğrenciler keplerini havaya attılar.

Kurucu Müdür Mutluhan Turan’da”  Çocuk şenliği adeta bir bayram havasındaydı.Gelen veliler ve çocuklar Amerikan Kids bahçesinde güzel bir gün geçirdiler.Emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum”dedi.

 Program sonunda öğretmen ve öğrencilerle günün anısında fotoğraf çektirdi. Haber: Fırat Akkuş


Yıl sonu gösterisinden görüntüler: 


 

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA