QIMILİ’DE AŞKIN ŞİT YENİDEN BAŞKAN..

STK alanında uzmanlıkları ile öne çıkan Hikmet Öztürk, Engin Şirin gibi STK alanında birbirinden uzman yöneticilerin seçildiği kongrede Aşkın Şit yeniden başkan seçildi.
Bu haber 2022-06-21 05:17:09 eklenmiş ve 5047 kez görüntülenmiştir.

 

QIMILİ’DE AŞKIN ŞİT YENİDEN BAŞKAN..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Qımıli Derneği (Otbicen Koyu) Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezinde genel kurulunu (19-06-2022) yaparak yeni yönetimini seçti.

 

STK alanında uzmanlıkları ile öne çıkan Hikmet Öztürk, Engin Şirin gibi STK alanında birbirinden uzman yöneticilerin seçildiği kongrede Aşkın Şit yeniden başkan seçildi.

 

Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Orhan Çerkez, Hocvan Dernekler Federasyonu Başkanı Burhan Özer başta olmak üzere birçok STK başkan ve yönetiminin katıldığı kongrede Ardahan’da operasyon bahanesi ile festivallerin yasaklanması da kınandı..

 

STK’LAR KINAMA HABERİ TIKLAYINIZ..  

 

KONGRE HABERİNİ QIMILİ DERNEĞİ KONGREYE GİDİYOR.. HABERİYLE DUYURMUŞTUK..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Qımıli Derneği (Otbicen Koyu) kongre yapacak. İstanbulda Qımıli Masası haberi ile  ((İstanbul’da Qımıli Masası Haberi Tıklayınız..)) duyurduğumuz gibi Qımıliler Sanayi Mahallesinde derneklerine yerde aldılar. 

 

Gerek İstanbul’da, gerek bölgede yaptığı etkinliklerle bir STK olarak farkını her zaman ortaya koyan Qımililer Temmuz Ayında Ardahan’da bölgede başlayacak olan festivaller içinde başkan Aşkın Şit  8-10 uzun yol otobüsü, yolcu otobüsü de  ayarlayarak hem farkını ortaya koyuyor, hemde hemşerilerimizi bölgeye taşıyor..  Kısaca Qımıli STK alanında en önemli derneklerimizden biri, sadece kendilerine değil bölge derneklerinin birçoğuna da yardımcı olan bir dernek. İş adamı Volkan Kaya başta olmak üzere Qımıli iş adamları STK alanına, eğitime her yıl önemli bir katkı yapan insanlar olarak öne çıkmaktadırlar..

 

Değerli Otbicen (Qımılî) Köyün Halkına ve Dernek üyelerine bilgisine 19 Haziran 2020 pazar günü saat 12/14 arası yapılacak 3.  olağanüstü genel kurula, kongreye, tüm Qımıli halkı ve üyelerimiz davetlidir. Yapılacak Genel Kurulda Dernek Başkanlığına aday olduğumu sevgi ve saygılarımla bilginize sunuyoruz. Qımılî adına en iyi hizmeti vereceğimin sözünü verir ve şimdiden destek ve güveniniz için teşekkür ederim. SAYGILARIMLA...

 

Yapılacak Genel Kurul seçimi köyümüze ve üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler bugüne kadar derneğimize hizmet sunan tüm geçmiş dönem yöneticilerine teşekkür ediyorum

Qımıli Yönetim Kurulu Adına: Başkan Aşkın Şit

Kongrenin yapılacağı Erdal Eren Kültür Merkezi, Ataşehir Mustafa Kemal Mah Deniz Gezmiş Parkı içinde

Adres:

Erdal Eren Kültür Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi 3004 cadde,

3091/2. Sk. no:1, 34707

Ataşehir- İstanbul

19-06-2022

 

 

QIMILİ KONGRE FOTO GALERİ..  

 

 

 

 

ETİKETLER : STK alanında uzmanlıkları ile öne çıkan Hikmet Öztürk Engin Şirin gibi STK alanında birbirinden uzman yöneticilerin seçildiği kongrede Aşkın Şit yeniden başkan seçildi.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA