SERHAD STK’LARI YASAKLARI KINADILAR..

Hocvan Yayla Festivali başta olmak üzere STK’lar yasaklanan Ardahan festivalleri nedeniyle yasakları kınandılar..
Bu haber 2022-06-21 05:12:37 eklenmiş ve 5770 kez görüntülenmiştir.

 

SERHAD STK’LARI YASAKLARI KINADILAR, STK’LAR YASAKÇI ZİHNİYETİ KINADILAR..

 

Hocvan Yayla Festivali başta olmak üzere STK’lar  yasaklanan Ardahan festivalleri nedeniyle  yasakları kınandılar.. STK’lar Ardahan’ı, ilimizi  bir terör kenti ve operasyon merkezi olarak lanse etmeye çalışan, halkın, bölge insanının birbiriyle buluşmasını engelleyen, ilimize siyasi, ekonomik, kültürel gelişimine darbe vurmaya çalışan  diktatöryel anlayışı kınıyor ve red ediyoruz dediler..

 

SERHAT SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ, İKTİDAR MUAHLEFETİ İLE ÇÜRÜMÜŞ SİYASİ PARTİLERİN  YERİNİ HALKIN STK’LARI ALMALIDIR  DEDİLER..

 

STK  başkan ve yönetimleri, ülkemizde meydana gelen gelişmeler birkez daha bize şu gerçeği net gösterdi ki ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZ GENELİNDE bölge, il-ilçe federasyonları il-ilçe köy dernekleri yetkinleşip yerel yönetimlerden ülke yönetimine belirleyici rol oynamasalar, yerel yönetimlerden kamu yönetimine bld başkanı, vekilini halk kendisi seçmedikçe.. Demokrasiyi bütün ayakları ile oturtmadıkça, bir diktatörlük olarak kurulan  ve bir diktatörlüğün bütün donelerini kurulduğundan beri bünyesinde taşıyan TC rejmi her zaman hem sivil toplum alanıyla, hem vatandaşla, hemde STK alanıyla oynamaya devam edecektir, tc rejimi 200 yıldır vatandaşı düşürme, siyasi-ekonomik, kültürel, fiziki soykırımlarına, bu yöndeki politikalarını ara vermeden devam etmektedir dediler..   

 

HALK –VATANDAŞ İKTİDAR MUHALEFETİ İLE TC SİYASİ PARTİLERİNİ GEREKSİZ BULUYOR..

 

Ülkemiz vatandaşının iktidar muhalefetiyle çürümüş siyasal yapıdan, çürümüş bu rejimden kurtulmaya çalıştığı, bu anlamda bölge il-ilçe federasyonları, il-ilçe-köy derneklerinden halkın büyük bir beklentisinin olduğunu.. Bu alana cevap vermede yetersiz kalan tüm yönetimlerin de STK alanından halk tarafından önümüzdeki zaman dilimlerinde al aşağı edileceğini belirttiler..

 

ŞENEL, BU DİKTATÖRYEL ANLAYIŞI RED EDİYOR ve KINIYORUZ DEDİLER..

 

Kurulduğundan beri Ardahan Dernekler Federasyonu başta olmak üzere Ardahan STK yapılanmasında yüklendiği önemli misyonu ile öne çıkan, bölge STK yapılanmamızın en önemli aktörlerinden biri olan, halen Arda-Fed Denetleme kurulu başkanlığı görevini yürüten eğitimci-yazar  Şemsettin Şenel başta olmak üzere Yusuf Yasin Sid gibi STK başkan ve yönetimleri Ardahan’ı bir operasyon merkezi ve terör kenti olarak göstermeye çalışan,  Ardahan STK yapılanmasını terörize etmeye çalışan, festivallerimizi çeşitli bahanelerle yasaklamaya çalışan  zihniyeti kınıyor ve red ediyuoruz dediler..

 

Şenel, Ardahan’ı bir terör kenti ve operasyon merkezi olarak lanse etmeye çalışan festivallerimizi yasaklayan yasakçı zihniyeti, bunların basın adı altında alana sürdükleri tetikçileri şiddetle kınıyor ve red ediyoruz derken,

 

STK’larımızda STK alanında uzmanlığı ile öne çıkan Y. Yasin Sid, Ardahan özelinde ülkemizi  çürümüş siyasi partilerin araka bahçesine, çürümüş gladio artıklarının operasyonuna  çevirmeye çalışan kim olursa olsun hem deşifre edilecek, hemde halkı STK’ları karşısında bulacaktır dediler.. Bu anlamda Ardahan STK yapılanmasına yapılan çürümüş gladio operasyonlarını bir basın açıklaması dahi yapmayı becermeyen beceriksiz tüm STK yönetimlerini halkın not etmesini ve zamanı geldiğinde bunların al aşağı edilmesi gerektiğine..

 

Sid, bu puslu havada Ardahan başta olmak üzere hala ülke STK yapılanmamızı özellikle son birkaç yılda kurtarıcı diye tc derin işgal çetelerinin muhalefet adı altında alana sürükleri siyasi partilere hemşerilerimizi peşkeş çekmeye çalışan zübüklerin halk tarafından gözetim altına alındığını, yeri ve zamanı gelince tümünü deşifre edeceklerini de belirttiler..

 

Sid, İnsanlığın uzaya açıldığı bir çağda çürümüş gladio artıkları hala ülkemiz vatandaşı ve gelişmekte olan STK alanıyla atotürük-atokürüt ve çürümüş gladio ayak oyunları ile oynamaya çalışmaktadırlar.. STK’ların bu konuda net bir duruş ve tavır ortaya koymaları kaçınılmaz bir gerçek olarak önümüzde durmaktadır..

 

Serhad bölgesi başta o üzere ülkemizdeki ciddi tüm STK temsilcileri topluma, toplumsal alana yapılan operasyonları sahiplerine yedireceklerini belirtirken.. Kürtçü-Türkçü gladio artıkları ile STK alanını çürümüş tc siyasi partilerine yem etmeye çalışan çürümüş TC diktatörlüğünün de son zamanlarını yaşadığını, çürümüş tc diktatörlüğünün ülke genelinde tüm boyutları ile deşifre edildiğini ve çözülmeye ve yıkılmaya başlandığını  belirttiler..

 

 

Ardahan STK yapılanmasına Operasyon Ayrıntılar Tıklayınız..

 

 

ETİKETLER : Hocvan Yayla Festivali başta olmak üzere STK’lar yasaklanan Ardahan festivalleri nedeniyle yasakları kınandılar..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA