BÖLGEMİZİN EN DÜZEYLİ STKLARINDAN BİRİ DAMAL DERNEKLER FEDERASYONU..

Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) üyesi olan Damal Dernekler Federasyonu (Damal-Fed) bölgemizin ciddi anlamda STK ruhunu taşıyan en düzeyli STK’larından biri.
Bu haber 2022-06-19 12:03:00 eklenmiş ve 2111 kez görüntülenmiştir.

 

BÖLGEMİZİN EN DÜZEYLİ STKLARIMIZDAN BİRİ DAMAL DERNEKLER FEDERASYONU..

 

Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) üyesi olan Damal Dernekler Federasyonu (Damal-Fed) bölgemizin ciddi anlamda STK ruhunu taşıyan en düzeyli STK’larından biri.

Başkan Güner Kökat ve yönetimi, Ardahan ve Serhat bölgesini ilgilendiren etkinliklerin birebir içinde yer aldıkları gibi, işçi sınıfı başta olmak üzere ezilenlerin yanında yer alan bir STK olarak her zaman olması gerektiği yerdeler..

Güner Kökat ve yönetimini bir bakıyorsunuz çevre ve doğa ile ilgili bir etkinlikte, bir bakıyorsunuz haksızlığa hukuksuzluğa uğramış işçi sınıfının yanında, bir bakıyorsunuz Hoc-Fed,  Ardafed gibi bölge federasyonlarımızın, derneklerimizin yaptıklar etkinliklerde yer almaktadırlar, bir bakıyorsunuz düzgün düzeyli iş insanlarını ziyaret etmektedirler..

Kısaca Damal Dernekler Federasyonu bir STK nın ne demek olduğunu ilgi alanının ne olduğunu en mükemmel şekilde ortaya koymaktadırlar.. Bölgemizin ciddi tüm stk ları başkan Kökat ve yönetimini hem tebrik hemde takdir ediyorlar..

FEDERASYONUN ETKİNLİKLERİNDEN BİRKAÇ ÖRNEK:

İşçi sınıfına Destek-

Damal Dernekler Federasyonu olarak Tomis sendikasında örgütlenen ve bu sebeple işten atma saldırısına maruz kalan pressan, işçilerinin düzenlediği etkinliğe katıldık. İşçilerin kurtuluşunun kendi öz örgütlü ve fiili meşru mücadelede olduğunu ifade ettik. Pressan işçilerinin Tomis sendikasında örgütlenme mücadelelerine sahip çıkmaya davet ettik.

 

Düzgün Düzeyli Siyasetçilere Destek..

 

  Federasyon, Hangi Partiden Olursa Olsun Siyasi Soykırımlara karşı tavrını net ortaya koyuyor.. Olması gerken yerde siyasi partilere temsicilerine dğini sunuyor.

Damal Dernekler Federasyonu hukuksuzluğa uğrayan Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere Dünde siyasi soykırımlara karşıydım. Bugün de siyasi soykırımlara karşıyım.

 

HDP Avcılar ilçe kongresine Katılım Sağladım bir önceki ilçe eş başkanlarımıza emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim Yeni Seçilen ilçe eş başkanlarımız Aynur Kızıl ve Yalçın Gültekin Hocama başarılar dilerim.

 

İş –STK Dünyasına Ziyaretler-

 

Delta holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seyithan İZSİZ beyi Ziyaret ettik Damal Dernekler Federasyonu Yönetimi olarak misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

Damal Dernekler Federasyonu yönetimi olarak Ataşehir belediye başkan yardımcısı aynı zamanda Ardafed Dernekler Federasyon başkanımız Sn: Orhan Çerkez'i ziyaret ettik Misafir perverliklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz.

 

Bünyelerinde yer alsın almasın düzeyli tüm STK etkinliklerine katılım..

Koyunpınar (Saskara) Köyümüzün düzenlemiş olduğu geleneksel pikniğine Damal Dernekler Federasyonu olarak Katılım sağladık Dernek başkanımız Sn: Çağdaş Yılmaz ve yönetimine Başarılar dileriz, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 22 pare Türkmen köyleri olarak birlik beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz.

Derneklerimizi Yalnız Bırakmadık.

 Silivri Danamandıra ormanında Damal Merkez Derneğimizin ve Çaybaşı Derneğimizin düzenlemiş oldukları piknik organizasyonlarına Damal Dernekler Federasyonu yöneticileri olarak katılım sağladık.

Birlik ve beraberlik içerisinde toplumumuzu bir araya getiren etkinlikleri düzenleyen dernek yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz

Aynı zamanda

Doğa İçin El Ele Verdik

Avcılar Paşaeli Parkında 5 Haziran Dünya Çevre gününde  bileşeni olarak yaklaşık 40 STK ile İklim Krizine dikkat çekme için ortak  düzenlemiş olduğumuz "Doğa Festivali' ni gerçekleştirdik.

Federasyon Gençlerimizde Cenk Terekeme'nin sahne aldığı, komisyonlarımızın katılım gösterdiği, birbirinden değerli kurum ve kuruluşların destek verdiği,  daha yaşanılabilir bir dünya ve temiz bir çevre için adım attığımız bu özel ve anlamlı etkinlikte emek veren, destek veren herkese çok teşekkür ederiz.

 

İLKİM KRİZİNİN MÜSEBİBİ UZAYLILAR DEĞİL İNSANDIR..

“İklim krizi söz konusu olduğunda hepimiz insanlığa karşı ortak bir tehditle karşı karşıyayız. Ama tehdidin kaynağı uzaylılar değil,biziz.”

Damal Dernekler Federasyonu olarak, emekten ve emekçiden yana olan bütün mücadelelerin içerisinde var olmaya çalışıyoruz.

 Ancak bu defa savaştığımızı malesef dünyamız ile yapıyoruz.

Doğa ile verdiğimiz mücadeleyi kazanırsak  malesef biz kaybedeceğiz.

Doğamız için temiz bir gelecek i

İçin Herkesi pazar günü paşaeli piknik alanında düzenleyeceğimiz festivale davet ediyoruz.

 

Ve Damal-Fed heray böyle onlarca güzel etkinliğe imza atmaktadır..

 

Tiyatro başta olmak üzere sürekli kültür sanat faaliyetleri..

 

Yelatan tiyatro topluluğuna yeni ekip arkadaşları arıyoruz...

 

Eylül 2022 de sahneleyeceğimiz Yelatan adlı oyunumuzu sahnelemek için çıktığımız bu yolculuğun bir parçası olmak için afisteki irtibat telefonlarından bizlere ulaşabilirsiniz...

 

Üyelerini en iyi şekilde onure etme..

 

Hani derler ya hangi gün akşam olmamış.! evet Rahmetli Mücüzat amca'mın kızı Derya  2'inci  üniversiteyi  bitirdi elektrik ve endüstriyel mühendisliğini  yani karşınızda 1 tane mühendis var artık

 

VATAN ŞOŞE BOYLARINDA GEBERMEKSEBEN VATAN HAİNİYİM..

Vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan

Fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan

Vatan, polis copuysa,

ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,

Vatan

Kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,

Ben vatan hainiyim...

 

DAMAL-FED HABERİN FOTO GALERİSİ ve VİDEOSU İÇİN

TIKLAYINIZ..

 

DAMAL-FED HABERİN FOTOĞRAFLARI..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) üyesi olan Damal Dernekler Federasyonu (Damal-Fed) bölgemizin ciddi anlamda STK ruhunu taşıyan en düzeyli STK’larından biri.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA