Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Açıldı

Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin açılışı davetliler, dost ve akrabaların yanı sıra Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş ile İl Sağlık Müdürü Dr. Caner Tazegün’ün katılımı ile yapıldı
Bu haber 2022-06-13 11:43:09 eklenmiş ve 21784 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Diş konusunda güçlü bir kadro ile hizmet vermek üzere kurulan Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin açılışı cumartesi günü yapıldı. Diş hekimleri Yasin Akay, Nesrin Kızılay ve Kubilay Maksutoğlu’nun hizmet verecekleri Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışı kalabalık bir davetli kitlenin katılımı ile gerçekleşti.

Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin açılışı davetliler, dost ve akrabaların yanı sıra Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş ile İl Sağlık Müdürü Dr. Caner Tazegün’ün katılımı ile yapıldı.

ITSO Başkanı Arslan: Allah hayırlı mübarek etsin

ITSO Başkanı Kamil Arslan, Polikliniğin hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını diledi. Bu tür yatırımlara ciddi ihtiyaçların olduğunu söyleyen Arslan, “Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin Iğdır’ımıza hayırlı olması dileğinde bulundu; “Allah hayırlı mübarek etsin. Memleketimizde her bir güzel adımın atılması, hep birlikte birliğimizin sevincine vesile olur. Hep birlikte seviniyoruz. Iğdırlı bir yatırımcının faaliyetinde böyle bir yerin açılması öncelikle memleketimizin sağlığına güzel bir vesile olur inşallah” dedi.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile poliklinik hizmete açıldı. Diş Hekimi Yasin Akay, Ağız ve Diş Polikliniğinde Diş Sağlığı ve Hastalıklarla ilgili her türlü işlem ve tedavi yapıldığını belirtti. Akay, sözlerine şöyle devam etti:

Diş Hekimi Yasin Akay: Iğdır halkının Ağız ve Diş Sağlığı’nı önemsiyoruz

Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde son teknoloji ile birlikte tedavide hem ekonomik anlamda hem de zaman tasarrufunda kolaylık sağlayacağız. Hayatımızın her alanında olduğu gibi tıpta da büyük yenilikler sağlayan teknolojik gelişmeler ile diş tedavisinde konforlu sonuçlara ulaşılması için açtık polikliniğimizi. Hemşerilerimiz diledikleri gülümsemeye kısa sürede ve uzun yıllar rahatlık sağlayacak etkin tedavilere kavuşacaklar. Iğdır halkının Ağız ve Diş Sağlığı’nı önemsiyoruz ve bu anlayışla yola çıktık. Yep yeni hizmet anlayışıyla, hekim arkadaşlarımızla ağız ve diş sağlığınızı güvenli ellere teslim edeceğiniz Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Diş hekimleri Yasin Akay, Nesrin Kızılay ve Kubilay Maksutoğlu, açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek. "Özel Iğdır Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği” açılış töreninden sonra davetlilere gezdirerek, ikramlarda bulundular. Açılış anı fotoğraflarının çekilmesi ile akşam saatlerine kadar devam etti.

 ADRES: BAĞLAR MAHALLESİ MEHMET AKİF ERSOY CD. NO24/A (HOTEL YILDIRIM YANI)

Telefon: 0 476 502 04 44 – 0 507 186 76 76 

Haber: Murat Akkuş

Açılıştan Kareler:

Diş hekimleri Yasin Akay, Nesrin Kızılay ve Kubilay Maksutoğlu, açılış törenine katılan herkese teşekkür ettiler...

 

ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA