SULTAN ABDULAZİZ'İN HAZİN SONU..

Siyon Çetelerin 300 Yıllık Derin İşgalleri ve Sultan Abdülaziz’in Hazin Sonu.. Aynı oyunlar hala şiddetlenerek devam ediyor..
Bu haber 2022-06-09 05:59:45 eklenmiş ve 2164 kez görüntülenmiştir.

 

SULTAN ABDULAZİZ'İN HAZİN SONU..

 

Siyon Çetelerin 300 Yıllık Derin İşgalleri ve Sultan Abdülaziz’in Hazin Sonu.. Aynı oyunlar hala şiddetlenerek devam ediyor..

 

Siyonist soykırımcı sergerdeler 300 yıldır derinden işgal ettikleri Anadolu –Mezopotamya’da Kurdler, Turkler, Ermeniler ve Rumları soykırıma uğrattılar. Terörist israilden uyduruk ermenistana (uyduruk tc, iran, irak, syria..) Mezopotamyayı parçalayarak filistinden afganistana bu devasa coğrafyada yaşayan bütün halkları soykırıma açık koyun sürülerine, lağımlarda yaşayan fare sürülerine çevirdiler..

 

Siyon Çetelerin 300 Yıllık Derin İşgalleri ve Sultan Abdülaziz’in Hazin Sonu geleceği görmeyen, anlamayan, dönen oyunları görmeyen halkların, insan topluluklarının siyonist sergerdeler tarafından tarih boyunca nasıl soykırıma uğratılan farelere, soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürüldüğünü net ortaya koymaktadır.. Ülkemiz madenleri, toprakları, suları, ovaları kurumları..herşeyi ile hala bunların işgali altında. Hala bunların kanunları put-totemleri ile soykırıma uğratılıyoruz ve hala Afrikadan Asyaya dünya halklarını bunlar dizayn ediyor.. Ve şimdi terörist nato öncülüğünde rusyayı sararlarken Rusyanın bu Siyonistlerle verdiği savaşta şunu net gördük.. Siyonist Zelenskylerle.. Ukrania gibi devasa Rus coğrafyasında da tarımı toprakları ele geçirip dünyanın gıda ambarlarına da kondukları ortaya çıktı.. Dünya halkları bu siyonist sergerdeleri, bu siyonist soykırımcıları ekarte etmese.. Hiçbir  halkın geleceğinin de olmayacağı net olarak ortaya çıktı..

 

Siyonist sergerdelerin, siyonist çetelerin boynumuza yüzyıllar önceden nasıl ip geçirdiklerine dair çarpıcı bir örnek. Sultan Abdülaziz’in Hazin Sonu :

 

Bismarck’ın Almanya İmparatorluğu’nu kurması ile Avrupa’da dengelerin değiştiği yıllarda, İngilizler Hint kıtasındaki sömürgeleri aleyhinde Orta Asya’da genişleyen Rusları durdurmak istiyordu. Osmanlı Devleti’ni Rusya ile savaşa sürüklemek İngilizlerin Asya politikalarına yardım edebilirdi. Babıali’yi kontrol altına almak için fırsat kolladıkları bu karmaşık ortamda, Sultan Abdülaziz bir darbeyle 30 Mayıs 1876’da tahttan indirildi.

 

300 yıldır süren darbeler dönemi.. Sultan Abdulazizin hazin sonu Tıklayınız..

 

 

ETİKETLER : Siyon Çetelerin 300 Yıllık Derin İşgalleri ve Sultan Abdülaziz’in Hazin Sonu.. Aynı oyunlar hala şiddetlenerek devam ediyor..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA