AŞIKLAR ATAŞEHİR'DE ANILDILAR..

AŞIKLAR ATAŞEHİR'DE ANILDILAR..
Bu haber 2022-06-06 16:42:19 eklenmiş ve 3832 kez görüntülenmiştir.

 

AŞIKLAR ATAŞEHİRDE ANILDILAR..

 

İstanbul’da geleneksel hale gelen Aşıkları anma programlarından biri de Ardahan Çıldır Dernekler Federasyonu üyesi Rabat Köyü Kültür ve dayanışma Derneği ile Ataşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Mustafa Saffet Kültür Merkezinde icra edildi.. 

 

Programa, Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed)  Başkanı, aynı zamanda Ataşehir Bld. Bşk Yrd. Orhan Çerkez, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir,  Rabat Köyü Dernek Başkanı Ünal Kırmızıtaş,  Çıldır ilçe ve köy dernek başkanları, Ataşehir Kar-Der üyesi dernekler, Ataşehir Kars İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Turhan Kızıldaş ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Karsın Dünyaca ünlü Tarihi Köyü Ani Köyü Derneği YK üyesi Ünal Demirkaya, Kars-Ardahan İl, İlçe Federasyonları, Çıldır Federasyonu, Beykoz Ardahanlılar, Sarıyer, Sultangazi Ardahanlılar, Kağıthane Ardahanlılar  Dernekleri ile birçok STK başkan ve yönetimi de katılım gösterdiler.. 

 

Öğle saatlerinde Kâğıthane Ardahanlılar derneğinin açılışına katılan Arda-Fed Başkanı Orhan Çerkez, Ataşehir Kars İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Turhan Kızıldaşla birlikte geçen hafta vefat eden Karaçoban Derneği Başkanı Hüsnü İka’nın vefat eden annelerinin 7 sine katıldılar. Her iki başkanda taziye evinin ardından Aşıklar Şölenine katılmak için taziye evinden ayrıldılar..

 

Akşam saatlerinde Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezinde Aşık Sabri Şimşekoğlu’nu Anma programında sunumu Yavuz Kırmızıtaş yaparken..

 

Programın ev sahibi Rabat Dernek başkanı açılış konuşmasını yapıp katılımcıları selamlarken.. Arda-Fed başkanı, Çıldır Federasyonu başkanı aşıklar günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar..

AŞIKLARI ANMA ETKİNLİĞİNDE ÇILDIR DERNEKLER FEDERASYONU DEVRİM GİBİ BİR GELİŞMEYE İMZA ATDI..

 

Ataşehirde Aşıkları anma şöleninde Çıldır dernekler Federasyonu öncülüğünde bütün çıldır İl-İlçe-köy dernekleri topluca Arda-Fed’de üye oldular. Arda-Fed başkanı Orhan Çerkez’e üyelik dilekçesini toplu olarak sundular.

 

Çıldır derneklerinin toplu üyelik başvurusu dilekçesini vermeleri tarihi önemde bir gelişme olduğu gibi, Orhan Çerkez’inde başkanlığa getirilmesinin ne kadar isabetli olduğunu, Ardahan STK yapılanmasına nasıl büyük bir etki yaptığını ortaya koyduğu gibi Çıldır STK yapılanmasının da ne kadar etkin ve yetkin bir konumda olduğunu net ortaya koydu..

 

ATAŞEHİR AŞIKLAR ŞÖLENİ VİDEO..

 

ATAHİR AŞIKLAR ŞÖLENİ FOTO GALERİ..

 

 

DEV GÖNÜLLÜLER ODRDUSU İLE,

STK-SİYASET ALANINDAKİ UZMAN KADROSUYLA,

DOĞU ANADOLUNUN GOOGLE’U,

DOĞU MEDYA’NIN

İŞ STK SİYASET DÜNYASINA

KATKILARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

DOĞU MEDYA TV,

DOĞU MEDYA ANA YAYINI,

İŞ DÜNYASI FİRMALAR

STK-DERNEKLER..   

PATRONU HALK OLAN,

DOĞU MEDYA’NIN İŞ –STK DÜNYASINA

KATKILARINI

GÖRMEK  İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : AŞIKLAR ATAŞEHİR'DE ANILDILAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA