Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesi Açıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şube Başkanı Gazi Orhan Severli’nin girişimleri sonucu derneğin Iğdır şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı
Bu haber 2022-06-03 15:00:53 eklenmiş ve 3762 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesi açıldı.

Şehit ailelerinin, gazi ve yakınlarının en büyük destekçisi olan ve güven kapısı haline gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği giderek büyümeye devam ediyor.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şube Başkanı Gazi Orhan Severli’nin girişimleri sonucu derneğin Iğdır şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Vali H. Engin Sarıibrahim, İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, İl Müftüsü İrfan Açık, Rektör, Piyade Alay Komutanı, Jandarma Alay Komutanı Aile ve sosyal politikalar il müdürü, Merkez PTT Müdürü, STK Temsilcileri ile 100'e yakın şehit ailesi, gaziler ve il protokolü iştirak etti.

Açılış töreninde bir konuşma yapan ve dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Severli, tüm katılımcılara teşekkür ederek dernek tarihçesi hakkında bilgi verdi.

Dualarla yapılan açılış sonrasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesinde bir araya gelen protokol üyeleri ve şehit aileleri ile gaziler sohbet edip, sorun, talep ve önerilerini dinlediler.

 Açılış yapılan ikramlarla akşam saatlerine kadar devam etti. 

Açılıştan Kareler:

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA