ARDAHAN STK YAPILANMASI KAĞITHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİNİN AÇILIŞINDA BULUŞTU.

Pazar günü( 05-06-22) Kağıthane Ardahanlılar İl Derneğinin yenilenen binasının açılışı var..
Bu haber 2022-06-06 17:03:15 eklenmiş ve 8341 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHAN STK YAPILANMASI KAĞITHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİNİN AÇILIŞINDA BULUŞTU.

 

Kâğıthane Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin yenilenen dernek binası ve lokalinin açılışı yapıldı. Açılış Ardahan STK yapılanmasına bir taraftan motivasyon ve moral katarken aynı zamanda Ardahan STK yapılanmasının da gücünü ortaya koyan bir etkinlik oldu..

 

Ardahan Federasyon, İl-İlçe-Köy Dernekleri, bölge STK-Siyaset, İş Dünyasından, Ataşehir Bld. Başkan Yrd., Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) Başkanı Orhan Çerkez, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Kağıthane  Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane CHP, Gelecek partisi, MHP .. Siyasi partilerin ilçe başkan yönetimleri, meclis üyeleri.. Arda-Fed Kurucu başkanı Güven Doğruyol, Arda-Fed denetim kurulu başkanı Şemsettin şenel, Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Turizm-Hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Serkan Yıldız, Yusuf Yasin Sit, Kinzotdamal (Bağdeşen Köyü)  Derneği Başkanı Mahmut Bilgin ve Yönetimi.. Ardahan’ın birçok il-ilçe-köy derneği başkan ve yönetimleri ile derneğin önceki yönetimlerinde görev almış başkanlık yapmış şahsiyetlerin yansı sıra Kağıthane Ardahanlılardan da açılışa yoğun bir katılım oldu.

 

Harika bir açılış töreni ile Ardahanlıları birbiriyle buluşturan bu etkinlik, bu açılış aynı zamanda 2021 yılı Aralık ayında yapılan Olağan genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Atilla Çelik ve yönetiminin de Pandemiden sonraki ilk önemli etkinliği oldu.

 

Açılışa katılan belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri Çelik ve yönetimini kutladılar.

 

1992 yılında kurulan, Kâğıthane Ardahanlılar Derneği, 2010 yılında kurulan Ardahan Dernekler Federasyonunun (Arda-Fed)  Kurucu İl Derneği ve Federasyonun Üyesidir.

 

AÇILIŞ KONUŞMASINI BAŞKAN ATİLLA ÇELİK YAPTI

 

ÇELİK, “Derneğimizin Yenilenen Dernek Merkezi, Dernek Lokali ile  Aralık Ay’ında Yapılan Genel Kurulda  Seçilen Yeni Yönetimimizle Tanışma  Açılış Törenimizde  Sizleri de Aramızda Görmekten Onur Duyduk, gururlandık, katılımlarınızdan dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyoruz, hem yaşadığımız yerde, hemde doğduğumuz yerde bir STK olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya, STK alanına elimizden gelen en iyi katkıyı yapmaya çalışacağız, ben değil biz kavramını öne çıkaracağız.. Derneğin kuruluşundan bugüne görevi devr aldığım Hanifi başkan, derneğimizin de bir dönem başkanlığını yapan Arda-Fed Kurucu başkanı Güven Doğruyola, başkanlık yapan tüm başkanlarımız ve yönetimleri başta olmak üzere derneğimize emek veren herkese de yönetimim adına ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler..

 

AÇILIŞA KATILAN BLD. BAŞKANLRI, DERNEK BAŞKANLRI ÖNEMLİ BELİRLEMELRDE BULUNDULAR..

 

Kâğıthane Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılış törenine katılan Şişli Belediye başkanı Muammer Keskin, Arda-Fed Başkanı Orhan Çerkez, Arda-Fed kurucu Başkanı Güven Doğruyol, Kinzotdamal Derneği Başkanı.. Konuşmacılar önemli belirlemelerde bulundular.

Keskin, STK’larımızın bölünmeden, ufalanmadan Arda-Fed gibi çatılar altında toplanması STK’larımız açısından çok önemli bir durumdur. STK’ları bölme küçültme yönünde ki tüm girişimler engellenmelidir. Ciddi STK olgusunu taşıyan tüm derneklere desteğimiz tamdır..

Çerkez, kanunları güçlü olanlar yazar, belirler, bizler güç olmadıkça hep başkalarının yazdığı kanunlara tabi olacağız. Bu anlamda STK alanı başta olmak üzere belirleyici güç olmadıkça hep başkalarının çizdiği çemberde dönmeye devam edeceğiz. Yılda 1 kezde olsa sılai rahim yaparak doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemeli, bu yıl bölgede yapılacak olan festivallere etkinliklere yoğun bir katılım ve katkı sağlamalıyız dediler.

Güven Doğruyol, derneğimiz Arda-Fed’in kurucu derneği olduğu gbi, Kafkasların tarihi-turistik-ekonomi başkenti Ardahana federasyonumunda vurguladığı gibi hava alanı değil, hava limanı, Ardahan’a üniversite için ilk imza kampanyası başlatan, Ardahan il olduğunda kurulan ilk Ardahan İl Derneği Kağıthane Ardahanlılar Derneğidir dediler.. 

Mahmut Bilgin, Bilgin önümüzdeki Temmuz Ay’ında yapılacak olan Ardahan Bülbülan Yayla Festivaline bütün Ardahan STK’larının katılmasını ve kendilerine destek olunmasını istediler..

Ardahan’ın ovalarının, sularının, Göle Sarıçam Ormanlarının, Bülbülan Yayalarının Erzurum-Kars-Karadeniz Lobilerinin kadrajından çıkarılmasının gerektiğine vurgu yapan Bilgin,

Yüzyıldır, neredeyse Cumhuriyet tarihine eş değer bir zaman diliminde Ardahan’ın bir ilçesi olan sonradan Ardahan’dan koparılan  Artvin’i Ardahan’dan koparanlar 100 yıldır Bülbülan Yaylalarını da elimizden almaya çalışıyorlar..

Federasyon başkanımızın da belirttiği gibi yılda 1 kez de olsa sılai rahim yaparak doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemeli, bu yıl bölgede yapılacak olan festivallere etkinliklere yoğun bir katılım ve katkı sağlamanın yanı sıra..

 

Federasyon ve federasyona üye derneklerimizin, Ardahan il-ilçe güçlü köy derneklerinin bu yıl çadırlarını Bülbülana kurmalarını, yayalarımızı elimizden almaya çalışan lobilere karşı hep birlikte harekete geçmeliyiz dediler..

 

Açılışa katılan CHP-MHP-Gelecek Partisi, siyasi parti temsilcileri ve diğer STK başkan ve yönetimleri de başkan Atilla çelik ve yönetimini kutladılar.

 

KAĞIHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİ AÇILIŞ VİDEO

 

KAĞIHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİ FOTO GALERİ

 

PAZAR GÜNAÇILIŞI YAPILAN  KAĞITHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİ KISA TARİHÇESİ.. 

 

Pazar günü( 05-06-22) Kağıthane Ardahanlılar İl Derneğinin yenilenen binasının açılışı yapıldı.. Ardahan Federasyon, İl-İlçe-Köy Dernekleri, bölge STK-Siyaset, yerel yönetimler  İş Dünyasından da önemli bir katılım oldu.

 

1992 yılında kurulan, Kâğıthane Ardahanlılar Derneği, 2010 yılında kurulan Ardahan Dernekler Federasyonunun (Arda-Fed)  Kurucu İl Derneği ve Federasyonun Üyesidir.

 

Pandemiden sonra ilk önemli etkinliğine imza atan dernek Başkanı Atilla Çelik,

“Derneğimizin Yenilenen Dernek Merkezi, Dernek Lokali ile  Aralık Ay’ında Yapılan Genel Kurulda  Seçilen Yeni Yönetimimizle Tanışma  Açılış Törenimizde bizleri yanlız bırakmayan belediye başkanlrımıza, federasyonbaşkanımız tüm katılımcılara teşkkür ediyoruz” dediler..

 

KISACA DERNEĞİN ÖZGEÇMİŞİ,

 

Ardahan Dernekler Federasyonunun ilk başkanı Güven Doğruyolun da bir dönem başkanlığını yaptığıKağıthane Ardahanlılar Derneği 1992 yılında Ardahan il olur olmaz kuruldu.

Dernek, 1992 yıllında Erol Çelik, Yener Ünal, Bahri Ünal, Kurban Çiltaş, Erol Çelik, Orhan Bulut, Hüsnü Odabaşı tarafından kuruldu.

 

Dernek kurulduğundan Bugüne sırasıyla, Bahri Ünal, Yener Ünal, Fevzi Sit, Şinasi Aydın, Hüsnü Odabaşı, Selçuk Balcı, Turgut Kaya, Güven Doğruyol, Atilla Çelik, Bayram Bozkurt, Muhammed Hanifi Gültekin başkanlık yaptılar.

 

2021 Aralık Ayında Yapılan Olağan Kongrede 2011-2014 yılları arasında başkanlık yapan Atilla Çelik yeniden derneğin yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

 

Atilla Çelik Başkanlığında Seçilen Yeni Yönetim:

 

Atilla Çelik –Bşk

Gültekin Durak- Bşk Yrd.

İlkay Çimen – Bşk Yrd

Ertekin Aktaş - Bşk Yrd.

Aytaç Şentürk –Bşk. Yrd

Selçuk Balcı- Genel Sekreter

Çetin Bulut -Mali İşler

Çetin Özcan -Basın Yayın

Muhammet Şenel - Gençlik Kolları Bşk.

Ömer Göydemir- Örgütlenmeden sorumlu Bşk Yrd. 

 

Bütün Yönetim Kurulu Tam Liste :

  Yönetim Kurulu Yedekler:

Gursel Taşçı, Mehmet Gültekin, Feridun Bozkurt, Osman Palabıyık, Alim Bilgin, Bayram Bozkurt, Tuncer Şimşek,Çetin Bulut

 

Denetleme Kurulu Asil:

Güven Doğruyol, Muhammet Hanifi Gültekin, Erol Turgay Öztürk

Denetleme Kurulu Yedek:

Nurtettin Aktaş; Öztürk Şenel, Solmaz Bozkurt

Displin Kurulu:

Turgut Bozkurt, Çetin Ocak, İbrahim Şenel, Reis Şimşek, Turgut Kaya, Şener Ünal

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

DEV GÖNÜLLÜLER ODRDUSU İLE,

STK-SİYASET ALANINDAKİ UZMAN KADROSUYLA,

DOĞU ANADOLUNUN GOOGLE’U,

DOĞU MEDYA’NIN

İŞ STK SİYASET DÜNYASINA

KATKILARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

DOĞU MEDYA TV,

DOĞU MEDYA ANA YAYINI,

İŞ DÜNYASI FİRMALAR

STK-DERNEKLER..   

PATRONU HALK OLAN,

DOĞU MEDYA’NIN İŞ –STK DÜNYASINA

KATKILARINI

GÖRMEK  İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ARDAHAN STK YAPILANMASI KAĞITHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİNİN AÇILIŞINDA BULUŞTU.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA