ALTILI MASA YİNE FOS ÇIKTI..

ALTILI MASA YİNE FOS ÇIKTI..
Bu haber 2022-05-31 08:33:10 eklenmiş ve 520 kez görüntülenmiştir.

 

ALTILI MASA YİNE FOS ÇIKTI..

 

Altı siyasi partinin genel başkanı tarafından gerçekleştirilen Liderler Zirvesi’nin dördüncüsü, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde yapıldı..

 

Ardiyelerinde beklettikleri atotirkin-atokurt verisyonu olan hdp dışında Altılı şeytan masasında.. Kürtler, Türkler, Müslümanlar.. Kısaca vatandaş temsil edilmediği gibi masada yine TC kurulum oyunları ve tc rejmini yedirme oyunları sergilendi. 200 yıllık soykırımcı tc rejiminin yıkımı ve hesap sorulması ile ilgili ne iktidar nede muhalefetin bir tek gündem maddesi olmadığı.. TC siyasetinin hala 90 milyonu soykırıma açık koyun sürüsü olarak gördüğünü..

 

Ne TC kurulurken 10 milyonu aşkın Kurd ve Müslümanın soykırımı, nede TC rejminin insanlığa karşı işlediği suçları dile getirmeyi bırakın, şu anda kapanması yargılanması gereken soykırımcı chp zihniyeti ile birlikte bu siyon-kapital proje muhalefet .. Hala biz 80-90 milyon vatandaşı kandırıp kullanacağını zanediyor..

 

2023 soykrımcı tc Lozan dönemi bitiyor..

TC insanlığa karşı işlediği suçlardan yargılanacak mı..

CHP vb. soykırımın planlayıcı yapıları suç işleyen mezardaki siyonlarla-soykjırımcılarla birlikte yargılanacak mı..

 

Dersim-Ağrı-Zilan-Kocgıri.. Milyonları aşan kurd ve müslüman katl edilirken.. 1 ila 10 yaş aralığında çocukları kurdleri, müslümanları  tarayanalr, bu çocukları kırmaları  için askerin arkasına silahını dayayan rütbeli katil siyonist katil-soykırımcıaskerler kimlerin köpekleriydiler. Hangi coğrafyadan ülkemize sızıp turk-kurd vs kimliklerine burunmuslerdi..   hangi aile ve firmanın piyonlarıydı. TC de emir verenler kimlerdi. Bunların emir aldığı küresel siyonist aile ve firmalar kimlerdi.. 

 

atotirkin-atokurut hdp-chp-ip..  böyle sorular sormaz. Çünkü patronları bizleri soykırımlara uğratanlardır. Halk bu partilerin tepesinin soykırımcı katillerin ajanları tarafından işgal edildiğini ve onlar tarafından kurulduğunu bilmez.. Çünkü eğitim sistemi, tc kanunları tamamen ırkçı soykırımcı katilleri gizleme kurtarıcı ırkçı hezeyan yalan-dolanlarla dolu bir beyin yıkama makinasıdır. Sişyonist terörist israilin andolu-mezopotamyaı işgali için kurulmuş bir rejimdir. Ama bugün ama yarın  sahte ermeni savları-soykırım yalan dolanlarının aksine tc rejkimi kurdlere ve müslümanlara karşı işlediği gerçek soykırım suçlarındanyargılanacak, hesabını verecek.. ve tarihe gömülecektir.. 

 

TC iktidar muhalefetinin ırk-dil-din Üstü Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir plan- projeleri  var mı..

 

Bütün Ortadoğuda soykırım-işgal politikları ile ülkelerimizi-herşeyimizi işgale eden Teröist nato, terörist israille iliskiler kesilecek mi.. Kudüs işgalden kurtulacakmı, Mezopotamyanın bölünmesi tersine çevrilecekmi..

 

Ülkemizin tüm madenleri enerji kaynakları suları ovaları yerli-yabancı kripto ihanetçi yapı ve sermaye tarafından TC devleti kılıfıyla yüzyıldır işgal edilyor, işgal artık bizimdir diyebileceğimiz bir ülke bırakmama boyutuna varmıştır.. Bu işgalle ilgili tek söylemleri var mı dır..

 

6 rakamı da Siyonistlerin bilinçli seçtiği bir rakamdır şeytanı temsil ediyor.. Proje muhalefet 200 yıllık soykırım rejmi TC yi 80-90 milyon vatandaşa yedirmek için var gücü ile çalışıyor..

 

Doğu Medya olarak sorduğumuz soruların hiçbirini iktidarla muhalefet arasında dağılmış bulunan istisnalar dışında Siyonistlerin, nato terörisinin basını olan ve türk basını diye yutturulan basın sormaz.. Çünkü sahte suni soykırımcı TC rejmi gibi Türk Basını dedikleri de sahte sunu terörist nato-israil gibi siyon-kapital basınıdır. Aynen merkez Bankaları gibi istisnalar dışında tüm dünya basınını da siyonist 10-12  aile idare etmektedir..

 

Altılı masa derinden işgal edilmiş ve yüzyıldır vatandaşı soykırıma uğratan sömürge uydu tc yi sorgulamayı bırakın.. Yeniden ısıtarak bize yedirme, terörist israili meşrulaştırma ülkemizi siyon kapitale teslim ve vatandaşı kısa-uzun vadede nasıl yok ederiz şeytani siyaseti çok ince detaylarla hayata geçirmeye için siyon kapitalin kurduğu bir masadır..

 

Ama bu topraklar tarih boyunca iblise ve soylarına geçit vermedi vermeyecek.. Yakın bir gelecekte hepsi gömülecektir.. Anadolu-Mezopotamya insanlığın medeniyet beşiğidir. İnsanın iblise ve ordularına geçit vermediği kutsal dinlerin doğuş coğrafyasıdır.. Bu yüzyılın sonuna varmadan bütün falşist ulsu devletler siyonist patronları ile yerle yeksan olacaklardır..

 

ETİKETLER : ALTILI MASA YİNE FOS ÇIKTI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA