QORALILAR ALTINKUM TESİSLERİNDE BULUŞTULAR..

Bayramoğlular Altınkum Tesislerinde birbirleriyle buluştular..
Bu haber 2022-05-30 22:39:59 eklenmiş ve 2088 kez görüntülenmiştir.

 

QORALILAR ALTINKUM TESİSLERİNDE  BULUŞTULAR..

 

Serhadın ilk kurulan federasyonlarından biri olan Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Qora (Bayramoğlu Derneği) pandemiden sonraki en güzel STK etkinliklerinden birine imza atdı.. Bayramoğlular Altınkum Tesislerinde birbirleriyle buluştular..

 

Bayramoğlu Derneği Başkanı İlter Koç ve Yönetimi Qoralıları harika bir dayanışma etkinliğinde birbiriyle buluşturdular. Bölgemizin en önemli tat ve lezzeti olan Döner Yemeği ikram edilirken..

 

Ardahanlı Sanatçı Doğan Çelenk söylediği Sarı Gelin Türküsü ile ortalığı yıkıp geçti. Söylediği türkülerle ortalığı adeta kasıp kavurdu. Sarı Gelin Türküsünü söylerken dakikalarca alkış aldı. Kendisine eşlik eden sanatçı  Birol Eker de harikaydı..

 

Qoralıların birbiriyle buluşma etkinliğinde Derneğin Kurucu başkanı Devriş Arslan, Hoc-Fed YK üyesi Osman Arslan, Qoralılar ve Qora iş dünyasının önde gelen simaları ile Sarıyer Ardahanlılar Dernek Başkanı Ersin Özer, derneğin YK üyesi Dağıstan Ararat da yer aldılar..

Buluşma etkinliğinde müzik, yemek, halay her şey dörtdörtlüktü. Kan İlter Koç ve yönetimi bütün masaları tek tek gezerek hem hal hatır sordular, hemde hatıra fotoğrafı çektirdiler.. Akşam saat 19.00 da başlayan etkinlik enin geç saatlerine kadar sürdü..

Pandemiden sonra en önemli etkinliklerden birine imza atan Bayramoğlular, Bayramoğlu Döner tadında harikulade bir buluşma gecesinde birbirleriyle buluştular. Müzik yemek halay mekan her şey dörtdörtlük olduğu etkinlikte gecenin sunumunu yapan Berna Koç,  Altınkum Tesislerini kendilerine tahsis eden Latifşah Koç, Casim Koç ve etkinlik için katkıda bulunan derneğin kurucu başkanı Devriş Aslan, İş Adamı Cemal Yılan, Ömer Şit, Ersin Arslan, Tolga Koç, Vedat  Arslan, Cihan Koç, Baran Arslan, Öztekin Arslana derneğe yaptıkları katkıları için yönetim kurulu adına teşekkür ettiler..

 

DOĞAN ÇELENK SARI GELİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

BAYRAMOĞLU KONUŞMA-HALAY VİDEO TIKLAYINIZ..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : Bayramoğlular Altınkum Tesislerinde birbirleriyle buluştular..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA