TÜRKÜ-YE DE SEÇİM BEKLEYENLER HAYAL KURUYORLAR..

TÜRKÜ-YE DE SEÇİM BEKLEYENLER HAYAL KURUYORLAR..
Bu haber 2022-05-30 07:23:50 eklenmiş ve 380 kez görüntülenmiştir.


TÜRKÜ-YE DE SEÇİM BEKLEYENLER HAYAL KURUYORLAR..

 

ABD’de kongre binasının işgaliyle başlayan.. Rusya’da Siyonist Komedyen Zelenskyleri o coğrafyadan söküp atma, Pakistan’da  halkın ABD-Terörist Natonun darbesi ile başa getirilen siyonist Şahbazlara yönelmesi.. Pakistan halkı da Şahbaz gibi kendi içlerindeki siyonist zerlenskylere yerli-ihanetçi yapılara yönelmeye başladılar..

 

Ve dünya genelinde siyonizme ve faşist ulus devlete yönelme Rusyanın Siyonist komedyen zelenskylere saldırısı ile çığ gibi büyüme başladı. Bu savaş terörist israilin yıkımı ve Çini derinden işgal eden abd-ingiltere kaynaklı siyon sermaye üst yapısını da düşürene kadar dünya genelinde giderek büyüyecektir..

 

Ve insanlık Dünya Federasyonunu kurup ulus devlet faşizmini gömene kadar şu anda süren savaş beklide insanlık tarihinin görmediği kadar şiddetlenecektir.. Belki de insan soyunun yada dünyanın yok oluşu ile son bulabilecek büyük  bir savaştır..

 

Buradan TC ayağına geldiğimizde Rejmin 200 yıllık kurulum sürecinden günümüze tam bir soykırım yaşıyoruz.

 

Rejim sahte bir türk ırkı üzerinden türkü ye malı ye oyunlarını  TC ile kurumsallaştırdığı gibi 80-90 milyon vatandaşı da soykırıma açık  koyun sürüsüne çevirdi, 10 milyonları soykırıma uğrattı..

 

TC’nin sahte muhalefeti rejim sorununa asla ve kata dokunmazken.. Örneğin bir vatandaş olarak 90’lardan beri rejim her hakkımızı gasp ettiği gibi hukuk oyunları ile iş yapmamızı engelleyip bizleri dilenci-muhtaç, özürlü vatandaşlara çevirirken.. Yüzbinlerce vatandaşa milyar dolarlar zarar verirken, hayatlarını söndürürken.. TC’nin uyduruk muhalefeti asla ve kata rejime dokunmuyor.. Asla ve kata vatandaşın gasp edilen haklarını dile getirmez. Tek algı bu putçu totemci sömürge rejmi 90 milyona yeniden yedirme..

 

Chp-hdp-ip.. sürüsüne bereket bu partileri kuran üst siyonist ajan yapı atotirik, atokurut, sag-sol, Erdogan düsmanlığı ile 90 milyonu resmen aptal yerine koymaya devam ediyorlar..

 

Siyon-Emperyalin Milyar dolarla akıttığı kurdurduğu yönettiği TC muhalefeti Erdoğan düşmanlığı gibi suni sorunlarla 80-90 milyon vatandaşın aklıyla alay ettiği gibi..

 

TC de asıl sorun olan TC rejim sorununa 200 yıllık soygun-gasp ve soykırım rejmine dokunulmuyor..

 

Bu nereye gidecek, Anadolu Ve Mezopotamyalılarda Ruslar, Amerikalılar, Pakistanlılar gibi Rejime yönelme başladı. Nasıl Ruslar siyonist zelenskylerin avını başlattıysa.. Ülkemizde de halk ülkemizi son 200 yıldır derinden işgal eden siyonist çetelerin deşifrasyonunu ve  bunları yerli işbirlikçileri ile avlama dönemine girildi, ama bugün ama yarın Osmanlı yıkan siyonist sergerdeler yerli-yabancı küresel ayakları ile hesaba çekilecekler, bu savaş siyonist israil yıkılana kadar şiddetlenerek sürecek...

 

Son 200 -300 yıldır dünyamızı saran faşist ulus devlet olayı, ırk-dil-din-mezhep ve izimler üzerinden şekillenen devlet olayı gezegenimizi terke hazırlanıyor,  bitiyor..

 

İçine girdiğimiz çağ, bilim-teknolojide gelinen süreç bütün dünya halklarının tek millet, dünya siyasal sisteminin de Dünya federasyonuna, kıta federasyonlarına evrildiği bir döneme girdik. Varolacak olan da bütün dünya halklarının bu ortak kültürü ve medeniyeti olacaktır.

 

Ülkemiz başta olmak üzere siyasal yapıdan STK’lara sancı ve gelgitlerin temel nedeni bir şeylerin rayına oturmayışı da faşist ulus devletin ve patronlarının yarattığı bilgi kirliliği, saldırılar.. TC  Siyasal sitemin sömürge sitemi olması, eğitim sisteminin sömürge hukukuna göre yapılması.. Halkın rejimin gerçek yüzünü görmesini engellemektedir.. Ama bir sorun var gerçek ne kadar saklanırsa saklansın.. daha şiddetli bir şekilde ortaya çıkar..

 

Dünya halkları kıtalar bazında siyon kapitale yöneldi..  Bu meyanda sahte uydu TC rejmi de gezegendeki faşist –ulus devletler de yıkılacak..

 

TC iktidar muhalefetinin TC rejimini ayakta tutma oyunları tutmayacak.. Asya-Amerika, Afrika tüm dünya halkları harekete geçtiler..

Siyonist tüm kaleler, faşist tüm ulus devletler yerle yeksan olacak, bir varmış-biryokmuş masallarına girecekler..

 

Dünyanın gittiği bu yönü göremeyen zevzekul geri zekalılar.. Hala uyduruk tc rejiminde seçimler olacak hayatları düzelecek.. cek-caklarla atotirik-atokurut t5otemasyonları ile kendilerini avutuyorlar.. Siyonistlerin milyar doalarlar haracayarak kurdurdukları muhalefet partileri ve oyunları , Truva atları hepsi ellerinde patlayacak..

 

2023’ten sonra TC sömürge rejimi  yerini yavaş yavaş Anadolu Birleşik Devletlerine bırakırken.. Anadolu Mezopotamya halkları derin işgalci çetelerden yerli-yabancı tüm ayakları ile 200 yıllık soykırımların ve gaspların hesabını Ruslar başta olmak üzere Asya halkları ile birlikte  soracaktır.. Ve terörist israil ve siyonizmin alana döşediği dinli-dinsiz terör lejyonları  faşistulus devletle birlikte tarihe gömülecektir. Ve cia-mosand-mbilmem kaç katil kraliçeden siyon sergerdelerin gizli ardiyeleri kalmayacak ve ders kitaplarına gireceklerdir..

 

Yani dünyamız ya namuslu düzgün insanların eliyle yaşanabilir bir yer olacak, bir sisteme kayacak  yada dünyayı balarının çiftliği zan eden hasta soykırımcılar yüzünden uzaydan silinecek.. İnsanlığın en büyük sınavı ise dünyayı hak edip etmedikleri olacak..

Sömürge TC vatandaşının şu anda en büyük sınavı ırk-didin üstü Anadolu Birleşik Devletleri projesine yönelmek.. teröist nato –israil siyon çetleri ülkemizden söküp atamaya odaklanma.. olmalıdır. Seçim-meçim hepsi yalan-dolandan ibaret..

 

 Avdo Avalon- Philstine-Kudüs-Doğu Medya

ETİKETLER : TÜRKÜ-YE DE SEÇİM BEKLEYENLER HAYAL KURUYORLAR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA