PAKİSTANIN CHP’Sİ DARDA..

PAKİSTAN'IN CHP’Sİ DARDA.. Ruslar Gibi Pakistanlılarda İçlerindeki Siyonist Zelenskylere Yöneldiler..
Bu haber 2022-05-29 08:00:09 eklenmiş ve 410 kez görüntülenmiştir.

 

PAKİSTANIN CHP’Sİ DARDA.. Ruslar Gibi Pakistanlılarda İçlerindeki Siyonist Zelenskylere Yöneldiler..

 

 

Siyonistlerin, terörist Natonun darbe ile başa getirdiği şahbaz hükümetini halk alaşağı etmek için İmren Handan işaret bekliyor..

 

Imran Han, Şahbaz Şerif yönetimine 6 gün süre verdi: 2 milyon insanla İslamabad'a girerim, terörist natronun Siyonistlerin oyunları İslamın Asya Kalesi Pakistan’da sökmez..  Siyonistlerin ayak oyunlarını içimizdeki yerli-hain işbirlikçilere yedireceğiz dediler..

 

Pakistan'da görevden alınan eski Başbakan Imran Han, Şahbaz Şerif yönetimine siyonistlerin oyuncaklığını bırakma uyarısında bulunarak "Bu ithal hükümete yeni seçimler ilan etmesi için altı gün veriyorum. Aksi takdirde 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girer siyonist sergerdeleri ayaklrından asarım " dedi.

 

Sputnik News'in bildiediğinbe göre, eski Başbakan, Pakistan'ın ABD'de planlanan "yabancı bir komplo" tarafından kurulan "hainler" tarafından yönetildiğini söyledi.

 

Imran Han, Şahbaz Şerif yönetimine 6 gün süre verdi: 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girerim

 

"2 MİLYON İNSANLA İSLAMABAD'A GİRERİM"

Imran Han, "Bu ithal hükümete yeni seçimler ilan etmesi için altı gün veriyorum. Aksi takdirde 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girerim" açıklamasını yaptı. ABD'ye ve mevcut Pakistan yönetimine karşı coşkulu destek çığlıkları ve öfke tezahüratları kalabalığın arasında yankılandı.

 

Imran Han, Şahbaz Şerif yönetimine 6 gün süre verdi: 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girerim

 

İMRAN HAN HÜKÜMETİ DÜŞMÜŞTÜ

Pakistan Parlamentosunda 10 Nisan'da yapılan güven oylaması sonucu İmran Han hükümeti düşmüştü. Ülkede 3 dönem başbakanlık yapan Navaz Şerif'in kardeşi Şahbaz Şerif, Mecliste 11 Nisan'da düzenlenen seçimde 174 oy ile salt çoğunluğun desteğini alarak başbakan seçilmişti.

 

Han'ın Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarını başlattığı 24 Şubat'ta başkent Moskova'da Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelmesi, Batılı ülkelerde rahatsızlık uyandırmıştı.

 

Bu durumu, ülkesinin "gaz tedarikine, buğdaya ve siber güvenlikle ilgili teknolojiye ihtiyaçları olduğu" sözleriyle savunan Han, hükümetinin düşürülmesinden ABD'yi sorumlu tutuyor.

 

İSKENDER ALLAVİ -DOĞU MEDYA- PAKİSTAN.. 

ETİKETLER : Siyonistlerin terörist Natonun darbe ile başa getirdiği şahbaz hükümetini halk alaşağı etmek için İmren Handan işaret bekliyor..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA