LAVROV, SYRİA OSMANLININ BİR İLİDİR..

LAVROV, SYRİA OSMANLININ BİR İLİDİR..
Bu haber 2022-05-28 06:54:48 eklenmiş ve 2281 kez görüntülenmiştir.

 

LAVROV, SYRİA OSMANLININ BİR İLİDİR..

 

Lavrov, BM kanunları çerçevesinde Syria’daki tek meşru güç olduklarını, Syria halkı ve rejminin isteği ile Suriyede olduklarını ifade ederken, sahte suni TC rejimini bir kenara koyduğumuzda, Osmanlının variscisi olarak TC Filistinden Afganistana  terörle mücadeleyi başarılı olamasa tc rejimin varlık sebebi ortadan kalkar.

 

Suriyede terörist israil abd ab işgalcidirler. Dinli –dinsiz terör lejyonları ile terörü, kaosu soykırımı yaymaktadırlar.. Burada bu siyon kapitalin hedefi Anadolu –Mezopotamya halklarını soykırım oyunları ile düşürüp her şeylerine konmak.. Terörist israilin yayılımını hızlandırmak..

 

Bu yapı ve patronları yüzyıllardır kurdleri tarihten silmeye çalıştıkları gibi yaptıkları pyd-pkk legal ilegal oyunlarla kurdlerin birlik olmalarını da sonuna kadar engelliyorlar.. Sözüm ona çaktırtmadan kurd aile ve aşiretlerini alana döşedikleri terör lejyonları ile yok edip siyonist kripto nüfuslarını kurdistana yerleştiriyorlar, kurdlerin bu yönlü oyunları görmeyeceğini zanediyorlar, Kurdlerin dünya çapında tek meşru savunma gücü Peşmnergedir. Siyonişstler alana döşedikleri terör lejyonları ile de kurdlerin birliğine darbe vuruyorlar..

 

Bu siyonsit –terörist yapılanma nasılkı sahte suniş devletlerle mezopotamyayı parçalayıp terörist israilden uyduruk ermenistana (tcran, irak, syria, azeriya.. gibi)  bir sürü sahte suni devlet alana döşediyse..

Şimdide Ukraniada görüldüğü gibi Rusyanın vilayetlerinide de nato terör örgütünün piyonları olan siyonist piyon zelenskylerle Mezopotamya gibi Rusya ve Russian halkları da tarihten silmeye; Rusyaya  konmaya çalışıyorlar..

 

Özetle TC rejmi Bizanstan Osmanlıya bu medeniyet coğrafyasının variscisi özelliğini oturtmasa adından içeriğe rejim değişmese 200 yıllık tc derin siyon oyunlarını sürdürse.. Halklar tc yide terörist israilide gömecektir..

 

TC natodan çıkmadıkça terörist israille yönelmedikçe.. Terörle mücadele de hedef şaşırttığı gibi, 200 yıllık yalan-dolan tc oyunları hızlanarak sürüyor demektir..

 

Bu anlamda Filistinden Pakistana tüm coğrafya Osmanlı variscisi tcnin terörle dogal mücadele alanıdır, Golan tepelerinin ve Kudusun Filistinin  işgalden kurtarılması trörist israilin yıkılması gerekmektir.

 

ETİKETLER : LAVROV SYRİA OSMANLININ BİR İLİDİR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA