CAHİT KILIÇ’I BİNLER UĞURLADI..

İş adamlarımızdan Cahit Kılıç geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta aramızdan ayrıldı. Son yolculuğunda kendisini binler uğurladı..
Bu haber 2022-05-24 21:09:18 eklenmiş ve 5646 kez görüntülenmiştir.

CAHİT KILIÇ’I BİNLER UĞURLADI..

 

Serhat iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden Cahit Kılıç’ı son yolculuğunda binler uğurladı. İş adamlarımızdan Cahit Kılıç geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta aramızdan ayrıldı. Son yolculuğunda kendisini binler uğurladı.. 

 

Serhat iş dünyasının önde gelen aktörlerinden biri olan, Cahit Kılıç’ı son yolculuğunda binler uğurladı.

 

Dün akşam gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu Siyami Ersek hastanesine kaldırılmış yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yuman iş adamı Cahit Kılıç Üsküdar Rasathane Nuri Cıngıllıoğlu Camiinde kılınan ikindi namazının ardından naşı Çengelköy’de defin edildi.

 

Cenazeye bölge iş-STK siyaset dünyasından yoğun bir katılım oldu. Sanayicilerden siyasetçiye, bölge iş dünyamızın devleri, bölge federasyonları başta olmak üzere bölgemizden yüzlerce STK başkan ve yönetimleri, siyasi partiler, siyasi parti temsilcileri, bölgemizin kanaat önderleri binler cenaze törenine katılıp Kılıç ailesine taziyelerini sundular..

 

Kılıç Ailesi taziyeleri okunan Kuranı kerim ve dualar eşliğinde camiye yakın ikametgâhlarında ve camide kabul ettiler.

 

Cahit Kılıç, yurtsever, mücadeleci, halk önderi, kanaat önderi, girişimci iş adamı gibi üstün meziyetleri ve kimliği ile ön plana çıkan örnek bir şahsiyet olduğu gibi bölgemiz genelinde de ençok sevilen sayılan simalar arasında yer almaktaydı. Bölgemizden birçok simanın belediye başkanlığından vekilliğine kadar adeta karar veren bir merci idi. Kimi işaret etse önü açılırdı. Hayatı halk için mücadele ile geçti. Bu meyanda 90’lı yıllarda hapis hayatı yaşadı. İş yaşamından çok halk için mücadele eden örnek bir şahsiyet olarak öne çıktı.

 

STK, sivil toplum alanı, siyaset alanında büyük toplumsal olayların tümünde en ağır sorunları çözen önde gelen aktörlerdendi. Çözülemez en ağır toplumsal sorunları çözen lider bir kişilikti.

 

Vefatında işte dostluk, işte kardeşlik, işte dayanışma, işte toplumsal sevgi saygı denen karelerle her görüş renk ırktan binlerin, mahşeri bir kalabalığın  katılımı ile son yolculuğuna uğurlanırken.. Büyüklüğün ne olduğunu yaşamı ile ortaya koyan önder bir şahsiyetti..

 

Gerçek bir liderdi, halk adamıydı, doğrudan asla şaşmadığı gibi, zalime karşı her zaman mazlumun yanında yer aldı. Gerçek bir halk adamıydı, iş adamıydı, öyle yaşadı ve öyle uğurlandı..

 

HABER FOTO GALERİ

1965 doğumlu olan Kılıç, Serhat iş dünyasının önde gelen aktörlerinden biri olduğu gibi, 90’lardan beri gıda-turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren, Seven Eleven markalarını ilk İstanbul’a ülkemize getiren..

 

Kılıç mücadeleci kişiliğinin yanı sıra Şişli-Mecidiyeköy gibi İstanbulun merkezi semtlerinde, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında işlettiği turizm-hizmet mekânları ile öne çıkan, onlarca hemşerimize-insana iş veren, istihdam eden, ülkemize her alanda katma değer katan girişimci iş adamı kimliği ile de iş dünyasında da örnek bir insandı..

 

3-4  yıl içinde  İstanbul Anadolu yakasının en nadide Turizm-Hizmet mekanı olan, turizm hizmet sektöründe kısa zamanda önemli bir markaya dönüşen  Anadolu Hisarı King Way Cafe gibi İstanbul elit kesimlerin, elit gençliğin birbiri ile buluştuğu bir marka ortaya çıkardı.

 

 

Doğu Medya olarak bölge STK’larımız adına eşi ve çocukları başta olmak üzere bütün Kılıç Ailesine ve hemşeri camiamıza başsağlığı diliyoruz.. 

 

 

 

ETİKETLER : İş adamlarımızdan Cahit Kılıç geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta aramızdan ayrıldı..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA