Iğdır SGK'dan En Çok Sigortalı Çalıştıran Ahmet Ertaş'a Teşekkür

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri doğrultusunda Iğdır'da 2021 yılı içerisinde en çok sigortalı çalıştıran iş adamı Ahmet Ertaş'a teşekkür belgesi takdim edildi
Bu haber 2022-05-24 09:16:49 eklenmiş ve 4328 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında işverenlere teşekkür belgesi takdim eden SGK Iğdır İl Müdürü Birsen Dursun yaptığı açıklamada:

"Sosyal Güvenlik Kurumunu topluma tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 16 Mayısı içine alan hafta Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutluyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumunu, herkese ve her kesime tanıtmak, insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz" dedi. 

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri doğrultusunda Iğdır'da 2021 yılı içerisinde en çok sigortalı çalıştıran Ahmet Ertaş İnşaat Petrol Gıda Nakliyat Tekstil San. ile Kırvaçlar Gıda Taşımacılık Hayvancılık Akaryakıt İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. En çok prim ödeyen işverenler, Bekem tekstil hayvancılık tarım nakliyat inşaat taahhüt sanayi ve ticaret limited şirketi, Benna sağlık hizmetleri optik ilaç sanayi ve ticaret anonim şirketi, Mutlular Transport Limited şirketi ziyaret eden Dursun; 'Türkiye ekonomisine, istihdamına ve üretimine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi. aynı kararlılık ve azimle çalışmalarınızın devamını dileriz.' şeklinde konuştu. 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA