UYDU-SÖMÜRGE TC'NİN TERORİST NATO OYUNLARI

UYDU-SÖMÜRGE TC'NİN TERORİST NATO OYUNLARI
Bu haber 2022-05-17 22:02:33 eklenmiş ve 737 kez görüntülenmiştir.

UYDU-SÖMÜRGE TC'NİN TERORİST NATO OYUNLARI...

 

200 yıllık TC projesi tam anlamıyla dünyadaki en büyük şeytani projelerden biri. 

Bu proje sayesinde Terör İsrail Devleti kurulmuştur.

Bu proje sayesinde Osmanlı yıkımı gerçekleşmiş, terörist israilden uyduruk ermenistana uydu-uyduruk tc-iran-irak-syria.. uydu-uyduruk arap rejimleri inşa edilmiş..

 

Bu proje sayesinde Anadolu-Mezopotamya halkları 200 yıldır soykırıma uğruyorlar..

 

Ve bu proje sayesinde milyonlarca insan aptallaştırıl köleleştirilip ülkeleri dahil her şeyleri ellerinden alınmıştır.

 

Çarlığın ve Osmanlının yıkımı, Mezopotamya-Kurdistanın, Ortadoğunun Parçalanması, Asya-Ön Asyada uydu uyduruk rejimlerin, mafya-çete devletçiklerinin oluşumu.. 

 

Buradan günümüze geldiğimizde

Siyonizmin soykırımcı örgütü Terörist nato komedyen siyonist zelenskylerle Rusyayı baştan başa sararken..

Egede, Akdeniz’de ülkemizin güneyinde –kuzeyinde terör örgütleri cirit atarken..

ABD-Terörist israil lejyonları, siyonist iran rejmi.. Ülkemizi dört koldan dinli-dinsiz terör lejyonları ile sararken..

ABD-Terörist israil kanadı Yunanistana askeri yığınaklar üsler, Suriye-Irak-İran ülkemizi terör lejyonları ile sarmakla yetinmemiş..

 

1950 lerden itibaren Marshall planları ile yiyecek –içecekle saldırarak  tc vatandaşlarını düşünemeyen mantıkları ellerinden alınmış sürülere dönüştürmüştür. Örneğin kemalizim din-dogma türbe vs karşıtıymiş gibi lanse ama en büyük mabet anır-ahır kabirler ankaraya dikilmiş , kemalizim 100 yıldır bu ülkenin en büyük tarikatı yapılmış.. Uyduruk olmayan bir turk ırkı-turku-ye komedisi ile 200 yıldır halklar soykırıma ugruyor.. 

 

Ülkemizin içinde ise rejim kurulduğundan beri suyun başını hep Siyonistler ve işbirlikçileri tutmuştur.  Günümüzde ovalarımız, dağlarımız sularımız topraklarımız, yeraltı-üstü madenlerimiz, ülkemiz nato terörünün patronları siyonist firmaların ve ülkemiz içindeki ajan-kripto yerli kılıklı işbirlikçilerin eline geçmiştir.

 

Faşist siyonist TC de hala Kurtçe ve Kurtler yasaklıdır. fiziki siyasi kültürel yasak ve soykırımlarla sarılmıştır.. Soykırım oyunları hdp-chp gibi patrtilerle ataurk-atakurt oyunları ile katmerleşirken.. TC iktidar-muhalefet siyasal yapılanması terörist israilde ülkemizde kümlenen siyonist çetlerce 200 yıldır planlanmaktadır.

 

20 yıldan fazladır iktidar olan akp açık-açık bu siyonist derin  işgali her fırsatta dile getirip siyonistlerin memurlarına dönüştüklerini söylerken.. TC Muhalefeti ise terörist israille nato abd ile ilişkileri bitirme yönünde tek politikaları yoktur. İp sinden hdp chp ye hepsi hala atturk-atkurt faşist tc oyunları ile anır ahır kabir put totem heykel oyunları ile sömürge ve uydu tcyi meşrulaştırmak için ülkemize vatandaşa karşı dört koldan saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar.. 


Özetle TC rejimiyle ülkemiz elimizden alınmıştır. Bu komediyi bitireceğiz diye gelen akp ise tc rejminin bekçisine-tetikçisine dönüşerek aklımızla alay ederken, uyduruk proje muhalefet ise tc rejmini meşrulaştırıp bizleri 7 sülalemizle siyonizme terörizme teslim için oyun üstüne oyun sergilemektedir..

 

Rusya-Ukrayna savaşında bu fırsat değerlendirip siyonist terörist natodan hemen çıkılacağına İsveç te 3-5 terörist, filandiya da bukadar bunları vermezlerse natoya bunları kabul etmem yalan dolanları ile hala 80-90 milyon vatandaşı uyutmaya kandırmaya devam ediyorlar..

 

Ülkemiz herşeyi ile natoyu kuran siyonist sergerdelerce, içerdeki siyonist çetelerle  işgal- talan edilmiş.. içimiz dışımız terör lejyonları natoya çalışan iktidar muhalefet çürümüş siyasetçi-siyasi partilerle dolmuş..

 

Hazret tc natyoyu terörist israili besleyen en büyük Truva atlarından biriyken..  filan-falan ülkenin 3-5 terörist vermeseler onlari natoya almayiz hi-ha-ho.. yalan-dolan  algılarıyla  80-90 milyon vatandaşın aklıyla dalga geçmeye devam etmektedir..

 

Vatandaş  artık bu uyduruk TC siyasetine iktidarına-muhalefetine karşı Nato-Terörist israili bu topraklardan silecek bir siyasal akımla çıkıp 200 yıllık yalan dolan soykırımların-soygun ve gaspın hesabını soracak yetkinliğe ulaşmasa çürümüş Avrupa ile birlikte Anadolu-Mezopotamya halkları da siyonist-terörist nato abd israilin soykırım koyunları olacaktır..

 

Ülkemizin en büyük sorunu sömürge tcnin yıkılıp Anadolu birleşik devletlerinin kurulmasıdır. Kurd-türk, sağ-sol, din-mezhep, ulu tırk, türkü-ye, malı-ye.. Hepsi siyon ingiliz yemleri ve sahiplerine yedirmesek.. Onlar hepimizi, 7 sülalemizle 200 yıldır yiyorlar, kırıyorlar.. Bu yüzyılın sonunda ise dünyadan silecekler..

 

Ve tcnin çürümüş siyasal yapılanması, devlet erki siyonist patronlarının derin oyunlarıyla, ulu tc gazlarıyla  bizi 80-90 milyonu ölüm uykunsa yatırmış bulunmaktadır..

 

SİYONİZMİN DÜNYAYI İŞGALİNE GÜNCEL  ÖNEMLİ İKİ  ÖRNEK..

Yaşlı Vatanperver Rus Kadınını ( Nadiya Antonova) Terörist-ajan Diye derdest eden komedyen siyonist zeenskleri kahraman gibi lanse eden siyonist tc basınından utanç verici bir kare.. Ve bu neo naziler sadece Donbaskta 14 bişn rus cocuğu katlettiler. Ukrayna geneli 100 binden fazla. Ve aynen tc kurucu kadrolarının yaptığı gibi ukrayna halkını Rusyanın doğuş coğrafyasını haritadan ip siyonist terörizme hazırlıyorlar.. 

Video için tıklayınız.. 

Yaşlı rus kadını hain diye yakalayan komedyen siyonist natos terörist zelenskyler. Ve bu siyonist komedyeni dünyaya servis eden TC nin basın yayının algı operasyonu.. Siyonist teröri rusya ve russian halkları sarmış tarihten silmeye yemeye yutmaya çalışırken.. TC gibi uydu-Uyduruk faşist ukrania yı işgal eden siyonist çeteler ülkelerini savunun kahramanlar alıgısı ile servi edilyorlar.. 

 

TC rejminin Faili Meçhul yaptığı Yazıcıoğlu’nun Koruma Polisi de Faili Mechul Yapıldı.

Ne TC siyaseti nede siyasi partilerinden tık yok. TC rejmi göstermelik bir soruşturma, bu poliste, rahmetli Özal, Bitlis, Adnan kahveci, aselan mühendisleri, Ispartada dağa çarptırılan bilim adamları..   Terörle mücadele oyunları çerçevesinde faili meçhul yapılan özel tim asker polis gibi.. faili mechul kalacak. 

 

Niğde, Universite Ogrencileri tasiyan otobus devrildi.. 3 olu yaralılar..

Bu ogrencileri potansiyel tehlike gorduklarinden toptan temizlik yapma operasyonu.. Klasik siyonist tc trafik kaza süsü verilmiş bir gladio saldırısı.. 

Haber icin tıklayınız.. 

Çünkü TC vatandaşı faili mechul yapan bir soykırım rejimidir. NATODAN CIKMAYARAK SYRİA-IRAK...  birer vilayetleimiz olan coğrafyalarda hergün bircok donanımlı gencimizi bu ülkenin cocukları siyonistlerin teröristlerin yemi yapılmaktadır.. Bu soykırım oyunları din-vatan-millet-şehit oyunları ile ustaca vatandaşa yedirilmektedir..


Rejmin tüm kilit noktaları tepeleri siyon-kripto bu topraklar, Anadolu-Mezopotamya halklarının düşmanları, Siyonistlerin yerli süsü verilmiş-kripto ajanları ile, kripto kullanılabilir nüfus ile doldurulmuş ülkemiz topraklarımız 200 yıldır siyon terörizm tarafından derinden işgal edilmiş bulunmaktadır..

 

Filandiya, İsvec, Norvec, TC, Ukrania, Çürümüş Avrupa.. hepsine bakıldığında dünya devletlerinin hepsinin tepeleri Siyonistlerin Truva atları ile dolu..

 

Özetle bu siyonist terörizim, bu siyonist terörizmin  nato-nasa gibi siyon  terör örgütleri ve  bu siyon terörün patronları küresel siyonist-terörist firmalarla, bunların alana döşedikleri faşist terörist uydu ulus devletler gezegenimizden silinmese, insanlık-insan soyu  dünyamızdan silinmektedir..

 

HABERİN FOTOLARI İCİN TIKLAYIN..

 

TC rejmi siyonist-terörist israille ilişkileri bitirmedikçe, siyonist teröristleri Anadolu-Mezopotamyada ablukaya almadıkça, Terörist Natodan çıkmadıkça, TC yıkılıp Anadolu Birleşik Devletlerine dönüşmedikçe  bilinki siz 80-90 milyonu soykırım koyunlarına çevirerek yok etmektedir.. Bu yüzyılın sonu ile öneümüzdeki yüzyılda ise 7 sülalenizle yok edilip tarihten silineceksiniz.. 



 

 

ETİKETLER : UYDU-SÖMÜRGE TC'NİN TERORİST NATO OYUNLARI
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA