TC’DE BİR İLK BAŞÖRTÜLÜ VALİ ve AKP..

Başörtülü vali ve bu TC rejmi şeytana pabucunu ters giydiren cinsten bir rejim.
Bu haber 2022-05-12 07:46:27 eklenmiş ve 83829 kez görüntülenmiştir.

 

TC’DE BİR İLK BAŞÖRTÜLÜ VALİ ve AKP..

 

Başörtülü vali ve bu TC rejmi şeytana pabucunu ters giydiren cinsten bir rejim. Ülkemizin yer altı –üstü madenleri, suları, ovaları, enerji kaynakları, gıdası-tarımı.. Stratejik tüm alanlar, kurumlar ve yönetimlerdeki kaymak işler hepsi Siyonistlerde, TC’de  Nato-Nasa-Siyon Terör israil-ingiliz  yapıları  ölüm yorgunluğuna çektikleri Erdoğan’ı ve tepeden sardıkları AKP yönetimi ile algı operasyonlarını profesyonelce hayata geçiriyorlar..

 

Başörtülü Vali ataması TC tarihinde ülkemiz Müslüman nüfusu açısından, ezilenler, horlanalar açısından, vatandaş açısından bir ilk ve bir devrim.. Gerçek manada özgür bir irade ile yapılması halinde ülkemiz vatandaşı açısından putçu-totemci, soykırımcı TC rejminin kalbine bir hançer; ölümcül bir darbedir..

 

TC’nin Amerika-Nato saramalını-uşaklığını  geçelim,  siyonist-terörist israille TC ilişkileri bile bu atamanın vb. şeylerin birer siyonist algı ve operasyondan ibaret olduğu ortaya koymaktadır..  Selahaddin Eyyubiden, Vahdetine.. Buradan rahmetli Erbakan Hoca ile ete kemiğe bürünen ülkemizin devasa milli-manevi gücü, devrimci, milliyetçi gücü AK partide.. Ve bu güç yorulmuş, yorgunluktan, siyonist sarmaldan kıpırdayamaz bir konuma çekilmiş Sayın Erdoğan tekliğine, tekeline  haps edilmiş bulunmaktadır.. Gücün tek kişide TC deki gibi toparlanması, vatandaşın, STK’ların yerel kamu yönetimlerini kontrol eden demokratik mekanizmaların olmaması.. Biz 80-90 milyon vatandaşın, ülkemizin nasıl büyük bir diken üzerinde, nasıl büyük bir siyonist tuzakla kuşatıldığımızı da  net ortaya koymaktadır..

 

İktidar tek adamla sarılıp düşürülürken.. TC ana –yavru muhalefeti ise a’dan z’ye tamamıyla birer siyonist projeden ibarettiler.. ,

 

Bunların içinde hiçbiri 200 yıllık soykırım rejmi TC’nin Anadolu-Mezopotamya halklarına, Ortadoğu halklarına karşı işlediği, soykırım suçlarına, insanlık suçlarına bırakın değinmeyi, bırakın sorgulamayı ((Ki burada özellikle en tehlikeli siyonist proje olan HDP-PKK  Kurdlerin ve Müslümanların son 200 yıllık soykırımına asla  ve asla dokunmazken, Terörist israilden  Kurdistana Sora (kurd nüfusu kırıp-sürüp üzerinde uyduruk Ermenistan-azeriyan devletleri inşa edildi..) kadar Kurd coğrafyasında 10 milyon kurdun soykırıma ve tehcire tabi tutulduğunu gizlemek için en  ince oyunları oynarlar, siyonist ağababalarından aldıkları emir gereği arasıra ermeni tehciri-soykırımı diye geveleyip dururlar .. Ara sıra uyduruk ermeni soykırım tezleriyle hala hedef şaşırtmaya, tc rejmini meşrulaştırmak ,için şeytanın aklına gelmeyen oyunlar sergilemektedirler. Dışardan bakan biri hdpyi rejim düşmanı olarak görürken; rejmin en büyük ayaklarından biri de atotırkler gibi bu derin tc projesi atokurtler olduğu gerçeğini kurdler adına ortaya çıkarılan basın-siyasal yapılanma, ilegal orgutler  ve istisna kurdi stklar dışında uyduruk  stk alanı sürekli bu gerçekleri gizlerler..

 

Ülkemizin en büyük fosil siyonist projesi olan CHP şimdide Siyonistlerin finanse ettiği ip vb. uyduruk muhalefetle Ato put-totem heykelleri ile anır-ahır kabirlerle bir yüzyılımızı daha çalmak.. Uyduruk sömürge TC eliyle ülkemizi bütün hatları ile terörist israile teslim etmek için içerdeki kripto ajanlarla işbirlikçilerle; yerel- küresel ayakları ve işbirlikçileri ile dört koldan ülkemizi sarmış bulunmaktadırlar..

 

TC siyasal yapılanması iktidar muhalefeti ile siyonist-soykırımcı ajan-kriptoların kontrol ettiği vatandaşı 200 yıldır derinden soykırıma tabi tutan bir rejim.. Bu rejmi tarihten silecek antisiyonist bir siyasal akım çıkmadıkça ve bu konuda russian halklarla açık ittifaka-stratejik ittifak ve işbirliğine  geçilmedikçe ((örneğin komedyen siyonist zelensky teröristi nato ile Ukrayna-Russian halklara soykırım oyunları dayatırken..  tc milli bir yapı olsaydı direkt rusyanın yanıda yer alır ve natodan hemen çıkar siyon terör israilin tüm ayaklarını ülkemizden keserdi)) ..  bu rejim varoldukça  ato-put heykelleriyle, anır-ahır kabirlerle, başörtülerle dizayn edilmeye devam edileceğiz.. Ve TC varoldukça hiçkimsenin asla valsa geleceği olmayacaktır.. Çünkü TC nin kurulum amacı Anadolu ve Mezopotamyayı siyonist israile teslim etme, büyük israil porjesini hayta geçirmekten başka bir şey değildir. 

 

Bir siyasal akım çıkmalı nato-terörist israil tüm aykaları ile ülkemizden söküp atmalı, uyduruk tc nin yıkılarak yerine atotırk-atokırt vb. komedilerin olmadığı filistinden Afganistan tüm halkları kapsayan andolu birleşik devletlerinin kurulması gerekmektedir.  TC de bugerçeği dile getiren birtek siyasal akım varmıdır.. ? Bulamasınız çünkü hepsi siyonistlerin oyuncakları ve Truva atları..

 

Basından yeni valiler kararnameiler..

 

Afyonkarahisar Valisi olan Kübra Güran Yiğitbaşı, ilk başörtülü vali oldu

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirildi. Afyonkarahisar valisi olarak atanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı ise ilk başörtülü vali olarak tarihe geçti.

 

Dün gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi yayımlandı. Resmi Gazete'de yer alan kararname ile 10 ilin valisi görevden alındı, 20 ilin valisi değişti. Görevden alınan 9 vali, Vali Mülkiye Başmüfettişliği'ne, 1 vali ise Teftiş Kurulu Başkanı görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı.

 

TARİHE GEÇTİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı ise Afyonkarahisar Valiliği'ne atandı. Yiğitbaşı, Türkiye'nin ilk başörtülü valisi oldu.

 

Afyonkarahisar Valisi olan Kübra Güran Yiğitbaşı, ilk başörtülü vali oldu. Kübra Güran Yiğitbaşı

 

KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI KİMDİR?

1979 Ankara doğumlu olan Yiğitbaşı, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nde bitirdikten sonra, İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Bölümü'nde "Baba Yoksunluğunun Çocuk Üzerindeki Etkisi" üzerine çalışma yaptı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde, "İkna Edici İletişim Sürecinde Siyasal Mesaj Tasarımı" adlı teziyle doktorasını tamamladı.

 

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde araştırma görevlisi ve Dr. öğretim üyesi olarak görev yaptı. Lisans ve yüksek lisans düzeyinde; Araştırmacı Gazetecilik, Medya ve Sivil Toplum, Çocuk Yayıncılığı, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, İletişim Etiği, Medya ve Çocuk gibi dersler verdi. Üniversite bünyesinde Dekan Yardımcılığı, Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyeliği, Anabilim Dalı Başkanlığı, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü gibi idari görevlerde bulundu. 15 Temmuz darbe girişimine karşı mücadelede kadınların rolünü konu alan "Kalplerin Direnişi" adlı belgeseli Boğaziçi Film Festivali'nde gösterildi, TRT belgeselde yayınlandı.

 

Çocuk Yayınları ve Dışa Açılım adlı kitabın yazarı olan Yiğitbaşı, 2019 yılında Basın İlan Kurumu Genel Kurul temsilcisi olarak atandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak görevini sürdüren evli ve 3 çocuk annesi Kübra Güran Yiğitbaşı, Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Afyon Karahisar Valisi olarak atandı.

 

GÖREVDEN ALINAN VALİLER

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

 

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu

 

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık

 

Uşak Valisi Funda Kocabıyık

 

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın

 

Bartın Valisi Sinan Güner

 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu

 

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez

 

Bolu Valisi Ahmet Ümit

 

Kırşehir Valisi İbrahim Akın

 

GÖREV YERİ DEĞİŞEN VALİLER

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Batman Valiliği'ne

 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır Valiliği'ne

 

Malatya Valisi Aydın Baruş, Isparta Valiliği'ne

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Valiliği'ne

 

Batman Valisi Hulusi Şahin, Malatya Valiliği'ne

 

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği'ne

 

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Valiliği'ne

 

Sivas Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Valiliği'ne

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Şırnak Valiliği'ne

 

Tokat Valisi Ozan Balcı Van Valiliği'ne getirildi.

 

YENİ VALİ OLAN İSİMLER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı Afyonkarahisar Valiliği'ne

 

İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Nurtaç Arslan Bartın Valiliği'ne

 

Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili Erkan Kılıç Bolu Valiliği'ne

 

İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık Edirne Valiliği'ne

 

Mülkiye Müffettişi Tuncay Akkoyun Karaman Valiliği'ne

 

Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara Kırşehir Valiliği'ne

 

Mülkiye Başmüfettişi Birol Ekici Kırklareli Valiliği'ne

 

Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç Niğde Valiliği'ne

 

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu Tokat Valiliği'ne

 

Teftiş Kurulu Başkanı Turan Ergün ise Uşak Valiliği'ne atandı.

ETİKETLER : Başörtülü vali ve bu TC rejmi şeytana pabucunu ters giydiren cinsten bir rejim..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA