NEBİOĞLU İŞ DÜNYASI BİRBİRİYLE BULUŞUYOR..YAZILIMCI ZİYAOĞLU BEKARLIĞA VEDA EDİYOR,

NEBİOĞLU İŞ DÜNYASI BİRBİRİYLE BULUŞUYOR..YAZILIMCI ZİYAOĞLU BEKARLIĞA VEDA EDİYOR,
Bu haber 2022-05-05 19:51:55 eklenmiş ve 3759 kez görüntülenmiştir.

 

BUGÜN  NEBİOĞLU İŞ DÜNYASI DERNEKLERİNE YER ALMAK İÇİN NEBİ OĞLU DÖNERDE, GENÇ YAZILIMCI ZİYAOĞLU İSE  SABANCILAR ÖĞTRETMEN EVİNDE BEKARLIĞA VEDA EDİYOR..

 

Nisan Ayında İş Dünyamızın önde gelen Temsilcilerinden Volkan Kaya öncülüğünde Xımıliler Derneklerine yer alırken, bu Pazar günü de Nebioğlu İş Dünyası Ataşehirde Nebioğlu Dönerde aynı amaçla birbiri ile buluşuyor.. 

 

Ülkemizin sayılı yazılımcılarından, genç yazılım uzmanı, bilgisayar mühendisi Aykut Ziyaoğlu bu Pazar günü bekarlığa veda ediyor..

 

Bölgemizin Önde gelen Kanaat Önderlerinden Rahmetli Zeki Delinin Yeğeni, Sivil Toplum ve STK alanında ki duyarlılığı ile öne Çıkan Binali Ziyaoğlu’nun oğlu Aykut Ziyaoğlu bu hafta sonu bekarlığa veda ediyor..

 

Hayatını Karadenizin Başkenti Trabzon’un önde gelen ailelerinden Türkmen Ailesinin Kızları Dr. Ülkü Türkmenle birleştirecek olan genç Yazılım Mühendisimiz Aykut Ziyaoğullarının düğünleri Bugün (08-05-2022 -Pazar) saat 13.00  - 17.00 saatleri arasında  Beykoz-Küçüksu Öğretmenler evinde icra edilecek.. 

 

Bu değerli iki gencimiz adına kısa bir açıklama yapan genç Yazılımcının babası Binali Ziyaoğulları (Deli), İstanbul metropolünde herkese ulaşmak zor, bu anlamda medya ve sosyal medya aracılığı ile tüm tanıdık akraba herkesi selamlıyor, saygı-sevgilerimizi sunuyoruz.   İş-siyaset STK’larımızın mümtaz temsilcilerini düğünümüze bekleriz.  Katılmaları bizim için onurdur dediler..

 

DÜĞÜN DAVETİYELERİ AYRINTILAR İÇİN


TIKLAYINIZ..

 

 

ABDULKERİM SİT’İN DÜĞÜNÜ SALON ARMONİDE..

 

Önümüzde ki hafta ise Turizm Hizmet Sektöründen tanıdığımız Burhan Sitin Oğlu Abdülkerim Sit’in düğünü var. Düğün 10 Mayıs 2022 alı Günü Tarabyaüstü (Hacıosman )Salon Armonide saat 19.00 – 23.00 saatleri arasında. Geke Burhan bu mutlu günlerinde hemşeri camiamız davetlimizdir. Sizleri bu mutlu günümüzde aramızda görmek bizleri onurlandırır dediler..

 

 Etkinliklerin ardından haberler detayları ile yayınlanacaktır.. 

 

ETİKETLER : Ülkemizin sayılı yazılımcılarından genç yazılım uzmanı bilgisayar mühendisi Aykut Ziyaoğlu bu Pazar günü bekarlığa veda ediyor..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA