BEYKOZ’DA İTHAL BAŞKAN İSYANI..

Beykozda belediye başkanı Murat Aydına karşı tepki hergeçen gün büyümektedir..
Bu haber 2022-05-05 08:01:25 eklenmiş ve 5165 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ’DA İTHAL BAŞKAN İSYANI..

 

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın göreve başladığından bu güne Beykoz halkını her geçen gün kamçıladığını zulüm çektirdiğini, Beykozluların Beykozdan sürüldüğünü.. Beykoz’da her geçen gün yeşil alanların yok edildiğini, Beykoz’un betonlaştırdığını ifade ettiler..

 

 Beykoz’u Beykoz yapan yeşil alanları ve Doğası olduğunu ifade eden Beykoz Halkı, dışarıdan gelen belediye başkanı Beykoz’un doğasını, doğal yapısını yok ediyor, Beykoz’u betonlaştırıyor.. Beykoz halkı toplu konut ve imar oyunları ile evleri, arsaları, arazileri halkın elinden alınmaktadır..

 

Bununla da yetinmiyor.. 80’lı yıllardan beri büyük sermayenin (Beykozu Beykozlulardan temizleme projesini olduğu gibi devam ettiriyorlar..). Beykozu boşaltma, Sermaye için dikensiz gül bahçesi yapma projesi bütün hatlarıyla işliyor..

 

Örneğin Karadenizli, Doğulu binlerce çocuk Beykoz’lu olmalarına Beykoz’da doğmalarına karşın Başka bir şehirde doğmuş gibi işlem yapılmakta.. Bu derin saldırı biçimi sadece Beykoz’un değil ülke geneli ülkemizin nasıl derin bir işgal altında olduğunun da en somut örneklerinden biri.. Yani Anadolu çocuğunu, Mezopotamya medeniyetinin Çocuğunu, bu ülkenin gerçek sahiplerini bürokratik işlem ve oyunlarla ters yüz ediyorlar.. Ülkemizin 100 yıldır kaymağını ajan-siyonist-kripto nüfus  yediği gibi.. Bu nüfus içerdeki ayakları, dışarıdaki ayakları ağababaları ile 100 yıldır vatandaşı direkt her alanda soykırıma uğratıyorlar. Örneğin siyonist israilden siyonist bir yahudi kendini  urfa Mardin İstanbul.. dilediği bir yerde doğurtabiliyor, en iyi vakıf evlerine arazisine konabiliyor, siyon-ajan nufus bakanlıklar basta olmak üzere, yerel yönetimlerde kilit tüm noktalar ellerinde milletin vergilerini iç etmede vatandaşı düşürme vatandaşın hayatı herşeyine konmada en iyi müslüman, tarikat ehli, en iyi kurd-turk kılığıyla çökmede ve vatandaşı çökertmede uzmanlaşmışlardır.. Çünkü abd-terörist israil ve İngiliz siyon-soylkırmcı katil patronlarının sömürgesi olan TC sömürge sistemi bu temel üzerine yani Anadolu-Mezopotamia halklarını yok etme bu topraklarıda terörist israile peşkeş çekme üzerine kurulmuştur. Bundan dolayı bütün dünya halkları put ve totemleri anır-ahır kabirleri yıkarken.. TC de iktidar ve muhalefet bunları kutsamaya kemaliizmle-kürtçülükle-türkçülükle-ırkçılıkla bir yüzyılımızı daha yok etmek için kıyasıya bir savaş veriyor. 80-90 milyon siyasi kültürel ekonomik bir soykırım kıskacında tutuluyor..

 

MHP-HDP vs kürtçü-türkçü zihniyetlerin hakim olduğu bölgelerde ise içki-fuhuş-kumar, pavyon kültürü ile vatandaş yok edilip her şeyine evine, arazisine.. hayatına el konuluyor. Bir diğer dehşet iddia ise Ak Partideki kripto ajan yapının ak parti tabanının bel kemiğini oluşturan liyakat-ehliyet sahibi ak parti üyesini çaktırmadan düşürüp etkisizleştirdiği.. Sistem karşıtı yapıyı yok ederek yerine kripto ajan yapıyı boca edildiği.. 

 

Özetle siyon-kripto-ajan nüfus yüzyıldır ülkemizle dilediği gibi oynuyor.. Bu oynamanın en yoğun hisedildiği yerlerden bir Beykoz. Çünkü Beykoz ırkçı olmayan, tc sisteminin, tc rejminin  zehirli ırk-dil-din-mezhep gazlarını yemeyen milliyetçi-devrimci, imanlı-inançlı vatanperver bir nüfusa sahip.. Beykozun bu Anadolu-Mezopotamya dokusu kültüründen dolayı Beykozlularda 100 yıldır TC rejminin hedefinde..

 

Beykoz halkı sistemin iktidarı muhalefeti ile siyasi partileri ile Beykozu Beykozlulardan izole etmek için şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle Beykozu sardıklarını.. Bunun en somut örneğinin ise toplu taşıma alanında ortaya çıktığını söylüyorlar.. Beykoz’a 80’lardan beri ne metro, ne metrobüs, nede toplu taşıma ile ilgili tek bir proje hayata geçirilmemektdir..

 

Akşam Saat 22’den sonra toplu taşıma aracı Beykozdan başka bir noktaya geçmeniz hemen yok gibidir.. Toplu taşıma aracı bulamasınız, olduğunuz yerde çakılır kalırsınız.. Ancak ticari taksi ile başka alanlara seyahat edersiniz.. Saat 22 lerden sonrada Üsküdardan da Beykoza gelmeye çalıştığınızda ise  geç saatlerde 1 araba ya var yada yoktur, ve sırt sırta koyun sürüsü gibi kendinizi evinize atarsanız şanslısınız demektir..

 

Çözüm TC nin yıkılıp Anadolu Birleşik Devletlerin kurulması, kripto-ajan nüfusun kontrole alınmasın ve yüzyıldır ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetelerin ekarte edilmesinde  yatmaktadır.. TC siyaseti, basını, STK yapılanması.. bütün ayakları ile bu gerçeği vatandaştan gizlemek ve vatandaşı düşürmede uzmanlaşmıştır.. Özetle vatandaş 100 yıldır ülkemizi derinden işgal eden çeteleri kavrayacak ve ekarte edecek bir bilince siyasal irade ve duruşa sahip olmadıkça vatandaş her alanda daha da kötü düşürülecektir..

 

Beykoz halkı tarafından istenmeyen Beykoz halkını bir ekmeğe muhtaç ettiğini seçimler yaklaşmasına az bir zaman kala günah çıkarır şekilde sözde bayramlaşma niyetiyle zerzevatçı köyüne gittiğini burada bazı açıklamalar yapınca tansiyonun yükseldiği ve başkan Murat Aydını köy halkı tarafından köyden kovduğu, tepki topladığı Sosyal medyada yer alan videolarda da görülmektedir..

 

Aydın Zerzevattan Kaçarken..  Video

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : Beykozda belediye başkanı Murat Aydına karşı tepki hergeçen gün büyümektedir..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA