KARS-ARADAHAN-IĞDIR-AĞRILILAR SARIYERDE BULUŞTU..

Sarıyer Ramazan Etkinliklerinde Yılın En Başarılı Organizasyonuna Hemşehrilerimiz İmza Attılar..
Bu haber 2022-05-01 10:01:37 eklenmiş ve 4112 kez görüntülenmiştir.

KARS-ARADAHAN-IĞDIR-AĞRILILAR SARIYERDE BULUŞTU..

 

Ramazan Ayı Boyunca Sarıyer Belediyesi Başkanlık Binasında düzenlenen iftar programlarının sonuncusunu Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı illeri birlikte gerçekleştirdiler. 

 

Sarıyer Ardahanlılar Derneği ve Sarıyer Belediyesi ile birlikte.. Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı Tanıtım gecesi; Bu illerimizin STK –Derneklerin ortaklaşa hayata geçirdikleri yılın en başarılı organizasyonlarından biri oldu. Sarıyer Ramazan Etkinliklerinde Yılın En Başarılı Organizasyonuna Hemşehrilerimiz İmza Attılar.. 

 

 İftar programına; İş-Siyaset-STK dünyasının yanı sıra Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı’lı hemşerilerimizden yoğun bir katılım oldu..

 

Etkinliğe Hocvan dernekler Federasyonu Başkanı Burhan Özer ve Yönetimi, Sarıyer Ardahanlılar Derneği Başkanı Ersin Özer ve Yönetimi, Ardahan Dernekler Federasyonu Yöneticileri, Kâğıthane Ardahanlılar Derneği Başkanı Atilla Değirmenci, Esenyurt Ardahanlılar Gençliği Platformu Başkanı Güven Yıldırım, Sanatçı Gülhan Yıldız, Raşitpaşa Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başka ı Süreyya Cinik, Qora derneği Başkanı İlter Koç ve YK üyeleri, Ağrı İl-ilçe köy dernek temsilcileri.. Esenyurt’tan Sancaktepe’ye İstanbulun her ilçesinden binleri aşan bir katılım oldu.. 

 

Etkinlikte, Hocvan Dernekler Federasyonu Folklor ekibi kesk-u soru zer renkleri Sarıyer’e taşıyıp folkloru ile büyülerken..

 

Federasyonunun Üyesi Qora (Bayramoğlu) Derneği ise bölgemizin doğal-organik ürünlerini.. Bal,Yağ, Kaşar, çeçil, Gravyer.. peynirleri, ürünleri etkinlik alanındaki standa taşıyarak bölge yiyecek-içecek kültürünü Sarıyer İstanbul’a taşıdılar..

 

Rekor bir katılımın olduğu iftar programında konuşan Sarıyer Belediyesi Bşk. Yrd. Hüseyin Coskun  STK’larla birlikte gerçekleştirdikleri bu etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ettiler..

 

İftar programına katılım sağlayan dernek başkan ve yöneticileri Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e sivil topluma yaptığı katkıları, sivil toplum örgütlerine karşı ortaya koyduğu duyarlılıktan dolayı kendine teşekkür ettiler. STK’lar İstanbul geneli sivil toplum alanına en duyarlı başkanlrdan biri Şükrü Genç bu anlamda yerel yönetimlerin STK’larla ilişkilerinde Sarıyer Belediyesi ülkemizin  örnek belediyelerinden biri görüşünü dile getirdiler..

 

İftar programının ardından Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde bölgemizin sanatçılarından Burhan Yıldırım, Murat zorba, Özkan Aras, Rıdvan çelenk, yerel sanatçıların konseri ile devam eden dolu-dolu, güzel bir programa imza attılar..

 

 

Sarıyer Serhatlılar tüm ayrıntılar, katılımcılar, kim ne dedi, kimler katıldı.. Doğu Medya TV farkıyla sizler için videoda da topladık.. 

 

SARIYER SERHATLILAR,  

 

VİDEO ve FOTOĞRAFLAR  

 

İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

Sarıyer’de Yılın En Başarılı İftar Programına Hemşerilerimiz İmza Attılar..

 

Sarıyer Ardahanlılar Derneği ve Sarıyer Belediyesi ile birlikte.. Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı Tanıtım gecesi; Bu illerimizin STK –Derneklerin ortaklaşa hayata geçirdikleri yılın en başarılı organizasyonlarından biri oldu.

 

RAMAZAN ayının son günü olması ve birçok kişinin tatil ve bayram ziyaretlerine çıkmış olmasına rağmen tıklım-tıklım dolu bir kalabalıkla geceyi tamamladılar.

 

Diğer yörelerin aksine program sonuna kadar salonun doluluğu YENI YOMETIMIN başarısı olarak dikkat çekti.

 

ÖZER  TEŞKKÜR  ETDİ..

 

SARIYERDE YILIN GECESİNE HEMŞERİLERİMİZİN İMZA ATTIĞINI BELİRTEN ÖZER, EMNEĞİ GEÇEN HERKESE, TÜM KATILIMCILARA TEŞKKÜR ETTİLER..

 

Sarıyer Ardahanlılar Derneği Başkanı Ersin Özer,  Geceye değer katan STK başkanları ve yönetimleri, muhtarlar, Siyasi parti temsilcileri de gecenin muhteşem olduğunu belirterek BIRLIK ve BERABERLIGI bu denli yansıtan ARDAHAN'LILARI tebrik ettiler. Bizde emeği geçen herkesi takdir, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dediler..

 

 

Belediye Başkanı ŞÜKRÜ GENÇ ve TÜM ekibine;

Sarıyer CHP ilçe başkanı Sevim Yalınkılıç ve ekibine

Sarıyer Bel. Başkan Yrd. Hüseyin Coşkun

Emeği geçen tüm değerli dostlara,

Hocvan Dernekler Federasyonu ((Hoc-Fed)) Başkanı Burhan Özer ve yönetimine, Hoc-Fed  folklor ekibine,

Bizleri arayarak bilgi veren ve tebrik eden;

Canlı Yayına katılması nedeniyle aramızda olamayan CHP ISTANBUL milletvekili Gökhan Gökan Zeybek  ve danışmanı Volkan Yıldız’a

İzmir’de programı olması nedeniyle aramızda olamayan CHP milletvekili ve hemşerimiz Gürsel Tekin e-

CHP Sarıyer Meclis üyesi ve hemşerimiz Mehmet Yıldız a

Ardahan Bayramoglu Köy Dernek Başkanı İlter Koç ve ekibine, Yalnızçam köy Dernek Başkanı Cebbar Yiğit  ve Yönetimine.. Ardahan Lehimliköyü derneğine, Nebioğlu Derneğine, Kağıthane Ardahan Dernek Başkanı ve yönetimine, Ardahan TEPESUYU Köyü Sos. Yrd. Der. Başkanı ve yönetimine, Reşitpaşa Dernek Başkanı ve hemserimiz Süreyya Cinik ve ekibine, Pınar mah. Muhtarı ve hemşerimiz AYHAN YILMAZ-a, Çayirbaşı muhtarı Faruk Özdemir - Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mikail Karahan

Komşularımızdan hemşerilerimizden ve Sarıyerlilerden desteğini hiç esirgemeyen Sarıyer Belediyesi Başşöförlük görevini yürüten İnanç Günindi kardeşime;

 

SARIYER Ardahan Dernek Başkan yardımcısı ve sponsorlarımızdan olan Sönmez Karadağ

Bayramoğlu Derneği bir önceki başkanı, Bayramoğlu Köyü Derneği Kurucu Başkanı ve Hoc-Fed  Yöneticisi Derviş Aslan’a

Değerli hocamız ve yol göstericimiz Fezair Koç

Her zaman yanımızda olan önceki dönem Sarıyer Ardahan Dernek Başkanı Orhan Topcu

Değerli yönetimlerimiz herdaim yan yana ve karşılıksız bütünlük içerisinde olan diğer yönetim ekibimize;

Dağıstan Arafat, Erkan Mavzer,  Alper Koç,  Aytaç Şentürk, Ercan Koç,  Gökmen Yıldız,  Şahan Öğün,  Selvi Zengin Gezer..

Bölgemizin Profesyonel STK Yayını Doğu medya Temsilcilerine..

Rahatsızlığı nedeni ile aramızda olamayan ancak desteğini esirgemeyen değerli büyüyüm Yavuz Yiğit kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor.

 

KARS – ARDAHAN – IĞDIR – AĞRI KARS – ARDAHAN – IĞDIR – AĞRI DERNEK GECESİ PROGRAM AKIŞI

 

YER: BOĞAZİÇİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

TARİH: 30 NİSAN CUMATESİ

PROVA SAATİ: 18.00

İFTAR SAATİ: 19.57

PROGRAM SAATİ: 21.00

 

PROGRAM AKIŞI

SUNUCU  - NİHAN SABAZ

AÇILIŞ KONUŞMALARI

SARIYER BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ GENÇ

SAHNE AKIŞI ÇIKIŞ SIRALAMASI

1. MURAT ZORBA

2. ÖZKAN ARAS

3. BURHAN YILDIRIM

4. RIDVAN ÇELENK

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN SANATÇILARLA VE DERNEK BAŞKANLARI İLE BİRLİKTE ORTAK BİR TÜRKÜ SESLENDİRMESİ

ÇİÇEK VE SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİMİ - KAPANIŞ

SARIYERDE YILIN GECESİNE İMZA ATAN HEMŞERİLERİMİZ YUKARDAKİ PROGRAM AKIŞI İLE BAŞTAN SONA BAŞARILI BİR PROGRAMA İMZA ATTILAR.. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : KARS-ARADAHAN-IĞDIR-AĞRILILAR SARIYERDE BULUŞTU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA