BEYKOZ BELEDİYESİNDEN MUHALEFETE DEMİR BARİYERLİ YASAK..

BEYKOZ BELEDİYESİNDEN İP İFTARINA DEMİR BARİYERLİ YASAK..
Bu haber 2022-04-30 08:30:23 eklenmiş ve 11601 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ BELEDİYESİNDEN MUHALEFETE,  İP İFTARINA DEMİR BARİYERLİ  YASAK..

 

Beykoz Belediyesi israf , gösteris, yeni kurtarici algılarını..  engellemek için etkinlik alanını demir bariyerlerle kapattı..

 

Beykoz Belediyesi halka açık olan, festivaller, konserler ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı alanı İP iftarına kapatarak;  büyük bir israf, gösteris ve kurtarici ip algisinin  önüne demir bariyer çekti..

 

Muhalefet partilerinden İP bu alanda bir iftar programı yapmak isteyince şekil a da goruldugu gibi alan geçen Perşembeden itibaren  demir bariyerlerle kapatıldı..  Ti Ci rejminin mümtaz demokrasiciyi örneklerinden guzel bir ornek sergilendi..

 

Beykoz halkının ekseriyası kararı doğru  bulurken.. Zaten Akcilar vatandasa çay-çorba-yemek.. veriyorlar, muhalefete gerek yok.. Çünkü boşuna israf oluyor, bu yönlü  kararlarla  israf önlenmiş oluyor.. Doğru ve yerinde bir karar diyerek.. Bir başka semtten semtimize başkan olarak gelen Bld. Başkanımızın israf ve gösterişleri önlemedeki  çözüm gücüne hayran kaldıklarını, israf –algi ve gösterişin önüne gectiginden dolayı Geke Muradın Bld baskaninin en azindan bir plaketle ödüllendirilmesi gerektigini  ifade ettiler..  

Kurdi STK’lar israf ve algiyi kırmada devrim eliğinde olan bu yönlü çözümler  nedeniyle  alınan bu kararla Geke Murada 10 üzerinden 8,5 puan verdiler..

ETİKETLER : BEYKOZ BELEDİYESİNDEN İP İFTARINA DEMİR BARİYERLİ YASAK..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA