APE HUSEN, APE HAKKİ VEFAT EDEN HEMSERİLERİMİZİ BİNLER UĞURLADI..

APE HUSEN, APE HAKKİ VEFAT EDEN HEMSERİLERİMİZİ BİNLER UĞURLADI..
Bu haber 2022-04-29 20:17:45 eklenmiş ve 7954 kez görüntülenmiştir.

 

APE HUSEN,  APE HAKKİ  VEFAT EDEN HEMSERİLERİMİZİ BİNLER UĞURLADILAR..

 

APE HUSEN,  Hakkı Tahiroğlu, Halit Morkoç, Türkan Aktürk, Muhlis Yıldız, Cengiz Kaşka.. Yakın bir zamanda  Vefat eden onlarca hemşerilerimizi binlerce hemserimiz hep birlikte hakka uğurladılar..

 

Ape Huseni, Hussain Yusufogulları’nı bugün Soğuksu Bilali Habeş Camiinde Öğle Namazını Mütaakiben Anadolu Kavağı Mezarlığına son yolculuğuna uğurlanırken..

 

Xeskardan Xeskarın yüzyıllık Çınarı, kanaat önderi Hakkı Tahiroğlu, Kahraman Delinin eşi Hanig (Anik )  Deli, Pangisden Geçen Ay değerli başkanımız Reis çelik ve bu hafta da Hassi Nene hakka yürüyen hemşerilerimiz oldular..Dağcı –Tikoş Köyü sakinlerinden Halit Morkoç ve Murka (Binbaşar)  köyünden  HACI SELAHATTİN AKTÜRK'ÜN EŞI TÜRKAN AKTÜRK Esenyurtta son yolculuklarına uğurlandılar..

 

STK’larımız , Koyun Otlatırken TC rejminin askerlerinin  havan topu mermileri ile katlettikleri Ceylanıda anarak sana da iyi bayaramlar Ceylan.. Seni unutmadık, asla unutmayacağız dediler..

 

 

HAKKI Tahiroğlu ve Diğer Hemserilerimiz

foto galeri.. 

 

 

Vefat eden hemserilerimizi, iş-STK siyaset dünyası, akraba komsu ve tenıdıklarıyla binler birlikte uğurladılar..

 

Ape Husen (Hüseyin Yusufoğulları) Hocvan Bebereg-Sıxırpetliydi. Binlerce hemserimiz gibi hayat koşulları kendisini İstanbul metropolüne sürüklemişti. Bir inşaat ustasıydı. Yurt içi-dışı birçok firmada çalıştı. Yarım yüzyılı biraz aşan kısa ömründe TC rejminin dayattığı yoksulluk –yolsuzluk –fakirlik çemberine inat onlarca çocuk ve torun yetiştirdi.  Orta sınıf, alt sınıftan kendi sınıfından bir vatandaşın inşaat işini yaptığında para tanrısını hiç takmazdı, ücreti sizin insafınıza kalmıştı.. Tanıdık konu-komşu herkesin işini yapardı. Gittiği heryerde Pala geldi diye tebessümle karşılanırdı. Uzun bir süre kanser illeti ile savaştı..

 

Hakka yürürken hemşerilerimiz başta olmak üzere binlerce insan bir lideri uğurlarcasına bu örnek ve güzel insanın cenaze törenine katıldılar. Hep birlikte dualarla son yolculuğuna uğurladılar..  Evinin önünde helalik alırken yine yüzlerce insan onu karşıladı.  Ape Husenin şahsında şu gerçeği birkez daha gördük ki,  toplum ahlaklı namuslu güzel bir insanı her halükarda bağrına basıyor. Hak ettiği değeri veriyor.. Varlıklı-yoksul, yada önemli bir konumda olması değil güzel bir insan olmanın toplumun temel değeri olduğunu Ape Huseni ve güzel birçok hemşerimizi hakka uğurlarken net görüyoruz..

 

Doğu Medya ve STK’larımız adına yakın zamanda vefat eden bütün hemşerilerimize Allahtan rahmet, aile-akraba ve yakınlarına başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz..

 

CENAZELER APE HUSEN FOTO GALERİ..

 

 

ETİKETLER : APE HUSENİ ve VEFAT EDEN HEMSERİLERİMİZİ BİNLER UĞURLADI..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA