İŞ-STK-SİYASET DÜNYASI BİRBİRİNDEN GÜZEL İFTAR PROGRAMLARINA İMZA ATTILAR..

Mavzer Ailesi Sultanbeyli’de, Sıxırpet –Beberegliler Sancaktepede, Panigliler Sarıgazi-Gaziosmanpaşa’da, Beykoz HDP Şehri Dilmunda, Haciali Derneği Dernek Merkezlerinde, Xeskar Derneği Esenyurtta Beykoz Yeni Mahallede Muhlis Yıldızın 7’si icra edildi..
Bu haber 2022-04-25 12:19:16 eklenmiş ve 5012 kez görüntülenmiştir.

 

İŞ-STK-SİYASET DÜNYASI BİRBİRİNDEN GÜZEL İFTAR PROGRAMLARINA İMZA ATTILAR..  

 

Mübarek Ramazan Ayında İstanbul geneli hergün bölge iş-stk-siyaset dünyasından onlarca birbirinden güzel iftar etkinliklere imza atılıyor.  Bu hafta sonu da iş-siyaset-stk dünyamızdan peşpeşe birçok etkinliğe imza atıldı..

 

Mavzer Ailesi Sultanbeyli’de,  Sıxırpet –Beberegliler Sancaktepede, Panigliler Sarıgazi-Gaziosmanpaşa’da, Beykoz HDP  Şehri Dilmunda, Haciali  Derneği Dernek Merkezlerinde, Xeskar Derneği Esenyurtta Beykoz Yeni Mahallede Muhlis Yıldızın 7’si icra edildi..

 

Doğu medya hemşeri camiamızın düzenlediği iftar, mevlit programlarını takip ederek sizler için bir araya getirdik.. İftar-mevlit programlarından öne çıkanlar..

 

 

ÖZCAN MAVZERİ ANMA İFTARINDA YOĞUN BR KATILIM OLDU..

 

Sancaktepe-Sultanbeyli’de geçen yıl vefat eden iş adamı Özcan Mavzerin vefatının 1.  Yılı dolayısıyla mevlit ve iftar programı Sultanbeyli Gölet’te bulunan ikametgâhlarında icra edildi.  Mavzerin iftar ve mevlit programına Nebioğlu Derneği Başkan ve yönetimi başta olmak üzere iş-stk-siyaset dünyasından yoğun bir katılım oldu. Rahmetli Özcan Mavzerin Oğlu Soner Mavzer başta olmak üzere Nurettin, Fahrettin, Özkan Mavzer kardeşler..  Aile bireyleri iftar programına katılanları en iyi şekilde ağırlamak için canla başla çalıştılar.. İftar programından öncede Nebioğlu Köyü Derneği Rahmetli Özcan Mavzerin kabrini ziyaret edip dua okudular..

 

SIXIRPET –BEBEREGLİLER İST. AND. YAKASINDA DA ÜYELERİNİ BİRBİRİYLE BULUŞTURDULAR..

 

Sıxırpet-Bebereg Derneği Esenyurt, Eyüp’te verdikleri iftarlarının ardından  bu sefer de İstanbul Anadolu yakasında  Sancaktepe  Göle Gedik Köyü Derneğinde İftar yemeği verip üyelerini birbiriyle buluşturdular..

İftara saatler kala derneğin yönetiminde yer alan iş adamı YFP Film platoları sahibi Ercan Yıldız ve Bülent Avşar hazırlıklara başladılar. Buradaki iftara bir taraftan yoğun bir katılım olurken,  derneğin üyeleri mübarek ramazan ayı nedeniyle kendilerini bir araya getiren başkan Fuat Yıldız ve yönetimine şükranlarını sundular. Aynı şekilde yönetimde yoğun bir şekilde iftara katılan hemşerilerimize, Ramazan Ayı Boyunca verdikleri iftar yemeklerinde yemek hizmeti veren Haci  Şerif Öztürkün işlettiği Mimoza Catering, Mimoza Mutfak  firmasına da teşekkür ettiler..

Derneğin Sancaktepe Göle Laos Derneğinde ki İftarına Avşar Vinç Firmasından Güntay Avşar, Avşarbey Kasa’dan Bülent Avşar, Hakan Kasa’dan Hakan Avşar, YFP’den Ercan Yıldız sponsor oldular..

SIXIRPET-BEBEREG YÖNETİMİ GÖLE  LAOSLULARA  BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ..

Başkan Fuat Yıldız ve yönetimi Göle Gediklilerin Sancaktepe’de böyle güzel bir dernek merkezlerinin olması bizi gururlandırırken, derneklerini hizmetimize verdikleri için derneğin başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz, başkan ve yönetimi bir cenaze için bölgedeler,  vefat eden hemşerimize Allahtan Rahmet,  bütün Laos’lulara başsağlığı ve sabrı cemil diliyoruz dediler..

 

 

HACİALİ DERNEĞİ SULTANBEYLİ DERNEK MERKEZLERİNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ..

 

Başkanlığını Yaşar Gökdemirin yaptığı Hacıali Köyü Derneği Sultanbetylide bulunan dernek merkezlerinde iftar programı düzenlediler.  Hacıali Derneğinin iftar programına Tikkoş Derneğ başta olmak üzere birçok stk başkan yönetimi de icabet etdiler..

 

PANİG DERNEĞİ İFTAR REKORU KIRIYOR..

 

Panig  Derneği ise Beykoz-Esenyurt  ardından 3. İftarını Küçükköy - Sultangazi-Gaziosmanpaşa daki üyelerine yönelik verdi.. Bir sonraki iftarını ise Sancaktepe –Samandıra da verecek..

 

XESKAR DERNEĞİ TARİHİ HANZADE LOKANTASINDA İFTAR VERDİ..

 

Xeskar derneği başkanlığına geldiğinden beri başkan Erkan Deli ve yönetimi birbirinden güzel etkinliklere imza atmaya başladı.

Xeskar Derneği bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte en ön sıralarda yer aldığı gibi, STK alanına da önemli bir ivme katmaya başladı..

Başkan Erkan Deli ve yönetimi Esenyurt Merkezde bulunan hemşerimiz Ercan Gökçe’nin işlettiği Tarihi Hanzade lokantasında üyelerine yönelik iftar programı verdi..

İftar programının ardından Xeskarlılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler..

 

MUHLİS YILDIZ 7’SİNDE ANILDI..

 

Geçen hafta vefat eden iş adamlarımızdan Erdal Yıldızın babası Muhlis Yıldız içinde Beykoz Yeni mahalledeki ikametgahlarında 7’si okutuldu, merhum için   iftar programı düzenlendi.. Hemşerilerimizden yoğun bir katılım oldu.

 

 

BEYKOZ HDP ŞEHRİ DİLMUNDA İFTAR YEMEĞİ VERDİ..

 

HDP Beykoz İlçe Teşkilatı iş adamı Ramazan Yıldızın sponsorluğunda Şehri-Dilmunda iftar programı verdiler. İftar programına HDP İl eşbaşkanı Ferhat Encü 1.Bölge eş sözcüsü Mesut Heval il yönetiminden Hüsnü Alkan Erşan Üsküdar eşbaşkanı Seyfettin Ataşehir'de Ahmet Karaevli,  Beykoz ilçe eş başkanları İzzettin Yaman Elif Nefise Aksoy, Beykoz ilçe YK üyeleri başta olmak üzere, parti üyelerinin yanı sıra Beykoz HDP YK  da yer alan Zeki Avşar, Naim Ateş gibi Ardahanlı hemşerilerimiz iftar programının en güzel şekilde geçmesi için canla başla çalışırlarken.. Beykoz Ardahanlı hemşerilerimzden de  da iftara yoğun bir katılım oldu.

 

 

DERNEK-PARTİ İFTAR HABER FOTO GALERİ-1

 

DERNEK -PARTİ İFTAR HABER FOTO GALERİ -2

 

 

İFTAR PROGRAMLARINA KATILAN KURDİ STK’LAR ÖNEMLİ BELİRLEMELERDE BULUNDULAR..

 

İstanbul geneli İftar programlarına katılım gösteren Kurdi STK’lar, insanlığın siyasi-ekonomik-kültürel anlamda kıyameti yaşadığı, insanlığn büyük buhranlarla karşı karşıya olduğunu, siyonist-soykırımcı vahşi kapitalizmin terörist NATO gibi örgütleriyle nasıl kurdistanı ve mezopotamyayı parçaladıysa şimdide devasa Rusya Coğrafyası başta olmak üzere dünyayı sardığı, nasıl kurdistan ve Mezopotamyayı parçaldıysalar şu anda aynı şekilde Rusyayı sardıkları, yemeye-yutmaya çalıştıkları.. insanlığı birbütün olarak yutmaya çalıştığı bir zaman diliminde dini, kültürel vesile ile bir araya gelmeleri bu yönlü gerçekleri halklara taşımayı önemli buluyoruz. Bu anlamda  dini-kültürel etkinliklere avdet ederken..İnsanlık vahşi kapital sonrası döneme hazırlanıyor.. Kürtler özelinde insanlığın tersyüz gidişatına, vahşi kapitalizmin covid-19 la başlayan insan soyunu sıfırlamaya yönelik yıkıcı projelerini dünya insanlığına nasıl taşırız,  nasıl çözüm çareler üretiriz  sorunu sadece biz Kurdlerin değil tüm dünya insanlığının sorunudur dediler.. 

 

Kurdi STK’lar Kurdler açısından en önemli sorunun Ortadoğu-Mezopotamya başta olmak üzere  dünya geneli Kurdler arası birlik sorunu olduğunu.. Kurdler adına ortaya çıkan legal-ilegal dinli-dinsiz terör lejyonlarının , parti ve örgütlerin Kurd kılığına bürünmüş kripto ajanlar tarafından işgali dünya geneli Kurdlerin birlik oluşturmalarına büyük bir darbe vurmaktadırlar..  Bu anlamda biz Kurdlerin dünya geneli en önemli sorunu Kurdlerin kripto ajanlarla derin işgali sorunudur..

 

Kurdi STK’lar,  dünya insanlığı da Kurdlere yönelik yüzyıllardır süren derin siyonist-kapitalist soykırım işgal imha oyunları durdurulamazsa dünyanın da bir geleceğinin olmadığını Rusya’nın sarılmasıyla net bir şekilde görmeye ve anlamaya başladıklarını da ifade ettiler.. Ruslar ve Kurdler birlikte hareket etmelerinin hayati önemde olduğunu,  dünya geneli oynanan derin siyonist-kapitalist oyunların durdurulması içinde bütün dünya halklarını ortak iradesinin şart olduğunu ..  Gezegenimizin hergeçen gün kötüye gittiğini..

 

Günümüzde ABD-Terörist İsrail-TC gibi uydu uyduruk devletlerle, Kurdler adına ortaya çıkan dinli-dinsiz terör lejyonları kimi dost, kimi düşman postu ile Kurdleri, Kurd gençlerini tereyağından çeker gibi imha etmeye devam etmektedirler. Bu imhayı durdurmanın yolu Dünya geneli Kurdleri temsil eden bir üst birlik oluşturup Kurdlere-Kurdistana yönelik soykırım oyunlarını hem dünya kamuoyuna taşımalı,  hemde durdurmalıyız dediler.. 

ETİKETLER : İŞ-STK-SİYASET DÜNYASI BİRBİRİNDEN GÜZEL İFTAR PROGRAMLARINA İMZA ATTILAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA