IĞDIR’DAN BİR PORTRE: VOLKAN DEMİREL

Genç yaşta böyle bir ağır travmayı atlatmak elbette kolay değildi ama o Abdullah ağanın torunu İsmail Bey’in oğluydu
Bu haber 2022-04-25 09:40:23 eklenmiş ve 5268 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

Iğdır'ın önde gelen şahsiyetlerinden rahmetli Hacı İsmail Demirel’in 2019’daki ani vefatı Iğdır’ı acıya boğmuştu. İş adamı, kanaat önderi merhumun erken yaşta kalp krizinden yaşama veda etmesi aileye derin acılarla karşı karşıya bıraktı.


Bir nevi babasının makam şoförü gibi hep yanında olan oğlu iş insanı Volkan Demirel, 40 dakika bile sürmeyen kısa bir sürede dağ gibi babasını yitirerek tarifsiz acılarla baş başa kalmıştı. Yaşadığı manevi sorunlar yüzünden yaklaşık bir buçuk yıl iş yerlerini açamamıştı. Kolay değildi elbet, yaşanan manevi sorunlar doğal olarak maddiyata da yansımıştı.


Bu durum “iflas etti, battı.” gibi rivayetlere bile yansımadı değil. Ancak bir irade, inanç ve azim örneği gösteren genç Volkan, o babanın oğluydu. Acısını yüreğinde tuttuğu hüznü ile bir süre sonra toparlanarak iş hayatına geri döndü. Rahmetli babasının geride bıraktığı serveti tekrar ticarete dönüştürerek petrol istasyonunu yeniden faaliyete geçirdi, Massey Ferguson traktör bayiini alarak ticari hayatına yeniden giriş yaptığı görülüyor.


Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Önemli olan kimselere ihtiyaç duymadan ayağa kalkabilmektir. Volkan Bey’in de öyle yaptığı görülüyor. Yaşadığı acılardan dolayı geçirdiği manevi sıkıntılar yüzünden ara verdiği işlerinden oluşan borçlarını ödeyerek yoluna devam ediyor. Hatta zaman oldu kendisini tankerini sürerken gördü bu şehir. Kendi ekmeğinin kazancı ve işinin başındaydı.


Bir insan için azim ve irade her şeyin üstesinden gelmeye yeter. Gün geldi belki de bir sigara parası dahi bulamıştır. Ama kimseden bir şey isteğini duymadık. 


Genç yaşta böyle bir ağır travmayı atlatmak elbette kolay değildi ama o Abdullah ağanın torunu İsmail Bey’in oğluydu. Rahmetli babası nasıl genç yaşta köy muhtarı iken aileyi şehre getirip kentin kayda değer iş insanlarını ve siyasi kişiliklerini yaratıysa o da aynı şekilde ekonomik krizin içinde çıkmayı başaranlardan oldu.


Merhum babası gibi Beyefendiliği ve nezaketi ile öne çıkan Volkan Demirel’i acısı yüreğinde işinin başında halkının arasında görmek son derce sevindirici. Babası İsmail Bey’e Allah’tan rahmet,  Kendisine başarılar diliyoruz. İyi ki varsınız güzel insanlar...



ETİKETLER :
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA