İS-STK-SİYASET DÜNYASINDAN İFTARLAR..

Özcan Mavzer için Sultanbeyli’de, Sıxırpet –Beberegliler Sancaktepe’de, Beykoz HDP ise Beykoz’da Şehri Dilmun’da iftar programı veriyorlar..
Bu haber 2022-04-22 09:27:08 eklenmiş ve 5452 kez görüntülenmiştir.

 

İS-STK-SİYASET DÜNYASINDAN İFTARLAR..

 

Bölge iş-STK-siyaset dünyasından peşpeşe iftarlar veriliyor. Bu hafta sonu Pazar Günü Özcan Mavzer için Sultanbeyli’de iftar programı düzenlenirken, Sıxırpet –Beberegliler Sancaktepe’de, Beykoz HDP ise Beykoz’da Şehri Dilmun’da iftar programı veriyorlar..

 

ÖZCAN MAVZER VEFATININ 1. YILINDA ANILIYOR..

 

Bölgemizden iş-STK-siyaset dünyasından peşpeşe iftarlar veriliyor..  İş –STK Dünyamızın önde gelen aktörlerinden geçen yıl vefat eden hemşerimiz Özcan Mavzer sene-i devriyesinde mevlit ve iftar programı ile ikametgâhlarında ((Fatih Mah. Bursa Cad Mecbur Sokak No: 7 Sultanbeyli /İstanbul 24 04 2022 iftar)) anılacak.. Özcan Mavzer Vefat Ayrıntılar Tıklayınız..

 

SIXIRPET- BEBEREG 3. İFTARI SANCAKTEPEDE

 

Yine bu hafta sonu Sıxırpet –Bebereg Derneği de Pazar akşamı Sancaktepe’de 3. İftar yemeği veriyor. Yönetim kurulu ((Değerli köylülerimiz dernek olarak pazar günü düzenleyeceğimiz iftar  yemeğine davetlisiniz. Adres,  Emel Türker Mah Fırat cad no 54  Sancaktepe ) Anadolu yakasında ikamet eden herkesi iftara davet ettiler..

SIXIRPET BEBEREGLİLER GEÇMİŞ İFTAR PROGRAMLARI

EYUP TE İFTAR PROGRAMI TIKLAYINIZ..  

HOC-FED’DE İFTAR PROGRAMI TIKLAYINIZ..

 

BEYKOZ HDP  ŞEHRİ DİLMUNDA İFTAR YEMEĞİ VERİYOR..

 

Bu hafta sonu Pazar Günü hemşerilerimizin yoğun bir katılım göstermesi beklenen bir iftar programı da Beykoz HDP ilçe Teşkilatı tarafından Şehri Dilmun restaurantta icra ediliyor.

 

HABER FOTOGRAFLARI-FOTO GALERİ.. 


 

ETİKETLER : Özcan Mavzer için Sultanbeyli’de Sıxırpet –Beberegliler Sancaktepe’de Beykoz HDP ise Beykoz’da Şehri Dilmun’da iftar programı veriyorlar..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA