DERİN ÇETELER BURSA'DA GARDİYANLARA SALDIRDI..

Ülkemizin içine girdiği seçim sürecini olası demokratik kazanımları hazmedemeyen derin ve karanlık çeteler yine provaksiyon peşinde..
Bu haber 2022-04-20 15:14:24 eklenmiş ve 5455 kez görüntülenmiştir.
DERİN ÇETELER BURSA'DA GARDİYANLARA SALDIRDI..

 Ülkemizin içine girdiği seçim sürecini olası demokratik kazanımları hazmedemeyen derin ve karanlık çeteler yine provaksiyon peşinde..


Orhangazi ilçesi Mudanya Yolu Sanayi Caddesi’nde bugün saat 07:30’da meydana gelen saldırıda 36 yaşındaki adı gibi yiğit ola Ağrılı hemşerimiz gardiyan Cengiz Yiğit'i katlettiler.  Yiğit şehadetinin yanı sıra biri ağır dört kişi de bu derin çetye terör saldırısında yaralandı.



Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Zarar gören otobüs yakındaki benzin istasyonuna götürüldü.
 

Bursa Valisi Yakup Canbolat, ilk bilgilendirmesinde, el yapımı patlayıcı olduğu değerlendirilen düzenekle saldırı yapıldığını bildirdi.

Canbolat, patlayıcının yol kenarındaki aydınlatma direğinin dibine döşendiğinin belirlendiğini söyledi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şunları kaydetti: “Bursa-Mudanya yolunda infaz koruma memurlarının geçişi esnasında bir EYP’nin uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 1 infaz koruma memurumuz Şehit oldu. Faillerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyorum.”

Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürülen Yiğit’in cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Ağrı’ya gönderilecek..
 
 

İFTAR PROGRAMLARINA KATILAN KURDİ STK’LAR ÖNEMLİ BELİRLEMELERDE BULUNDULAR..

 

İstanbul geneli İftar programlarına katılım gösteren Kurdi STK’lar, insanlığın siyasi-ekonomik-kültürel anlamda kıyameti yaşadığı, insanlığn büyük buhranlarla karşı karşıya olduğunu, siyonist-soykırımcı vahşi kapitalizmin terörist NATO gibi örgütleriyle nasıl kurdistanı ve mezopotamyayı parçaladıysa şimdide devasa Rusya Coğrafyası başta olmak üzere dünyayı sardığı, nasıl kurdistan ve Mezopotamyayı parçaldıysalar şu anda aynı şekilde Rusyayı sardıkları, yemeye-yutmaya çalıştıkları.. insanlığı birbütün olarak yutmaya çalıştığı bir zaman diliminde dini, kültürel vesile ile bir araya gelmeleri bu yönlü gerçekleri halklara taşımayı önemli buluyoruz. Bu anlamda  dini-kültürel etkinliklere avdet ederken..İnsanlık vahşi kapital sonrası döneme hazırlanıyor.. Kürtler özelinde insanlığın tersyüz gidişatına, vahşi kapitalizmin covid-19 la başlayan insan soyunu sıfırlamaya yönelik yıkıcı projelerini dünya insanlığına nasıl taşırız,  nasıl çözüm çareler üretiriz  sorunu sadece biz Kurdlerin değil tüm dünya insanlığının sorunudur dediler.. 

 

Kurdi STK’lar Kurdler açısından en önemli sorunun Ortadoğu-Mezopotamya başta olmak üzere  dünya geneli Kurdler arası birlik sorunu olduğunu.. Kurdler adına ortaya çıkan legal-ilegal dinli-dinsiz terör lejyonlarının , parti ve örgütlerin Kurd kılığına bürünmüş kripto ajanlar tarafından işgali dünya geneli Kurdlerin birlik oluşturmalarına büyük bir darbe vurmaktadırlar..  Bu anlamda biz Kurdlerin dünya geneli en önemli sorunu Kurdlerin kripto ajanlarla derin işgali sorunudur..

 

Kurdi STK’lar,  dünya insanlığı da Kurdlere yönelik yüzyıllardır süren derin siyonist-kapitalist soykırım işgal imha oyunları durdurulamazsa dünyanın da bir geleceğinin olmadığını Rusya’nın sarılmasıyla net bir şekilde görmeye ve anlamaya başladıklarını da ifade ettiler.. Ruslar ve Kurdler birlikte hareket etmelerinin hayati önemde olduğunu,  dünya geneli oynanan derin siyonist-kapitalist oyunların durdurulması içinde bütün dünya halklarını ortak iradesinin şart olduğunu ..  Gezegenimizin hergeçen gün kötüye gittiğini..

 

Günümüzde ABD-Terörist İsrail-TC gibi uydu uyduruk devletlerle, Kurdler adına ortaya çıkan dinli-dinsiz terör lejyonları kimi dost, kimi düşman postu ile Kurdleri, Kurd gençlerini tereyağından çeker gibi imha etmeye devam etmektedirler. Bu imhayı durdurmanın yolu Dünya geneli Kurdleri temsil eden bir üst birlik oluşturup Kurdlere-Kurdistana yönelik soykırım oyunlarını hem dünya kamuoyuna taşımalı,  hemde durdurmalıyız dediler.. 

ETİKETLER : Ülkemizin içine girdiği seçim sürecini olası demokratik kazanımları hazmedemeyen derin ve karanlık çeteler yine provaksiyon peşinde..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA