HOC-FED ÜYESİ PANİG, PANGİS ve KELLİK DERNEKLERİ ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTULAR..

HOC-FED ÜYESİ PANİG, PANGİS ve KELLİK DERNEKLERİ ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTULAR..
Bu haber 2022-04-17 09:21:50 eklenmiş ve 3334 kez görüntülenmiştir.

 

HOC-FED’E ÜYE DERNEKLER HERGÜN BİR İFTAR PROGRAMINA İMZA ATIYORLAR.. HOC-FED ÜYESİ PANİG, PANGİS  ve KELLİK DERNEKLERİ ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTULAR..

 

Pangis, Kellik, Panig dernekleri Esenyurtta üyeleri ile iftarda buluştular.. İftar programlarına iş-siyaset-STK dünyasından önemli bir katılım gerçekleşti..

Etkinlik yada etkinlikler dendiğinde en faal çalışan STK’ların başında Hocvan Dernekler Federasyonu ve federasyona bağlı dernekler ilk sırayı almaktadırlar..

Gecen hafta Hoc-Fed, Sıxırpet-Beberek gibi dernekler iftar etkinliklerine imza atarken.. Bu hafta federasyonda Pangis- Panig, Kellik derneklerimiz başta olmak üzere hocfed merkezinde her akşam bir iftar programı hayta geçmektedir..

 

PANGİSLİLER HOC-FED’DE İFTAR VERDİLER..

 

Mübarek Ramazan ayı boyunca Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) merkezinde hemen-hemen hergün bir iftar yemeği verilirken.. Panig gibi , Sıxırpet-Bebereg gibi federasyona üye dernekler ise hem federasyon merkezinde , hemde İst. Anadolu ve İstanbul Avrupa yakarlında üyelerine 3-4 er iftar vererek farklarını ortaya koymaktadırlar..

Rahmetli hocamız Reis Sönmezin kurcusu olduğu Hoc-Fed üyesi Pangis Derneği de Hocvan Dernekler Federasyonunda iftar yemeği verdi. (Reis Sönmez Tıklayınız..)

İftara Hoc-Fed başkanı Burhan Özer, Hoc-Fed eski başkanları Türkan-Güven-Latif Yılmaz, Hanak Dernekler federasyonu başkanı Günay Kökat, Ardahan kültür Evi Müdürü Güven Avşar, Sıxırpet Bebereg Ayhan Öztürk , Panig Mirza Yıldız.. Birçok STK başkan ve YK üyeleri ile Esenyurtta ikamet eden Pangisliler katıldılar..

Pangis Dernek Başkanı Âdem Özer, YK Üyeleri Yavuz Özer, Saim Sural, bütün yöneticiler iftara gelenleri en iyi şekilde karşılamak için ne gerekiyorsa en iyi şekilde yerine getirdiler..

 

PANGİS DERNEĞİ  FOTO GALERİ TIKLAYINIZ.. 

 

PANİG DERNEĞİ HOC-FED MERKEZİNDE,

KELLİK DERNEĞİ İSE İNCİRTEPE KÜLTÜR MERKEZİNDE

İFTAR PROGRAMLARINI İCRA ETTİLER.

Hoc-Fed üyesi olan Panive Kellik dernekleri, yaptıkları etkinliklerle bölgemizin en başarılı dernekleri arasında yer almaktadırlar. Heriki dernekte Esenyurtta iftar programında üyeleri ile buluştular..

Panig derneği geçen hafta Beykozda bulunan dernek merkezinde verdiği iftarın bu hafta sonu ise Hoc-Fed merkezinde iftar verirken, Ramazan ayı çıkmadan Küçüy civarında bir iftar daha verecek.

Yaptığı etkinliklerle binleri birbiriyle buluşturan Qellık Derneği ise İncirtepe kültür merkezinde iftar yemeği düzenledi. İftarda üyeleri ile bir araya geldi..

Panig Derneği İftarına Hoc-Fed Başkanı Burhan Özer ve federasyona üye dernek başkan ve temsilcileri ile derneğin üyeleri katırken..

Qellik iftarına iş adamı Yusuf Süt, Mustafa Özer, derneğin üyeleri.. Hoc-Fed başkanı Özer, Esenyurt Bld. Bşk yrd. Selçuk Gülerhan, Esenyurt Ardahanlılar Platformundan Ercan, Bülent, Fatih Öztürk, Burak Almas katıldılar..

 

PANİG DERNEĞİ FOTO GALERİ

 

QELLIK DERNEĞİ FOTO GALERİ

 

ETİKETLER : HOC-FED ÜYESİ PANİG ve QELLIK DERNEKLERİ ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTULAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA