HOC-FED İFTARINDA HEYECAN DORUKTAYDI..

Hocvan Dernekler Federasyonu (HOC-FED) geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti..
Bu haber 2022-04-14 19:58:37 eklenmiş ve 3506 kez görüntülenmiştir.

 

HOC-FED İFTARINDA HEYECAN DORUKTAYDI..

 

Serhad Bölgesinin 2000’li yılardan sonra kurulan ilk federasyonu olan, yaptığı her etkinlikte ciddi anlamda ses getiren, bölge ve ülkemiz STK yapılanmasına ciddi anlamda örnek teşkil eden bir STK Hocvan Dernekler Federasyonu (HOC-FED) .

 

Federasyonun geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti. İftara Esenyurt belediye başkanı Bozkurt,  İBB Ekrem İmamoğlu STK’lardan sorumlu danışmanı, Volkan kaya, Yusuf Süt.. gibi iş dünyamızın önde gelen simaları, il-ilçe-köy federasyonlardan, derneklerden, siyasi parti temsilcilerinden  yoğun bir katılım oldu.

 

Yine heryıl olduğu gibi bu yılda iftarda hemşeri camiamız bir taraftan dini Vecibelerini en iyi şekilde yerine getirirken.. Diğer yandan birbiri ile hasret gidermenin heyecanını yaşadılar.. Sivil toplum ve STK ruhuna uygun güzel bir iftar programına imza attılar.. İftar Programında ev sahipliği yapan federasyon başkanı Burhan Özer ve yönetimi  davetlileri, üyeleri misafirleri  en iyi şekilde karşılamak için ellerinden geleni yaptılar.. 

 

İftarı düzenleyen Hoc-Fed başkan ve yönetimi başta olmak üzere, iftara katılan STK başkan ve yönetimleri ile iş dünyamızın önde gelen temsilcileri önümüzde ki Ramazan Bayramınızı da Doğu Medya TV aracılığıyla kutladıklarını belirterek, bu mübarek ayarlın insanlığa barış-huzur getirmesini, açığın, yokluğun, yoksulluğun olmadığı, insanın insana; canlı ve cansız yaşama oyun yapmadığı bir dünya dilediler..

 

İftar programından önce hazırlıkları gözlemlerken, özellikle sosyal medyadan binlerce insanın  beğenisini kazanan Hoc-Fed kadın kollarının ürettikleri harikulade  el emeği ürünleri de görüp birkaç fotoğraf aldık..

Hoc-Fed iftarı katılımcılar, bütün detayları sizler için bir videoda topladık..

 

HOC-FED  2022 İFTAR 

PROGRAMI VİDEO TIKLAYINIZ..

 

 

DOĞU MEDYA TV  

BÜTÜN VİDEOLAR TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu (HOC-FED) geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA