Anadolu Eğitim-Sen'den İl Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

AES İl Başkanı Kerem Tan sendika olarak birinci önceliklerinin Iğdır’da eğitimin daha iyi seviyeye ulaşması için eğitim çalışanlarının karşılaştığı sorunları tespit edip yetkili makamlara istişare ederek sorunları çözmek olduğunu ifade etti
Bu haber 2022-04-14 07:39:40 eklenmiş ve 2129 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

Anadolu Eğitim Sendikası (AES) İl Başkanı Kerem Tan ile il Yönetim  Kurulu Üyeleri Halim Yılmaz, Harun Reşid Özdemir ve Ayhan Uygun ile Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’yı ziyaret etti.

AES İl Başkanı Kerem Tan sendika olarak birinci önceliklerinin Iğdır’da eğitimin daha iyi seviyeye ulaşması için eğitim çalışanlarının karşılaştığı sorunları tespit edip yetkili makamlara istişare ederek sorunları çözmek olduğunu ifade etti.

Tan şöyle dedi:”Eğitimin kalitesi eğitim çalışanlarının huzurlu bir çalışma ortamında bulunmalarına bağlı. Bizler arkadaşlarımızdan gelen istekleri, okul ziyaretlerinde karşılaştığımız durumları raporlaştırarak Milli Eğitim Müdürümüze sunarak sahadan aldığımız bilgileri paylaşıyoruz. Raporumuzda eğitimcilerin ulaşım ve lojman sorunu, idari soruşturmalarda karşılaşılan durumlar,internet alt yapısı ve FATİH projesinin işleyişi, taşımalı öğrencilerin yaşadığı sıkıntılar, Okulların temizlik ve güvenlik personel durumları, Iğdır yeşillendirme projelerinin desteklenmesi gibi 15 madde bulunmakta. Anadolu Eğitim Sendikası olarak sorunları dile getirmek kadar çözüm önerilerimizi de Milli Eğitim Müdürümüzle paylaşıyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da eğitim adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Müdür Beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sendikalarla istişare ederek sorunlara çözüm bulmayı önemsediklerini söyledi.

Ziyaret, raporda dile getirilen maddelerin konuşulması ile sona erdi.

ETİKETLER :
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA