ZELENSKY KATİLİ KURTARICI ROLU İLE UKRAYNALILARI TARİHTEN SİLİYOR..

Zelnsky ve anto nato teröristlerinin planı belli. Rusyayı ve Rusları tarihten silerek devasa Rusya coğrafyasına konma bunun içinde ne gerekiyorsa yapıyorlar..
Bu haber 2022-04-08 20:49:47 eklenmiş ve 1968 kez görüntülenmiştir.

 

ZELENSKY KATİLİ KURTARICI ROLU İLE UKRAYNALILARI TARİHTEN SİLİYOR..

 

Zelenesky  Teröristi, Terörist natodan Aldığı Kontrgerilla Dersleriyle Önce Ukaraynayı para militer SİYONİST-TERÖRİST LEJYONLARLA DOLDURDU.. Bu para militer katillerle sadece Donbaskda onbinlerce Rus çocuğu kırdırdı. Aynen sıvas madımak otelde nasıl insanları yaktıysalar bu siyonist de hitlerdern aldığı dersle rusları otellere doldurarak diri diri yakıyordu.. 

Zelnsky ve anto nato  teröristlerinin planı belli. Nasıl 11 eylül 2001de abd ikiz kule vurup dünya müslümanlrına saldırıya geçtiyseler, milyonlarca müslümanı kırdıysalar.. Aynı oyun ve planlarla Rusyayı ve Rusları tarihten silerek devasa Rusya coğrafyasına konmak bunun içinde ne gerekiyorsa yapıyorlar.. Bugünde bir tren istasyonunda fuze ile 50-100 rus sivili kırdılar. Akıllarınca Rusyayı zora düşürecekler, dünyayı kandıracaklar.. 

 

Şimdi de Zelensky ve yanındaki nato-siyon lejyonlar Terörist nato kontr gerilla oyunları ile Ukraynalıları füze,  bomba, mayın vs bulduğu her silah ve araçla kırmaya başladılar. Yakın bir zamanda bunlar Rusya yaptı diyerek büyük ihtimalle kimyasal biyolojik silahlarda kullanacaklar..

Siyonistler Rusları- Ukraynalıları kırmada , tarihten silmek için her oyunu sergilemeye başladılar..

Dünya basın yayın bilim vs deccal  küresel siyon firmaların siyonist soykırımcıların elinde olmasından da sonuna kadar faydalanan Zelenesky gibi Neonazi Siyonistler Ukarayna halkını Rus halkları , Rus sivilleri aynen ağababası Siyonistler gibi nasıl Kızılderilileri, kurdleri , almanyada Yahudileri.. soykırıma uğrattıysalar şu anda Ukaraynalı Rusları kırıyorlar..

 

Ve siyonist soykırımcılar dünya insanlığının ve devletlerinin aptal olduğunu oynanan bu siyonist soykrım oyunlarını yiyeceklerini sanediyorlar..

 

Suçlarını Putin ve Rusya Federasyonuna yıkmak için deyim yerindeyse 24 saat soykırım yapıyorlar, 24 saat yalan haber yayıyorlar..

 

Ukrayna halkı kendilerini derinden işgal eden Zelensky gibi soykırımcı soytarıları çözüp ekarte etmese Zelanaskyler nato teröristleri, abd li Siyonistler ukraynayı Ukraynalılardan temzileyip terörist israile hazır hale getirene kadar durmayacaklar..

Yani şu anda siyonizmin vurduğu sadece Ukrayna ve Rusya değil, Rusya şahsında siyonizim tüm insanlığı vuruyor.. Dünya hakları uyanıp tüm kıtalarda bu siyonist katilleri ablukaya almasa yarın çok geç olacaktır..

Aynen hitler gibi terörist israili  dünyanın başına dikip diğer halkları kırmak için 24 saat çalışıyorlar..  Rusya ve dünyanın tüm devletleri kripto siyonist Yahudileri bir anönce çözüp ablukaya almasa dünyamızı asla ve asla bir geleceği olamayacak..  İnsanlık binbir siyonist oyunla yok ediliyor..


ETİKETLER : Zelnsky ve anto nato teröristlerinin planı belli. Rusyayı ve Rusları tarihten silerek devasa Rusya coğrafyasına konma bunun içinde ne gerekiyorsa yapıyorlar..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA